Sevgilimle bazı sebeplerden dolayı ayrılma kararı aldık, severek ayrıldıkta diyebiliriz. %70 onun isteksizliğinden oldu ayrılığımız, şimdiyse son kez buluşalım diyor. Ona sarılmak, koklamak, konuşmak istiyorum ama vedalaşamamaktan korkuyorum. Evinde eşyalarım vardı bugün de onları almaya gideceğim. Sizce ayrılık sonrası buluşup vedalaşmak mantıklı bir şey mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Severek ayrılan biri için son kez buluşup vedalaşma fikri çok can yakıcı olabilir. Hal böyle iken mevcut durum için mantıklı denilemez. Ayrılık acısını hafifletmek ve unutma sürecini hızlandırabilmek adına vedalaşma fikrinden vazgeçmeni tavsiye ederim. Fakat ufakta olsa aklında tekrar bir araya gelme fikri varsa gitmeni kesinlikle tavsiye ederim. Çünkü bundan iyi bir fırsat bulamazsın.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
O son buluşmaları en yakın arkadaşımdan bilirim. Kız ayrılıyor bana geliyor ühü ühü. Sonra son kez eşyalarını vermek almak vs için buluşup o gece bi tek atıp yola devam.
E peki benim başımın ağrısı ne oldu arkadaşım?
Her şey bir majezik hapa bakıyor bazen 🤣19 Yorumla
Soran+1 yılSenin adına üzüldüm ama maalesef arkadaşınınki gibi bir barışma söz konusu olamaz bizim ilişkide 🙂 başka şehre gittiği için yürütemiceğimizi düşünen ve çabalamayan birine geri dönülür mü hiç? 🙂
- +1 yıl
@deren2121 dayanamam ben bu son gidişine
Soran+1 yılSöylediğini yapmak için canımı verebilirim şu an. Ama illa ki gidecek ve yürütmek için çabalamıyor bile. Bu kadar duygusal davranmak sadece bana zarar sonraki süreçte
Soran+1 yılAyrılan bendim. Şöyle ki geçmesi gerek bir sınav vardı ve geçmek için gece gündüz çalıştı, çok çabaladı. Sınavdan yine de geçemedi ve mecburiyetten gidiyor başka şehire. Uzağa gidince kötü olucaz, illa ki ayrılıcaz demeye başladı. Defalarca sevgimiz mesafeleri yener, biz bi yolunu buluruz dedim ama düşüncesi asla değişmedi. Bir gün mutlaka bitecek o zamana kadar her şeyi yapalım birlikte moduna girdi. Her buluşmamız veda gibi oluyordu artık. Dayanamadım, dedim ben sana iyice bağlanıyorum ama sen gideceğin günü bekliyorsun ayrılık için, anı biriktirmeyelim şimdi ayrılalım. Önce hayır hayır falan dedi ama kabul etti ve yine çabalamadı. 10 gün sonra da dönmemek üzere gidecek şehirden. Kalan ben olacağım
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba amacınız gerçekten ayrılmaksa ve artık hiçbir şekilde görüşmemekse mantıklı değil ama belki bir şans olur veya biz biraz zaman veririz yine tekrar bir araya geliriz diye bir düşünceniz varsa mantıklı olabilir
30 Yorumla
+1 yılİçinizde sevgi varsa, belki bir şeyleri düzeltmek için bir şans olabilir bu. Veda odaklı değilde, düzeltme odaklı olursanız bir çok şey yoluna girebilir. Sevmek, sevilmek bunlar çok güzel şeyler ve tarifsiz. Ufak tefek anlaşmazlıklar için feda edilmemesi gerekir. Bir tarafın alttan alması lazım her zaman. Bu hayat keşkelerle dolu olmamalı...
