Lisede berbat birisiydim. İğrenç bir arkadaş grubum vardı. Sınıfta çok sessiz sakin derslerinde çok iyi bir çocuk vardı. Bir gün fark ettik ki bu çocuk ara sıra bana bakıyor gülüyor. Hoşlanıyor benden bundan emin olunca onunla dalga geçmek için o çocukla konuşmaya başladım. Ses kaydı alırdım mesajlarımızı ss alırdım hepsini arkadaş grubuna gönderirdim. Dalga geçerdik çocukla. (Bu olaylar 11. sınıfta oluyor bu arada). Bizim arkadaş grubunda da dersleri iyi olan sadece benim illa okul içinde ilk beşe ona girerir bu çocukta hep birinci. Neyse ben sene sonuna doğru bu çocuğun sohbetinden keyif almaya başladım. Benim okuduğum bir yazarı o da biliyor kitabı hakkında falan konuşuyoruz birlikte ders çalışmak keyifli geliyor eksik olduğum yeri öyle bir anlatıyor ki hocalar öyle anlatmıyor ondan anlıyorum. Son senemizde ben arkadaş grubumla iletişimi baya kestim yks olduğu için. O çocukla konuşmaya devam ettim. Arkadaş grubum benimlede dalga geçmeye başladı çocuğa acımasız şeyler söyleme başladılar. Yok inekmiş kiloluymuş gözlüklüymuş. Bende ara sıra gülüyordum. Ama asla kötü söz söylemiyordum. Bu senede bitmeye başladı ben bu çocuğa aşık oldum. İkimizde şu an aynı üniversitedeyiz. Üni ikinci sınıftayız. Geçen sene sevgili olduk ve çok seviyorum onu. Geçen gün o gruptan birinden bir mesaj geldi dalga geçtiğin çocukla sevgilimi oldun iki sene önce dalga geçiyorduk onunla sende gülüyordun dedi. Bende takmadım ama sonra bir video ve foto yığını attı. Manyaklar kaç senelik mesajları hiç silmemiş. Sevgilime göstermekle tehdit ediyorlar. Sevgilim onunla ilk konuşmamdan beri onlarla küsüm sanıyor ben lise mezuniyetinde küstüm onlarla. Eğer öğrenirse bu gerçeği ayrılır benden ne yapıcam çok seviyorum onu. ( Stresten yazamadım kusura bakmayın imla hatası kaynıyor yazım?
Güncellemeler
4 ay
Öğrendi. Aslında zaten biliyormuş. Dalga geçicektin ya benimle ne oldu şimdi dedi. Dedim pişmanım seni çok seviyorum. Peki dedi. Ama çok soğuk yapıyor dayanamıyor onunla iletişim kurmadan. Ne yaparsam affeder beni
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer