Aşk mı bu, yoksa “benimsin” deme ihtiyacı mı¿

Aşk mı bu, yoksa “benimsin” deme ihtiyacı mı¿

Aşk benim için bir ömrü paylaşacağım, yanında huzur bulacağım, birlikte mutlu olacağım, her zaman her koşulda yanında yanında olacağım insana karşı duyulan duygulardır.
Sahip olma arzusu bu duygunun bir meyvesidir. Arzudan kastım cinsellik değil. Sahip olma isteği, sadece bana özel olsun düşüncesi.
Bu yüzden aşık olduğumuzda sahiplenme ve kıskançlık duygusu ortaya çıkar zaten. Sadece bize özel olsun isteriz. Başkası dokunmasın, başkası vücudunu görmesin, başka erkekle muhatap olmasın, sadece bizim olsun isteriz.
Yani aşk ve sahip olma arsuzu birlikte var olan şeyler.
Eic vericem herkes görsün sjd
Birkaç cümlesini okudum :D yorum yazdım devamını okudum ajdjs
İnşallah unutmam 🥹
Kimse kimseye aşık değil olamıyor da bu devirde zaten Herkes birbirinin seçeceği alternatifi Onca flört uygulaması vs cinsel içerik çekici bedenler var ama aşk yok ortada elde edene kadar bu kadın içinde aynı şekilde Seks aşk değildir Flört aşk değildir Haftanın yedi günü günün 24 saati biriyle konuşmak aşk değildir ✍️✍️
Değildir nokta
Herkes birbirini elde edene kadar benimsin diyor nokta hevesini alana kadar nuktaaa
Herkes demez misin
Sonu silsene 😂 bende seninkisini siliyorum şimdi 😅😅
👀👀
Sahip olma arzusu her şey için geçerli olabilir. Aşk ile sınırlamak kadınları obje haline getirmekten öteye ulaşmaz.
Aşk ritim hissidir. Ellerin terleyinceye kadar el ele tutuşmak, plan yaparken heyecanını sessizce iliklerinde hissetmek ve merkezine koymaktır.
🫢🫢
Evet erkekler her daim elde edemediği ya da yara aldığı kadına aşık kalırlar elde ettiği kadından da soğurlar sonra burada gelip kadınlar tipe boya paraya önem veriyor diye ağlarlar 💃🤣
Oha 100% doğru tespit djfj
Öyle çözdük artık🤣
Çok da zor olmadı dimi bebeğim djdk
Basit canlılar
Bu cümledeki “benimsin” çoğu zaman aşk değil, sahip olma hırsı oluyor canım 💔 Sahiplenilmekle sahip olunmak çok farklı şeyler. Biri güvende hissettirir, diğeri nefesini keser. Netlik güzel ama “zehir” olanı yutmaya hiç gerek yok bence 😏 Senin için sağlıklı olan “yanımdasın” diyen mi, “benimsin” diyen mi? 🖤
Mantıklı olur musun? Onunsam yanımdadır zaten of
Ayyy haklısın bak 😄 “Onunsan yanındasındır” cümlesi zaten her şeyi özetlemiş 😌💅🏻
@taner_bey konu nedir
Atamam kusura bakmayın
Cevap
70Cevap
Kontrol etme duygusu sahip olunmaz sahip çıkılır yanındaki insana
Aşk bambaşka bir şey kirletmesinler
Aşka inancım yok.
Herkes için bilemem ama aşk çok başka bir mesele ve onu bilen yüreğin sahip olma isteğide başka olur.
Ayrıca Herşeye sahip olmak isteyen elindekinide kaybeder…
Şarkı Mı? Chopenle - Balıkçı Güzelinden Söz Müzik Orhan Gencebay
https://www.youtube.com/embed/BBOD0nNC0Xoİvit
her erkeğin bakışı farklıdır
bana göre;önce fikirlerimin seviştiği yeri gelince zıtlıkların oluştuğu o zıtlıkların ileride bir yolda buluştuğu bazen bir arkadaş (ama meze arkadaşı değil) bazen bir yâr bazen fantastik daha fazla içeriği spoiler yapmayalım neyse işte bir bütün tabii bunda benimsemekte var
Aşk insnaların birbirlerine duydukları arzu ve isteğin zamanla değiştirilmiş halidir. tabiki sahip olma duygusudur başka ne olacak. neden erkek erkeğe aşık olmuyor. ya da madem istek değil neden aşık olduğu kadınla evlenmek istiyor. doğanın bir dengesidir.