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılGereksiz bir eylem ayrıldıktan sonra tekrar yaraları açmaya gerek yok.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. bence dramatize haline getirmek gereksiz , yok son kez bulusalım sarılalım koklasalım falan yapmayın yahu. altı üstü baska bir sehire gidecekmis, millet baska ülkeden isterse iliskisini yürütüyor, ki hatta isine gelirdi senin de. seni seven bir erkek senden cok ayrı kalamaz eger gercekten seviyorsa seninle ciddiyete döküp iliskinizi hep yanında olmaya calısırdı evlenmeye calısırdı bir an once. ben gorusmeyin derim esyalarını isterse sana postalasın veya bir ortak arkadasınıza versin ama gorusmeyin. cunku olan size olacak daha cok üzüleceksiniz , o yeni bir hayata gidiyor yeni insanlarla tanısacak , biraz amacı dramatize etmek ortamı ' seviyorum ama ayrılmak zorundayız ' tarzında, sana karsı vicdanını rahatlatmak bence. emin ol seven insan her türlü devam ediyor, sorun surda aranızdaki iliski devam edecek kadar yeterli değil
41 Yorumla
Soran+1 yılEvet içini rahatlatmaya çalışıyor. Kalmak için bir sınavı geçmesi gerekiyordu, gece gündüz çalıştı ama yinede geçemedi. Diyor ki seninle kalmak için o kadar çalıştım ben. Ama kendi hayatı için çalıştı sonuçta. Her şeyin farkındayım ama tüm zorluğu kolaylayabilecek kadar çok seviyorken hepsinin hiçe sayılması çok ağırıma gidiyor. Defalarca yapabiliriz mesafeler bize engel olmaz dedim, 2 aydır böyle devam ediyorduk, yaşadığım her şey kandırmacaymış. Sevgisine inanmayan biriyleymişim ben
+1 yılBahaneler arkasına sığınan bir korkusevici daha yani sevginin ne olduğunun farkında olmayan beyinler lütfen sevmesin şeihr dışına gitmek sevginin önündeki engel değildir sadece dokunmaya koklamaya engeldir ki bu da doğru bir ilişkide ateşleyici bir güçtür özlemi körüklerken sevgini harlarsın...
Ablam veremiyor ben bu tip basit sebeplerle ayrılıklara ortada ya emek yok ya sevgi yok yani birlikteliğin yavanlığı söz konusu.
Son kez buluşma dediğin şey bir nevi barışma çabası içsel rahatlama ya da veda etmemeye gidecek o karmaşık yol demek bence hiç yüz yüze gelme karar verilmişse saygı duyup, çekip gitmek en doğrusu olacaktır son belkiyken sonu zorlaştırıp kendine de acı çektirme...24 Yorumla
Soran+1 yılAynı şeyi düşünüyorum, sevgi böyle bir şey değil biliyorum ki defalarca denedim oldururum belki beni anlar diye ama 5. Kez sorduğumda yine “ileride mutlaka ayrılacağız” cevabını aldım. O an bitirdim ben gurursuzca elini tutama diyerek. Çok ağırıma gidiyor onca çabamın boşa çıkması, sevgimin hiçe sayılması…
- +1 yıl
boş ver takma bunları sevgi sana bir şeyler katan bir olgu onun için sevemedin ya da o senle devam etsin diye bu duyguya sahip çıkmadın senn karakterinde bu var yani üzülmeni gerektirecek hiç bir neden yok ortada geröek bir sevgi yakaladın kendi adına bu ne kadar güzel bir şey farkında mısın sahte duygular değil dibine kadar gerçekçi bir aşk yaşadın ve karşındaki insan değer bilmedi diye neden üzüleceksin şimdi de acını çek bu da çok gerçek bir duygu çünkü sana katacağı olumlu şeyler mutlaka olacaktır her zaman olumlu bakmak lazım üzülmek için hayat çok kısa insanlar ise fazla değersiz kendini üzme boş ver...
Soran+1 yılYazdıklarınız o kadar iyi hissettirdi ki teşekkür ederim. Bildiği şeyler kişi kendine hatırlayamıyor ya da hep kötüsünü düşünüp acı çekmek istiyor. Gerektiği gibi davranacağım ve bu süreci kısaltmaya çalışacağım, bunun bilincindeyim çünkü kendime zarar
- +1 yıl
Kesinlikle sevgi bu değil sevmenin karşılığıjda insan ne olursa olsun üzülmemeli emek verdiğin için emeğine üzülüyorsun seni anlıyorum ama her zaman en iyi olana odaklan olumlu taraflar o kadar çoktur ki ayrılıkta bile insan mutlu olacak oh be nasıl uçurumdan döndüm ben diyerek şükür sebebi bulup 2 rekat namaz kılar bak bu sayede sevap point bile kazandık görüyorsun değil mi 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynılarını söyledi yok uzağa gideceksin nasıl yürüyecek bilmem ne. En son telefonda tartışırken bu nasıl sevgi ya dedim sevmiyorum dedi bu da. Ben yıkıldım tabi. Ben ilişki için elimden geleni yaptıkça itti beni bende evine gittim eşyalarını bıraktım. Öp beni dedim öpmedi. Son kez öptüğümü bilmeden öptüm yanağından kalktım fotoğraf çerçevemizi (benim hediye ettiğim) onu alıp bir iki laf söyleyip çıktım gittim. Hala daha içim yanıyor. 20 gün oldu. Bahanesi planlar sevgisi yetmediği içindir.
