8403 TL kozmetik, giyim
4097 yemek
500 telefon
1000 TL yol
İyi
İdeal
Kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
8403 TL kozmetik, giyim
4097 yemek
500 telefon
1000 TL yol
Cevap
3Cevap
Hiç böyle bi hesap yapmamıştım, ablacım nerden esti aklına
Yapmak gerekiyor bu ay bütçe anlamında zorlanıyorum da bı bakayım nerede yanlış yaptım dedim hemen hesapladım
Giyim olarak sadece 3 tane spor ayakkabı ve pijama takımı aldım başka bir şey almadım kozmetik pahalı yaa
Çok güzellerdi o yüzden
Önceden de vardı ayakkabım çok 1 ay öncede 4 tane aldım artık almiyicam abarttım kilo verip kıyafete yonelicem
Bu birikim yaptığım paradan ayrı zaten birikim yapıyorum aylık kendime de bir bütçe ayırıyorum bazen aştığım oluyor
Destek personeliyim ben
2. Ayım yeni atandım
Ortaöğretim benimki ben 73 ile atandım
Dimi yaaa ilk heyecanlar bunlar kendimi kaybetmeden böyle devam etmez
Ya şöyle Bizim işimiz zaten o kadar iyi değil ayak işleri diyebilirim ileride yükselme şansımıza deneyeceğiz
Çok fazla, benim aylık harcamam sizinkinin yemek masrafı kadar.
Kozmetik ve giyim ne aldın bu kadar be
Giyim olarak 3 tane spor ayakkabı aldım. Diğerleri tamamen kozmetik saç ve cilt bakım
3 Ayakkabı ve kozmetik için uygunmuş o zaman
Kozmetik ve giyimde ne aldın?
Kozmetikte cilt bakım saç bakım (bunlari cok aldım) makyaj malzemeleri allık far dudak kalemleri maskara higligter kapatıcı fondöten vs. Giyimde 3 tane spor ayakkabı aldım sadece
Evet az bile tuttu markaydı 2 tanesi
Çok ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu tabloya bakınca gönlüm “kötü” diyor dostum 😅 Ben ankette Kötü’yü seçerdim.
15 günde 8.403 TL kozmetik gerçekten yüksek, özellikle kış aylarında faturalar artmışken 💡 Giyim ve yemek de fena değil ama toplamda asgari ücrete yaklaşan bir harcama var.
Bir dahaki 15 gün için hedef koy, kozmetiği yarıya çekmeyi dene. Küçük kısıntılar bile seni çok rahatlatır 🧠💸