Kastettiğim ayrılan sevilmemişim diyenler değil.
Gerçekten hani 1 gün bile sevildiğini hissetmemekten bahsediyorum
Kastettiğim ayrılan sevilmemişim diyenler değil.
Gerçekten hani 1 gün bile sevildiğini hissetmemekten bahsediyorum
Cevap
2Cevap
Şöyle ki ben sevdim sevildim şükür 35 yıllık hayatımda dolu dolu 5 sene ilsikim oldu 1 kere oldu, bu benimle alakalı değil yakışıklı değilim ki bu benim elimde olan bişey değil çene olarak çok iyiyimdir insan ilişkilerinde ancak devir görüntü devri heee bundan gocunuyormuyum hayır herhangi bir kötü psikolojiye bagliyormuyum hayır bahlanmamasi lazım sonuçta yazılı olanı değiştiremeyiz akışına bırakmak en güzeli takmamak en güzeli
Gerçekten bir gün bile sevildiğini hissetmedin mi
Evet
Neden peki böyle oldu neden böyle olduğunu düşünüyorsun. Öncelikle özür dilerim amacım seni kesinlikle yargılamak değil yalnızca neden böyle olduğunu soruyorum
Bilmem benim payım vardır muhakkaj
Aradığımız gibi bir insan Maalesef bazen karşımıza çıkmayabiliyor. Ama umut var ne olursa olsun hayat devam ediyor değil mi? İlişkiniz oldu mu peki
Umur yok gibi. 1 kere oldu. O da sevmedi yani zaten belli oluyordu. Aşık değilim diye de söylemişti
Ama bak bir defa olmuş Bir defa olup da bu kadar umutsuz olman da hiç doğru değil belki de ikincisinde seni gerçekten çok sevecek birisi çıkacak karşına girecek hayatına
Olan da sevmedi işte. Hareketlerinden belliydi hissettirmedi ayrıldı zaten.
İnsan sevgiliyken sana aşık değilim der mi. Hiç arayıp sormazdı kıskanmazdı çok uzaktaydı
Peki madem bunları gördün niye böyle bir ilişkiye başladın ki anladığım kadarıyla bu ilişki hiç başlamasaydın canın daha az acırdı yanlış bir insanla olmaz Senin değersiz olduğunu göstermez ki
Evet hiç olmaması daha iyiydi ama tecrübesizdik işte sevmiştik
Bir şey olmaz dediğim gibi hani ilk iyi olmamış Ama umutsuzluğa kapılmamak lazım belki bundan sonraki çok iyi olacak belki sizi çok sevecek. Bence bundan sonraki ilişkiniz çok daha güzel olacaktır
Olmadı işte daha sonrada
Anladığım kadarıyla gerçekten umutsuzsunuz bakın benim de çok uzun sürelik ilişkim oldu hak ettiğim değeri görmediğim gerçekten çok uğraştım ama olmadı buna rağmen umudum u kaybetmiyorum. Siz de kaybetmeyin lütfen demek ki bugüne kadar karşınızda hiç doğru insan çıkmadı o şekilde düşünün
Teşekkür ederim çok
Rica ederim lütfen canınızı sıkmayın inanıyorum mutluluk bir gün karşınıza öyle bir çıkacak ki Bu yaşadığımız olumsuzlukların hepsi bir anda silinecek 🙏💐
Teşekkürler sen de mutlu olursun umarım
Ben de çok teşekkür ederim ama lütfen dediğim gibi kendini kapatma emin ol hayat çok güzel sürprizler çıkarabiliyor karşımıza
Peki denicem
Teşekkür ederim incelik gösterip beni dinlediğiniz için 🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hiç sevildiğini hissetmemek duygusal olarak çok ağır bir yük canım 💔 Böyle bir deneyim insanın özgüvenini zedeliyor, “bende bir sorun mu var?” düşüncesi kafaya yerleşebiliyor. İlişkilerde de ya çok geri planda kalmaya ya da ufak ilgi görünce hemen bağlanmaya sebep olabiliyor. Ama bu “hiç sevilmemiş olma” hissi çoğu zaman algıyla da alakalı. Sence seni kimse seçmedi mi, yoksa seni gerçekten gören insanlara hiç alan vermedin mi? 🥺✨