13 Yorumla- 1 yıl
Ya naptiniz baristiniz mi? Biz de yarin son kez bulusabiliriz ve bana beni sevmek istese de sevemedigini duygularinin bittigini hevessiz isteksiz oldugunu isteyemedigini soyluyo
Cevap sahibi1 yılHayır yaptığı hiçbir şeyden de gram pişman olmadı
- 1 yıl
Peki sen artik onu istiyomusun gelse barisir misin cabalasa ugrassa.
+1 yılbir kere yaptım o hatayı son kez görüşecektim sözde , eve barışmış döndüm çünkü; ağladı karşımda ve gerçekti hiç öyle görmemiştim onu hıçkırarak ağlıyordu sensiz yaşayamam diye, dayanamadım.. sonrasında hiç bi zaman kabul etmedim böyle bişeyi
09 Yorumla
Soran+1 yılBizde durum tam tersi, ağlayıp düzeltmek isteyen taraf benim istifini bozmayan tarafsa o. Barışma ihtimalimiz sıfır bundan eminim. Sadece bu süreci atlatamıyorum, onsuzluğa dayanamıyorum. Arayıp konuşasım geliyor sadece ama çabalamayacak bundan da eminim. Sevgisi benim kadar büyük değil
- +1 yıl
neden sana duvar oldu bu şekil? sebep ne mesela benim sebebim vardı
Soran+1 yılÜniversite hazırlıktan geçmesi gerekiyordu, geçmek için deli gibi çalıştı Emek verdi ama geçemedi yani okuldan atıldı. Başka şehirde okuyacaktı. Ben mesafeler sorun olmaz sevgi hepsini aşar diyordum ama o uzaktan yürütemeyiz, seni yanımda arasam bulamam gibi bahaneler üretti. Defalarca denedim fikrini değiştiririm diye dedim benim sevgim yeter, zorluklara katlanırım senin için ama o mantıklı düşünelim ve düzgünce bitirelim dedi. Ayrılık kelimesi benden çıktı ama birgün illaki ayrılacağız diyen birinin yanında kalmak mantıklı mıydı sence?
- +1 yıl
kötü olmuş hakkınızda hayırlısı :/
Soran+1 yılŞimdiyse ben ayrıldığım için beni suçluyor, gururum var bitmesin diye yalvaramam sana diyor. Ama ayrılığa getirmemin sebebi oydu, bize inanmayan çabalamayan birinin yanında nasıl durabilirim? Tüm ilkimi onunla yaşadım ama bana gelecek bile vaadetmiyor… dayanamadım ve bitirdim ama şimdiyse ona kırgınlığım bitmiyor, onu çok özlüyorum. Olması mümkünken aptalca bir bahaneye sığındı. Sınavdan kaldı şehir değiştiriyor diye insan sevdiğini bırakır mı hiç?
Soran+1 yılSence ben mi suçluyum bitirdiğim için? Ne yapmam gerekiyordu bilmiyorum. Dayanamıyorum şimdi de arayasım geliyor
- +1 yıl
sende neden bitirmeye yeltendin
Soran+1 yılŞehirden gitmesine 2 hafta vardı, her buluştuğumuzda vedalaşır gibi davranıyordu. Uzağa gittiğinde ilişkimizin biteceğinden çok emindi yani. Ben de bize bu kadar güvenmiyorsan anı biriktirmeyelim bitsin dedim. Böyle
- +1 yıl
kötü olmuş :/
+1 yılYani en azından güzel ayrılmak için bir sebep olabilir
10 YorumlaAh ah bence o son buluşma olmayacak sana söyleyim severek ayrışmılsınız bide yani yine barışırsınıx bence ilişkide gelecek görüyorsan ya da bir gelecek istiyorsan git ama istemiyorsan gitme neyse hakkında hayırlısı
00 YorumlaHayır en mantıksız davranış bu sorry 😂😂yani ayrıldın bırak da karşı taraf unutsun her ne kadar severek ayrılmış olsan. İyi biten ilişkiden sonra bile veda görüşmesi olmamalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimizde eşyalarımız var onlar için buluşacağız ama o bir eşyalar için, bir kez de vedalaşmak için buluşalım istiyor. Anlam veremiyorum neden istediğini. Seviyorsan bitmesin diye çabala, sevmiyorsan da bi sal üzüntümde boğulayım değil mi? Neden benimle oynuyorsun?
