Eski sevgilim bitirdi mi yoksa döner mi?

Sezonluk çalışmaya gittiğim yerde tanıştık iliskimiz 4 ay sürdü o benim üstümdü tanıştıktan birkaç gün sonra bana çıkma teklifi etti ama ben tanımadığımdan ve bana karşı yaklaşımı tensel odaklı olduğundan reddettim ama daha sonra kabul etmek istedim ama kabul ettiğimi söylediğimde bana bilmediği söyledi ben reddedildi için böyle davrandigini düşünerek çok fazla üstüne düştüm ve biz bir sekilde tensel duygusal anlamda bir şeyler yaşadık. o is yerinde bizden bahsetmemi istememişti ama ben yanlış kişiye güvendim ve sırrımı verdim o da bunu herkese yaydı. O bana beni rezil ettin dedi ama biz bir sekilde yine de bir şeyler yaşamaya devam ettik bana sezon ortasında benimle sezonluk düşünmediğini ve sezon sonunu beklememi söyledi bu surecte de ben yine çok üstüne düştüm hediyeler aldim kiskandim trip attım ne olacağını sordum bana böyle yapma soguyorum dedi ama dinlemedim bir sekilde yine aynı davrandım sezon bitmesine yakin benden uzaklaşmış gibiydi ama başka şeylere yordum en sonunda gidecegi gün konuşmak için yanına gittim sezon sonu diyordun geldi sezon sonu dedim bana biz batacagimiz yola neden giriyoruz dedi baslasak bile bitecek dedi şimdi başlarsak da bu senin isteğinle olacak ve ben bir ay dişimi sıkacagim sonra da ayrılacağız dedi zamana birakalim dedi sonra ben ağlamaya başladım kıyamıyorumda dedi yanına çekti koluna yatırdı bak dedi şimdi olsa da sonu kötü biter zamana birakalim dedi bende şimdi baslasak iyi olmaz diye düşünüyordum zaten dedim bak sende böyle dusunuyormussun hem bakarsin karsina daha iyi birisi çıkar iyi ki olmamis dersin dedi istemezsem çıkmaz ya senin çıkarsa dedim bu yaştan sonra çıkmaz çıkanı da kaçırıyorum olursa da tensel olur dedi bir daha ki sezon icin soz istedim ben senle bir daha aynı yerde çalışmam çok kıskançsın dedi iş de bulmam işinde iyi değilsin dedi hem ne olacagi belirsiz ben sana nasıl soz vereyim zamana birakalim dedi bana karsi nötr oldugunu söyledi özler miyim bilmem dedi, kapida vedalaşırken bitti artık dedim bitsin istiyorsan bitsin diyip sinirlendi hayır dedim mesaj atar misin dedim boyle olursan atmam hatta engellerim dedi halim gerçekten harapti biraz toparlanır gibi yaptım olmayacagim dedim gel vedalasalim dedim veda deme gorusuruz dedi görüşürüz dedim sarildik çıktım odadan ayrılalı bir ay oldu hiç mesaj atmadı aramadi zaten ilişki surecindeyken de hep ben bir şeyleri ben yapardım ilgisini alakasini pek belli etmezdi bende netflix hesabi acıktı ayrıldığımızin ertesi günü onu kapattim diye mesaj attım mail adresini ve şifresini attı istediğin zaman gir dedi hiç bir yerden engellemedi instagram da hala takiplesiyoruz hikayelerimin hepsine bakmıyor ama arada bakıyor. bir hafta önce bir yerde bir araya gelme gibi bir imkanımız vardı ama benim geleceğimi duyunca ben gelmeyeyim ondan uzak durmaya calisiyorum demiş bence bitti ama benim ilkimdi ve belki bir ihtimal daha vardır diye düşünmeden edemiyorum sizce doner mi yoksa bitti mi, donmezse dönmesi için ne yapmaliyim?
Eski sevgilim bitirdi mi yoksa döner mi?