Aşk duygusu, birden fazla duygunun bir araya gelerek oluşturduğu hormonlarda ve beyinde meydana gelen biyolojik bir reaksiyondur.
Öfke, merhamet, kin, sevgi, ilgi, hoslanti, Arzu, kıskançlık, çekememezlik, üzüntü, sevinç gibi akla gelecek pek çok duygudan bir kaçının veya bir çoğunun bir arada buluşması ile oluşur.
Sürekli duygu değiştiren bir kesimin diğer tarafın duygusunu sorgulama ihtiyacı.
Yine sihirli kelime.
Tarifi olmayan şeylerin tanımını yapma çabası.
Arzu ve tutkuyu içinde barındıran kelime.
Ve bu sürekli olarak farklı insanlara duyulabilecek bir his.
Ve sonunda sadakatten bahsedilemeyen durumların başlangıcı.
Fakat yine sonunda da kadın adamdan sadık olmasını bekliyor.
Aşk kolay elde edilebilir bir duygu değildir.
De'se ki bu zaman da Aşk var mı? yaşanır mı? imkansız değil ama bunu yaşayanlar pek azdır.
Soruna gelecek olursak bu zamanda sevgiyi elde edebilmek zahmetsiz olmuş. Teklif ediyorsun, olursa olur olmazsa olmaz.
Durum bu. Olursa bu benimdir dokunanı yakarım 😅
Sonsuz aşka inanmıyorum. Zamanla yerini sırtını dayıyabileceğin ve güvenebileceğin bir kişiyle birlikte yaşayabilme sanatına dönüyor olay. Bence erkekte kadın da aşık olmayı aşkı yaşamayı bilmiyor...
Aşk yoksa bunlar olmaz
Aşk var. Ama sonsuz değil. Zamanla evrimleşir. Tersini iddia edemezsin :D Yoksa bu zamana dek hala aşk ile kalırdın bencem (çiçek, nergiz)
Aşk her gün ilk günkü halini koruyabilir, aşıklardan biri yamukluk yapmazsa kdfj
Ama işte problem o ya sosyetik hanımefendiciğim :) Her daim çiftlerden biri diğerinden daha çok sever, aşık olur, ya da fedakardır. Ben hiç 2 aşığın bir araya gelip dünyaya meydan okuduğuna şahit olmadım. Benzer şeyler yapanlar 2 sene sonra kanlı bıçaklı ayrılıyor ehehe. Aşktan çok sevgi saygı ve sahiplenme önemli bencem. Sadakatı saymaya gerek bile duymuyorum tabi. Heee bunları söyleyince belki yanlış anlaşılıyorum ben cidden aşk adamıyım. Buna rağmen böyle düşünüyorum.
Bunlar manipülasyon yapan aşktan anlamayan insanların bize yutturmaya çalıştığı. Benim dedem ve babaannemin bir aşk hikayesi var, ancak filmlerde olur. Dedem babaanneme son güne kadar aşıktı. Kendi söyler ve anlatırdı. Babaannem de biraz daha sert bir kadın olsa da, o da aşıktı djfk
Zaman değişti efenim. Söyle bakalım senin gibi alımlı bir kadının kaç tane aşk denemesi oldu? Hani neredeler. D Söyle derken lafın gelişi hahah. Bak bende bu yaştan sonra inancımı kaybettim. Çilekeşin bir şarkısı var, dinlemediysen, sözlerini dinlemeni tavsiye ediyorum. Sen komple aşk olsan da karşındakinden bunu alamıyorsan sadece üzüntü kalıyor geride. Umutlar kayboluyor yitiyor falan filan işte.
www.youtube.com/watch
Zaman değişti, insanlar değişti ama Aşk aslında aynı manada
Sordugun soruda sadakatsizlik var sahip çıkmazsan birgün mutlaka başka biri sahip çıkar karşılıklı güven meselesi belki bilirsin bir söz var trakyada ünlü. Dün başka bugün başka abe s…. yım böyle aşka..!
Sakin olunuz djfj
20 yıldır sevgilim yok tansiyon yüksek
😅🙄
Sadece 1 kere aşık oldum ondan sonrası yat kalk sürün ☺️
Bende bu saçma soruna şöyle cevap vereyim: Kızların aşk sandığı her çabayı ve her fedakarlığı karşısındaki erkekten bekleme isteği ve bencilliği mi? Çünkü günümüzde kızların çoğu bir ilişkide hep erkeklerin çaba göstermesini ve maddi manevi fedakarlık yapmasını bekliyorlar buna da gelip sevgi aşk diyorlar
Erkekler sahiplenince sever. Sahip olma arzusu daha farklı. Ama en temelinde aldığın nefes bile senin değilken 3 günlük dünyada her şey benim görmek insana kaybettiriyor. O yüzden ben kimseye sahip olamam
Bütün kadınları sahiplenen erkekler var o arkadaşım o bacım sjfjs
Onlar erkek mi? 😂😂
Erkek tabii, adam olacaklar büyüyünce 🥹
Adam mı olacaklar 😂😂 valla yanlış anlamada hemcinslerimden bunu bekliyorsun ama boşuna ben söyleyeyim
Olmazlar dimi 🥹
Yok olmazlar ☺️
Benimsin deme ihtiyacı hissetmez hiç bir erkek.
Biz detaylı düşünemeyen , düz mantık canlılarız.
Bir kadını severiz ve sahipleniriz bu kadar basit
Aşk basit mi alo
Bagırma milletin içinde 😂
Sevgi kadar köklü ve sağlam değil ondan eminim
Hiç bile aşk daha sağlam duyguları barındırır
Evet.
Mesela aşırı kıskançlık , geregınden fazla sahiplenip karşıya ve kendine zarar verme , en ufak şeyde güvensizlik gibi gibi.
Sevgi çok daha sağlam , aynı ufak bir bebeğin annesine hayranlıkla bakması gibi.
Daha güzel ne olabilir ki?
Elbette benimsin demek, aşkın enfes ifadesidir.
Aslında cevap da, "sen de benimsin" olursa, ki olmalı.. seyreyle aşkı.
İlahi bir hediye..
Evet..
Kadınların Aşk sandığı birine sahip olma arzusu mu? Görselliği severler, maddiyata düşerler, statü onlar için çok önemlidir magduru oynamayı çok iyi bilirler...
Ama soru bu değil 🥹 istersen onu da soruruz
Sen sor ne güzel djfj
Bunların ne yaşadığı belli değil. Nerde o orijinal erkekler aşkindan dağları delenler Mecnun olup çöllere düşenler artık kalmadı maalesef 😏
Öyle sevebilselerdi, öyle sevileceklerdi dimi
Aynen öyle
Dağları delenler gizleniyor. Zamanını bekliyor 👸☠️
Kişiye göre değişir bu ama genel olarak erkekler sevmeyi bilmiyor sahip olmakla sevginin aşkin alakasi yok
Evet şekerim
Aşk sandığımı ne ulan bu sandık felan seçim mi var 😅
Aşığım ulan sevdiğime sandıkta olur sadıkta sahiplenirim de suç mu
Suç kddk
Eyvahlar olsun
Benim için öyle değil karşılıklı olarak Sevgi ve şeffaf olması
Başkalarını bilmem de; bendeki, sahip olmaktan daha ziyade eksik olan yarımı doldurma arzusu, ona gözüm gibi bakma ihtiyacı...
Yiaa işte bu
Erkekler hırs ve sahip olma arzusunu aşk sanıyor🤦♀️
@Pamuksekerofficall e aşk zaten bu
Bir de aşkın bu olduğunu iddia ediyorlar işte 🤦🏼♀️ o sebepten bu soruyu sorduk djfks
Birine sahip olma arzusunun arkasındaki niyet de önemli bence yani erkek kendi egosunu beslemek için mi sahip olma arzusunda yoksa kızla ilgili gelecek planı olduğu için mi bunu da bilmek lazım
Evet.