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıldıktan sonra son kez görüşmek istemem ben.. Bu sadece daha fazla üzer insanı.. Gerçi ayrılık sebeplerine ve tutumlara göre değişir bu durum ama genele bakarsak hiç böyle bir şey yapmadım.. Yapmayı da düşünmem.. Keyifli günler..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç mantıklı değil kafa karıştırmaya ne gerek var biten bir şey ne olursa olsun eskisi gibi olmaz bu mümkün değil ayrılmak için haklı sebeplerinde varmış bence geriye gidip hem onun hem kendi kafanı karıştırma
00 Yorumla Asla gitme genelde son kez buluşmalarda kızları öldürdüler ayrılmışsa daha niye son kez buluşalım diyor asla iyi niyetli değil gitme
25 Yorumla- +1 yıl
Abartmayın yaaa ben bir kere maalesef sevdiğim birini son kez sarıldım ve terketmistim garibim ağlayarak gitmişti keşke onu sevmeye devam etseymisim ondan sonra çok kötü şeyler oldu bazen ahi tuttu diyorum
- +1 yıl
@FirariHayat abartmıyorum canım haberlerde görüyoruz son kez buluşalım cinayetle bitti diye
- +1 yıl
@FirariHayat herkes senin gibi olmayabilir
- +1 yıl
Allah korusun ama oğlan bırakmak istiyormus kız degil
+1 yılHayır yav ne alaka ilişki bitti ne görüşmesi nereden geliyor bu insanların aklına. Son kez buluşup sarılmak öpmek VS vs hatta daha da ileriye gitmek ohooo
00 Yorumla
+1 yılAyrıldıktan sonra son kez görüşelim diye 12345 kere görüşmeniz muhtemeldir. Bitmiş bir ilişkiyi daha çok zorlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz. Gereksizdir.
00 Yorumla
+1 yılYa gerçekten anlamıyorum "son kez buluşalım kahve falan içelim jfjdkdj" Ya kardeşim ben senin suratını görmemek için burada senden ayrılıyorum sen gel son kez buluşalım diyorsun ya fkfkkfkf
00 Yorumla
+1 yılDeğil, kendimden biliyorum. Buraları muhtemelen bulamaz keşfedemez lakin keşke hiç buluşmasaydık...
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki ne gibi bir pişmanlık yaşadınız?
- +1 yıl
Buluştuğum için pişman değilim, sonraki süreçte hissettiğim o hayal kırıklığı ve aldatılmışlık durumunu hak etmemiştim sadece.
- +1 yıl
Son buluşmada gelir herkes bir hikaye anlatır, %80 kolpadır bu hikaye, sonraki süreçte yaşantısını görürsün ve farkedersin ki konuşulan her şey boş ve sahteymiş.
Soran+1 yılKurtarmak için asla çabalamıyor, isteği de yok ama buluşalım bi şeyler yapalım desem hemen gelecek gibi anlam veremiyorum. Eşyalarımız var birbirimizde, mecburiyetten gideceğim. Neler olur, nasıl geçer bilmiyorum ama üzüleceğim kesin gibi
Soran+1 yılSon buluşmada çok üzgünüm deyip sonrasında hemen toparlamak gibi mi bu dediğiniz?
- +1 yıl
Bendeki durum biraz farklıydı. Sakıncası yoksa bunu özel olarak anlatmak isterim.
Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. yaptığımız herşeyde mantık ararsak ohooo:) içinden ne geliyorsa onu yap🥲
11 Yorumla- +1 yıl
Doğruuu
- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılSize yamuk yapmıyor adam gibi sevmiyorsa adam gibi ayrilmayida bilmeli adam dedigin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKişisine göre değişir bunun kararını verecek kişi sensin
00 Yorumla
+1 yılBence değil, hayır bitti yani neyi zorluyorsun demi 😌
00 Yorumla
+1 yılEğer onu hala kaybetmek istemiyorsan mantıklı. O an duygular yoğun basip barisabilriniz
00 Yorumla
+1 yılBu iş tehlikeye gider bu son veda değil son arzu gibi 🤣
00 YorumlaBence yapıcı bakmalıyız eğer severek ayrildiysaniz da son kez buluşmak çok mantıklı tekrar barışmak için fırsat
03 Yorumla
Soran+1 yılBarışma ihtimalimiz yok maalesef. Sadece düzgünce bitsin diye öyle konuşuyor ki az seviyor kendisi. Benim kadar sevse duramaz :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılVedaları beceremem hep kotü biter
Onu evinde dövmüştüm en son00 YorumlaBunu yaptığımızda birbirimizi gördüğümüz an sarılıp öpüşüp barışmıştık sonradan pişman olduk tabi tavsiye etmiyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılBizimkinde barışma imkansız neredeyse, başka şehire gittiği için yürütemiceğimizi düşüyordu çabalasam da inandıramadım sevginin her şeyi yeneceğine. Onun sevgisi küçüktü tabi. Eski ilişkisinde de son kez buluşup ayrılmış, yani adetinde gönül almak yok onun :)
Soran+1 yılSence ne yapmalıyım? Yapacağım şeyi biliyorum ama bu durumda insan sağlıklı düşünemiyor, ağlayıp duruyorum üzüntüden. Başkasından bilmek daha faydalı oluyor İnan
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şitetin uygulamaya geçildigi bu zaten son kez olan bulyşma
00 Yorumla
+1 yılİnsan daha çok üzülüyor son kez onu görüp vedalaşarak fakat diğer türlü de içinde kalıyor çok zor bir karar.
00 Yorumla
+1 yılHiç gerek yok. Bir ilişki bittikten sonra her imi taraf da kendini olabildigince soyutlamali. Istenmeyen olayların önüne geçmek böyle daha kolay
00 Yorumla
+1 yılBen Ergeneken çok yapıyordum son kez buluşalım diye 😄😄😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılbeni istemeyen biriyle hayatta buluşmazdım
02 Yorumla
Soran+1 yılDayanamayıp aradım, üzüldüğünü söyledi. Fotoğrafları, adımı hala değiştirmemiş. Seni seviyorum ama ayrılalım dedikten sonra gururumu ezemezdim dedi. Dönmek için de çabalamıyor, anlamıyorum. Ağladım ama asla teselli de etmiyor, kafasında bitirmiş gibi
- +1 yıl
geri dönmek istemiyosa hiç buluşma eşyaların önemli değilse bırak kalsın
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Mantıksız ve tehlikeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma
00 Yorumla
+1 yılAyrılmışsınız bitmiş yani gerek yok buluşmaya :)
00 YorumlaHayır hiç mantıklı değil tabii ki
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık ayrılmışsınız her şey bitmiş gereği yok
00 Yorumla
+1 yılJubileyi hak ediyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılİstiyorsan gayet mantıklı.
00 Yorumla
+1 yılBuluşmam yüzünü şeytan görsün
00 Yorumla
+1 yılBuluş bence son kezde olsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır hiç mantıklı değil saçma ya
00 Yorumla Son bi buse kondur :D
00 Yorumla
+1 yılgenede dikkatlı olmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOf off hala seviyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet hala çok seviyorum, özlüyorum, dayanamıyorum. Bizden olmayacağını biliyorum ama içimden atamıyorum asla. Hüngür hüngür ağlıyorum ve cidden dayanamıyorum deliricek gibiyim
Cevap sahibi+1 yılHiç bir şey imkansız değildir her şey olacağına varır sabret biraz
+1 yılbence bitirdeyseniz buluşmayın..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmantıklı ama gızemli ol bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır, kesinlikle mantıklı değil.
00 Yorumlaisteksizlik derken? ne konuda?
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşka şehire gidecek temelli, mesafede yürütemiceğimizi düşündü. Bana da düşüncesi mantıksız geldiğinde ayrıldık
Soran+1 yılBeğenilmicek biri değilim açıkçası, ben ayrılalım demesem de aylarca gidecek böyle yani tüm vaktini benimle geçirmek istiyor. Kalmak için de çok çabaladı ama bu bi bahane evet. Ben defalarca dedim uzaktan ben seni yine severim bitmesin dedim ama düşüncesi değişmiyor
Belki aralarda yine görüşürsünüz
00 YorumlaBence helalleşmek için buluşulmalı
00 YorumlaNe gerek var
00 YorumlaÇok mantıklı. Hazır gider ayak 😂
00 YorumlaHayır değil 2. bir barışı gösterir bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılMantıksız
00 Yorumla
+1 yılHayir hic degil
00 Yorumlahayır
00 Yorumla
+1 yılno now
00 Yorumla
+1 yılDegil
00 YorumlaBulusma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil is uzar
00 Yorumla
+1 yılVeda seksi?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgiliyle ayrıldıktan sonra son kez buluşmak mantıklı bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler