Esimle bundan 5 yıl önce tanıstık 6 ay kadar konustuk ama cok ciddi bisey degildi sonra işi için baska bir ilceye tasındı gecici olarak oraya gittikten 1 ay sonra ayrıldık ama aslında ortada hicbirsey yoktu yani gayet normal ilgili davranıyordu ayrılma sebebimiz farklıydı 1 yıl boyunca yoktu bazen onu çok özlediğim oluyordu ama kötü ayrılmıstık kendime yediremiyordum hemde gözden ırak gönülden ırak olurmus başkalarıyla konustum falan sonra 1 yılın ardından geri döndü onu ilk görünce soka girdim elim ayagım dolastı sonra onu özledigimi farkettim bi sekilde barısmaya calıstım ama asla eskisi gibi davranmıyordu sanki o gitmis yerine baskası gelmisti ama ben onu deli gibi sevdigim icin asla bırakamıyordum aylarca degisik bir iliski icindeydik beni takmıyordu hic ben hep pesindeydim eski halinden eser yoktu sonra öğrendimki o gittigi ilcede birisiyle iliskiye baslamıs ve ben varken konuşmaya baslamıslar yani beni aldatmıs o kızı unutamadıgını düsündüm ama yine de bırakamadım sonra biz bi sekilde evlendik o kısımlar cok karısık hic girmicem ama normal bi evlilik degildi cıkar dogrultusundaydı (tabi kendisi icin öyleydi ben sevdigim icin kabul ettiö) onun isi icin köye tasındık 3 ay sonra beni sevdigini söyledi hic boşanmak istemedigini bensiz yapamayacagını söyledi sonra evliligimiz gercek oldu iste ama o köyde basıma gelmeyen kalmadı buna takıntılı bi kız bizi ayırmak icin büyü mü yapmadı yanık alt komsumuz bunu yataga atmak icin neler yapmadı yani orada cok huzursuzduk ve bi yandanda sevgiliyken beni aldattıgı kızın kim oldugunu bulmustum kız cok güzeldi zarzayıf bembeyaz tenli siyah gözlü ince kaşlı kalçasına gelen gür sacları var kız bunu terk edip almanyaya tasınmıs kızı sürekli stalklıyordum kafam sürekli o kızdaydı ama sonra dedim amaan kac yıl gecmis ben kuruntu yapıyorum ikisi de birbirini unutmuştur kız hayatını yasıyor bosvereyim dedim kızı düsünmeyi bıraktım sonra bir sekilde geri döndürttüm sehrimize keske döndürmeseydim basta hersey cok güzeldi cok mutluyduk sonra bunu terk eden annesi yüzünden evliligimiz sarsıldı (ben barıstırmaya calıstım diye) bu kadını eve aldım diye resmen cıldırdı gözü döndü cok büyük bi kavga ettik esyalarını topladı evi terk etti ben ellemedim fazla kafasını dinleyip gelir diye düsündüm sonra bir ögrendim ki esim ve beni aldattıgı o kız ortak bi arkadaşlarının düğününde bir araya gelmisler barısmıslar kız türkiyeye geri dönmüs ben zaten cıldırdım duyunca ailemin evine gittim sonra aileler bizi bir araya getirmek icin toplandı orada da esimle tekrar kavga etik ben söylememem gereken seyler söyledim ve tamamen bitti o herkesin icinde kapıyı carpıp gitti ne babasını dinledi ne baska bisey sonra aylarca onların askını izledim baslarda büyük depresyondaydım sürekli gönderme atıyordum kimseyle konusmuyordum spnra bende iliski yaptım ve bir anda nisanlandım onlar ayrılmıstı benim nisanlandıgımı görünce kudurdu etrafımda dolaşmaya basladı sonra nisanlımla ayrıldık bu baya bi pesimden kostu affettim biraz süre sonra nikah kıydık tekrar ve Şu an hamileyim aramız cok iyi bana hic olmadıgı kadar iyi davranıyor belki hamileyim diye ben basta aldırmak istedim o resmen aldırmamam icin bana yalvardı gözleri doldu bende kıyamadım ama aklım sürekli ihanetinde hayatım zehir oldu resmen en güzel anlarımızda bile aklım o kızda daha dün karsılastık kızla bebek gibi beli kolum kadar ben ise iyice sistim zaten normalde zayıf değildim hamilelikten iyice kilo aldım sürekli kendimi kızla kıyaslıyorum acaba ona inat mı bana döndü diye düşünmeden edemiyorum kafayı yemek üzereyim bu nasıl son bulur
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
Yapay Zeka Cevapladı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım