Nişan attık 15 gün oldu :(?

Nişanlımla sürekli ilgisizliği yüzünden tartışıyorduk instadan fotoğraf falan kaldırıyordum. Rahatsız oluyordu ama mesajlarıma her tartışmada görüldü atınca bende tepkimi öyle göstermek istiyordum. 15 gün önce nişanlım cumartesi günğ bana hiç yazmadı ortada birşeyde yoktu bende inat ettim yazmadım. Sonra akşam iş için Ankara 'ya gittiğini öğrendim. Aradım ve kızdım haber vermediği için sonra ters ters konuştu o da bende iyi defol git o zaman dedim. Ve myle dedim diye yüxüğü attı. Yüzük atmadan bir hafta önce ama bei bohça alışverişine götürdü hevesle herşeyin en iyisini aldı inkar edemem. Salonun parasını verdi mobilyalar için borç aldı düğünde takacağı takıları yaptı yani hevesliydi o da birşeyleri hallediyordu. Ama basit bir kavgadan birden attı yüzüğü aileside bende ne dediysek ikna edemedik. Direk nişanda takılan emanetleri istedi falan neyse işin özü 2 ay sonra düğünümüz olacakken birden bu şekilde bitti. 15 gündür dil döküyorum ama asla banamasın demiyor. Ne zaman pişman olur hatasını anlar
Nişan attık 15 gün oldu :(?