Sevgilim asker ve Kuzey Irak’ta ilgisizleşti, şımarıklık mı ediyorum yoksa haklı mıyım?

Daha önce onun ani psikoloji değişimiyle bir kez ayrıldık yaklaşık 4 5 aylık bir ilişkimiz var çok efendi çok saygılıdır ve beni kaybetmekten korkuyor onu biliyorum. Ayrılıktan sonra ona istek attım ve o da yazdı onun konuşması çabası adımıyla barıştık son bir aydır çok güzeldi ama son iki haftadır korkunç çok ilgisiz konuşmuyoruz bile günde on mesaj zor atıyor onu anlamaya çalışıyorum kuzey ırakta görev yapıyor hava şartları soğuk çok kötü ama bende sevgilisiyim onunla zaman geçirmek sohbet etmek istiyorum , bilerek saatlerce dönmüyor mesajlarıma , ben yoruldum bu konuyu ona bir kez açtım ve o da gerçekten yorgunluktan olduğunu elinden geleni yapacağını söyledi ama düzelmek bir yana daha kötü oldu sadece aramızda ki günaydın ne yapıyorsun sınırını bozmuyor sevgilim aşkım hatta canım dahi demiyor sizce ben şımarıklık mı ediyorum yoksa haklı mıyım ne yapmam lazım?

Sevgilim asker ve Kuzey Irak’ta ilgisizleşti, şımarıklık mı ediyorum yoksa haklı mıyım?