Sahip olunca her şeyi, istediğini alamayınca hiçbir şeyi olur djhf
Noktaaa
Herhangi bağlılık hissetmiyorsa sahip olma arzusudur.
+1
Öyle olsaydı bütün Esc’lere (paralı asker/lejyon) aşık olurduk
Hayır yahu ne alaka
Sahip oluyorsun ona bir süreliğine ahahsh
Sürelik değil işte mesele akıllım
benimsin deme ihtiyacı hastalık oluyor :D sahip olma arzusu ise gerçek sevgi oluyor
İhtiyaç değil o
Erkekler aşık olmaz kanka. Mış gibi yaparlar
Evet
Günaydın
İyi geceler :D orası amerika mı
Siyah atlı değil bunlar
Evet oradakilerden birisi de değilim doğal olarak
Anlıyorum amerikaya Selamlar
Trump benim amcam
Benim de teyzem kendisi
Kendine başka teyze bul
Teyzemden vazgeçmem kanka
Kişiden kişiye değişir bence. Kimi sevdiği içşn sahiplenir, kimi sahip olma arzusuyla 🌸
🌸🌸
E aşk zaten bu değil mi doğrusu ne uzaktan mı izliyoruz?
Sadece bu muu
Ben soruyu anlamadım galiba
Sahiplenmenin yanında güven, sevgi, sadakat gibi şeyler de gerekli elbette ama bunların hepsi zaten paket olduğu için ayrı şeylermiş gibi değerlendirmedim katsedilen şey böyle bir şeyse, en azından benim için öyle başkası için nasıldır bilemem aşk ve sahiplenmek diyince beynim otomatik olarak gerisini bunlarla tamamlıyor zaten çok farklı şeyler değiller benim için
Erkek aşık olduğunu benimser, içgüdüsel olarak ta sahiplenebilir sosteyik 😃
Siz aşık oluyonuz mu
Biz malak miyiz da aşık olmayacaz?
Estağfurullah anlat nasıl bir şeymiş aşk
Aşk dediğin şey kronikleşmiş hoşlantı halidir sosyetik şekil 😃
Zıııt yanlış cevap djdj
Kime göre yanlış neye göre yanlış 😃
Aşkı bilenlere göre yanlış🙄
Sana göre neymiş bakayım
Uzun olur şimdi sjkd
Uzatmaya gerek yok birinden hoşlanırsın, onu dusunmeden duramazsın yemek yerken su içerken tuvalete giderken duş alırken gece yatarken sabah kalkarken bir işle meşgulken dahi aklında hoslandigin kişi vardır. Nu duygudurumun sürekli bir hal kazanması da bence aşk olur işte. Tam olarak budur. Yani hoslanti hemen olabilir ama aşk sürece yayılır. Uzatmaya gerek yok diyip uzatmam peki, her neyse fenasin başa belasin sosyetik şekil 😃😃😃
Hayır ya sürekli düşünüyorsak aşığızdır
E tamam işte ben farklı bişey mi gonuşuyoru.
Hayır aşk güvenebilmek ve onu kendinden bilebilmektir erkek için.
Kendinden derken
Hangi eleman aboo
Öyleli diyorsun keşke ormantik olmasaydın jddkks
Benimsin diyorsam sahiplenmeden fazlası vardır.
Kedi değil ki bu djd
Ne diyon bebe djd
Kedi gibi dimi sjdjs
O da kedigillerden
Senin gibi minnoş değil mi djd
Bilirsin beni 😅
😛😛
Hangi bela :D
😂 sütünü iç
Oh iyi olmuş sana hak shdja
Araba çalıştı mı bugün djdjs
Hadi bakalım 😅
Bir şey demiştim sana telefonda :D tekrarlamicam anla
İşine geleni anla zaten
Küstüm boz 🤞
Erkeklerin demeyim de genel olarak Aşkta herkes maalesef beklentileri, istekleri ve tavırları aynı değildir maalesef.. oncin ne desem yalan olur size..
