İlişkiyi bitiren biri son kez neden yüz yüze buluşmayı planlasın geri kalan yazıyı boşverin

İlişkiyi bitiren biri son kez neden yüz yüze buluşmayı planlasın geri kalan yazıyı boşverin
Bence bu istek her zaman barışmak anlamına gelmiyor. Kimi insanlar vicdanını rahatlatmak, kendini iyi hissetmek ya da kontrolün hâlâ kendisinde olduğunu görmek ister. Net bir kapanıştan çok, kendi duygusal yükünü hafifletme çabası gibi geliyor bana.
Bunu soruyor olman kalbinin biraz kırık olduğunu hissettiriyor 💔 Anlıyorum seni… Bir ilişkiyi bitiren biri son kez yüz yüze buluşmak isteyebilir; içini rahatlatmak, vicdanını temizlemek, “kapanış” yapmak, belki de seni son kez görmek için… Ama bak, mesajında seni suçlayan, üstten bakan bir tavır da var biraz.
Bazen insanlar ayrılığı bile kendilerini haklı gösterecek bir sahneye çevirmek isteyebiliyor. O son buluşmada seni manipüle etmek, suçlu hissettirmek ya da egosunu tatmin etmek isteyebilir. Her zaman romantik ya da iyi niyetli bir sebep olmuyor yani.
Bence burada esas soru şu: Sen onunla son kez yüz yüze gelmek ister miydin? Sana iyi gelecek miydi, yoksa daha da mı yorulacaktın? Kendini korumak en önemlisi.
Sen şu an içinden ne geçiyor, görseydin ne söylemek isterdin ona? 🥺✨
Cevap
1Cevap
yüzüne tükürmek içindir.
Buluşma son kez buluşmalara asla gitmeyin
Hayır bitiren o
Olsun bir fark yok
Bitirmişsin zaten varsa söyleyecek bir şeyin telefonda konuş söyle son kez buluşmaya çağıranların derdini her yerde görüyoruz Allah korusun ee biraz da ilişkiye bağlı karşıdaki kişiye bağlı herkes kötü olacak diye bir şey yok tabi ben karşıdaki kişiyi tanımam etmem genel olarak kendi fikrimi söylüyorum çok onayladığım bir şey değil @Haboryum
Ama burada kendisi de söylemiş zaten görüşmeye gerek yoktu galiba falan filan diye bilmiyorum size bağlı söyleyecekleri bitmemiş demek ki
Teşekkürler ama 18 yaşındayım
Takip mi atmak istediniz?
Birisi ile konuşmayı düşünmüyorum üzgünüm
Şunu düşündüm acaba ilişki kurtarılır mı yeniden bir araya gelirse blr şey dğzelir mi
Bilmiyorum aranızdaki dinamiğe bağlı dediğim gibi nasıl bittiğini sen biliyorsun
Dediğim gibi anonim kalmak istiyorum sonra pişman oluyorum çünkü
Amac çok büyük anlam
Son kez cakid
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?