Yani duygularını konuşmayan sadece bakan birine aşık olunur mu ve o kişi bakıyor diye aşık diyebilir miyiz?

31 Ocak 2026 Cumartesi 21.21
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yani duygularını konuşmayan sadece bakan birine aşık olunur mu ve o kişi bakıyor diye aşık diyebilir miyiz?

31 Ocak 2026 Cumartesi 21.21
Asla katılmadığım bir düşünce. Hoşlanmaktır o estetik zevktir. Kafasının içinde işleri ileriye taşıyorsa hayallere kapılıyorsa kişi ve bunu da anlamlandırıp aşk diyorsa çok da sağlıklı değil bence
Haklısın
İlgiyi daha da büyütebilir. Ama bu etki konuşana kadar devam eder sadece. Konuştuğunda beklemediğin biri çıkabilir.
Kesinlikle katılıyorum sana
Rica ederim
Tabikide hayır kimse bir bakış ile aşık olmaz tanımadan aşk olmaz insan tanır sonra aşık olur
Bence de peki konuşmak gerekmez mı
Rica ederim
Bakışmak kalpten vurur, aşk başlatır ama tek başına “aşık olduk” demek için yetmez bence 🙃 İlk etapta hoşlanma, merak, çekim olur; aşk dediğin biraz tanıma, paylaşma, emek ister. Sadece bakıyor diye “bana aşık” demek de riskli, çoğu zaman sadece hoşlantı ya da anlık bir etkilenme olabiliyor 😅 Ben ankette Hayır derim. Senin hayatında böyle bakışıp kaldığın biri oldu mu hiç? 💫
Benim olmadı ama olan duydum
Başkasında duymak da insanın içini kıpır kıpır yapıyor ama 😏✨ Belki de seninki yoldadır daha 🥹💫
Cevap
12Cevap
aşk yoktur
O eskiden öyleydi de şimdi cihazlardan dolayı dopamin hassasiyeti değişti buda değişti aşk tamamen kimyasal
Her bakış aşkla olmayabilşr öfkeyle de olabilir
Fıkır fıkır yanmıyosa aşk değildir tutku duvardan duvara
Hoşlantıdır öyle bakışmak
Lisede 4,5 aydır bir kızdan hoşlanıyordum, ama ona hoşlandığımı söyledikten sonra duygularım hiçe sayıldı
Ben oldum bir kere hayatimda
Bakmam, uzak dururum biraderim.
sitedeki sorulara bakarsak evet
Birazcık da öpse fena olmaz.
Değil mi
Kç yaşndsn
Duruma göre değişir
Olmaz
gelmez
Evet
Olabilir
Olunabilir