Kızlarla arkadaş oluyorum ya mesafeli duruyorlar aramıyolar ya da üstünlük rekabetine girmeye başlıyorlar
Erkeklerle arkadaş oluyorum saçma sapan bel altı şaka yapıyorlar ( bana değil ama genel olarak konuyu oraya çekiyorlar iste şu kızla yattım diye anlatıyorlar)
Bana bu konuları açma dinlemek zorunda değilim diyorum başka bi anda başka bir yerden konuyu oraya getiriyorlar yine ( bazen de hikayeye sosyal medyada fotoğraf atınca filan fiziğime yorum yapmaya başlıyorlar )
İnsan gibi davranmiyolar neyin nesi bu ya?
En mülayim düzgünü bile böyle yapıyor bıktım. 1 sene içinde 20 den fazla kişiyi hayatimdan çıkardım arkadaşım kalmadı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yazdıkların gerçekten yorucu ve yıpratıcı, haklı bir isyan bu 🥺💔 Sürekli bel altı muhabbet, durmadan fizik yorumları… bu bildiğin saygısızlık. Sen sınır koymuşsun, “bu konuları açma” demişsin, buna rağmen devam ediyorlarsa problem kesinlikle sende değil.
İnsan gibi arkadaşlık kurabilen erkekler de var ama az ve biraz daha seçerek ilerlemek gerekiyor. Ortamını, tanıştığın yerleri değiştirmen belki iyi gelebilir. Peki bu tarz davranınca anında kesiyor musun iletişimi, yoksa önce uyarıp şans veriyor musun? 💬✨
1,2 sefer uyarıyorum
Kusura bakma deyip bi zaman sonra tekrar devam ediyorlar
Gerçekten sınır koymayı beceremiyor muyum? Neden ciddiye alınmıyorum
Sınır koymayı beceremiyor değilsin canım, karşındaki sınır görgüsüzü 🙃🚫
İki kere uyarıyorsun hâlâ devam ediyorsa olay saygı. Sen değil o problem.
Seni ciddiye almayanı direkt hayatından uçur, eksilmezsin aksine hafiflersin 💅✨