Sırf kendi ilişkisi kötü diye sizin ilişkinizi de sabote etmeye çalışan toksik arkadaşınız oldu mu?

Bu arkadaş ile sanaldan tanıştık o zaman benim sevgilim yok çevremdeki herkeside sıkılıp silmişim sosyal medyayı 0 bir hesabım vardı instadan yorumlardan tanıştık, Onun bir sevgilisi ayrıca ondan hoşlanan bir çocuk oldugunu anlatmıştı ama sevgiliside sanal ve uzak mesafe Bu çocukla ondan hoşlanan çocukla beraber olmak için ayrıldıgında ona bilmem ne (or) dedim ve beni engellemişti. aradan 3 yıl geçti bana istek attı bende canım sıkıldıgı dertleşmem gereken biri oldugu icin sohbet ettik konuştuk. o ugruna sevgilisini bıraktıgı cocukla 3 yılın sonunda ayrılmıs yeni bir sevgilisi varmıs. benimse 2 yıldır ayrıl barış ama 5 aydır süregen bir sevgilim var. Bu eski sevgilisiyle de yenisiyle de arkadaşım Lolden tanışmış o tipleri anladınız obezler kulübü. Eski sevgilisi kızın yeni sevgilisini bulup onu aldattıgını ve yanında yeni sevgilisi oldugunu söylemiş dolayısıyla kız hakkında doldurmuş. Bu olaylar olurken ben sevgilimle bir kavga ettim ve arkadaşım onun yüzüyle ilgili Dalga geçmeler vs bende sevgilim benden ayrıldıgı için moral oldugu için tepki vermedim başlarda sadece teselli olarak gördüm. Ama hemen sonraki gün sevgilisinin arkadaşını bana yamamaya çalıştı. Bense çok konuşmadan içime sinmedigini aklımın hala ayrıldıgım sevgilimde oldugunu söyledim. Bana trip atıp durdu bense engelledim. Bana sürekli seni aldatıyodur, şimdiden başka kızlarla konuşmuştur vs diye doldurmaya çalıştı. Kızın sevgilisi yazdı yok benim sevgilim exine dönmüşte yüz bulamayınca bana yazmışta elinde oynatıyomuşta. Benim ilişkim ile ilgili hiçbir şey bilmeyip Sırf o sevgilisinin arkadaşıyla konuşayım diye manipüle etmeye çalıştılar. Sözde benim iyiligimi düşünüyormuş arkadaş. Kendisi aldatıldıgı yeni sevgilisine de güvenmedigi için bende mutsuz olayım istiyor resmen iğrenç.

Sırf kendi ilişkisi kötü diye sizin ilişkinizi de sabote etmeye çalışan toksik arkadaşınız oldu mu?