Yani öyle de diyebiliriz ama işte bu bir ilizyon. Sonrada gözünde büyüttüğün o şeyin aşk değilde bir ilizyondan ibaret olduğunu elinde sonunda herkes anlıyor.
Her iki cinste bu kelimeyi kendi menfaatine kullandığı için ortada olmayan şeyden sahip olma çıkar ortaya. Al birini vur ötekine işte.
Erkekler aşkı daha iyi biliyor ama aşık olmuyor aşık olmuş gibi davranıyor. Amaç sadece kadını kullanmak
Kazanınca biten ilgilerin sahip olma arzusundan geldiğini düşünüyorum. Çabuk tüketip öyle de tükeniyoruz.
ne sevdiğimize yükselebiliyoruz ne aşık olduğumuza gel opim diyince bile cinsellik konuşan bir manyak olduk çıktık eheh
Olayın içine hormonlar girmiyorsa %99 evet öyle.
Travması olan insanlar hep yedekler karsindakini, dürüst ve temiz kadın dürüst adama yakışır, dürüst olmayan günübirlik takılabilen kadın da günübirlik takılan adama yakışır
Bazı insanlar acı çekmekten haz duyar, maldır o insanlar
Aşkı herkes farklı yorumluyor. Şahsen bir erkeğin aşık olabilmesine ihtimal vermiyorum.
Kişiden kişiye değişir bana göre öyle değil ama aklı çükünde olanlar için öyle
Etek boyu kisaldikca aşkların boyutu yatakta ölçülür kalpte zihinde değil
Ondan ziyade hırs devreye giriyor, elde etme arzusunda.
Aşk nedir bilmiyorum ama hayatı paylaşmak, güvenmek, güvenilmek olsa gerek
Sanmıyorum öyle düşünen erkek bence kalbiyle düşünmüyordur
Sanmiyorum ask bir gun bitebilir onemlimolan saygi sevgi
Köpek niyetine sevmeyi tercih edenler için öyledir diyebiliriz galibası
Gerçek aşk sahip olduktan sonra da tükenmez. Misal benimki öyle
Hiç aşık oldun mu
Olmasam niye beraber olayım 😀
Heee ayy daim olsun
erkekler de bilmiyor ki ahahahha. ben soyleyeyim, isleri gucleri yok, bi kizi kandirip da elde edelim icindeki yasama sevincini emelim diyorlar. hirs yapiyorlar. genelde tek amaclari c1nselliktir sakin kanmayin
Kendileride bilmiyorki jsjsj
Evet, beğendiğini elde etmek istersin, iki kişi anlaşınca bu işin finali yataktır, bum bum bum🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥, kadılar için de geçerli bu😂😂😂
Senin, sadece sana ait olan birinin olması güzel bir şey.
Bence onlar için aşk cinsellik
Bence de
Aşk bir hayal kırıklığı artık
Evet artık öyle
Geneli öyle zaten nxjsj
Hiç kabul etmezler ya
Yok üstüne bir de manüpüle ederlerde yola koyarlar
Valla öyle
Benim değil. Aşk önce gelir.
Aşk ne sana göre
Duygusal birliktelik demek istedim yani öncelikli amaç bedene sahip olmak olmamalı. Zaten hedef buysa o senin için doğru kişi değildir. Sevdiğin kişiye karşı aklıma gelen ilk şey o değil kalp çarpıntısı olur
Tamam inandım
İnanacaksın
Yok inanmicam vazgeçtim djdks
İki seçenek var. İnanmak ve inanmak. İstediğini seçebilirsin shdkdjdk
İnanmamak ahahaha
O seçenekler arasında yok. İnanmak zorundasın ve inandın bitti sjdksjdk
İnanmam da inanmam
İnandırıcam, burada virgül koyalım
Sahip olunca bitiyorsa doğrudur 😊
Bitiyor mu
İşte demek ki aşk sanılan sahip olma arzusu demek ki
Lahmacun jddj