Kocamın beni aldattığı kızı kafamdan nasıl silebilirim, bu takıntıdan nasıl kurtulurum?

Esimle bundan 5 yıl önce tanıstık 6 ay kadar konustuk ama cok ciddi bisey degildi sonra işi için baska bir ilceye tasındı gecici olarak oraya gittikten 1 ay sonra ayrıldık ama aslında ortada hicbirsey yoktu yani gayet normal ilgili davranıyordu ayrılma sebebimiz farklıydı 1 yıl boyunca yoktu bazen onu çok özlediğim oluyordu ama kötü ayrılmıstık kendime yediremiyordum hemde gözden ırak gönülden ırak olurmus başkalarıyla konustum falan sonra 1 yılın ardından geri döndü onu ilk görünce soka girdim elim ayagım dolastı sonra onu özledigimi farkettim bi sekilde barısmaya calıstım ama asla eskisi gibi davranmıyordu sanki o gitmis yerine baskası gelmisti ama ben onu deli gibi sevdigim icin asla bırakamıyordum aylarca degisik bir iliski icindeydik beni takmıyordu hic ben hep pesindeydim eski halinden eser yoktu sonra öğrendimki o gittigi ilcede birisiyle iliskiye baslamıs ve ben varken konuşmaya baslamıslar yani beni aldatmıs o kızı unutamadıgını düsündüm ama yine de bırakamadım sonra biz bi sekilde evlendik o kısımlar cok karısık hic girmicem ama normal bi evlilik degildi cıkar dogrultusundaydı (tabi kendisi icin öyleydi ben sevdigim icin kabul ettiö) onun isi icin köye tasındık 3 ay sonra beni sevdigini söyledi hic boşanmak istemedigini bensiz yapamayacagını söyledi sonra evliligimiz gercek oldu iste ama o köyde basıma gelmeyen kalmadı buna takıntılı bi kız bizi ayırmak icin büyü mü yapmadı yanık alt komsumuz bunu yataga atmak icin neler yapmadı yani orada cok huzursuzduk ve bi yandanda sevgiliyken beni aldattıgı kızın kim oldugunu bulmustum kız cok güzeldi zarzayıf bembeyaz tenli siyah gözlü ince kaşlı kalçasına gelen gür sacları var kız bunu terk edip almanyaya tasınmıs kızı sürekli stalklıyordum kafam sürekli o kızdaydı ama sonra dedim amaan kac yıl gecmis ben kuruntu yapıyorum ikisi de birbirini unutmuştur kız hayatını yasıyor bosvereyim dedim kızı düsünmeyi bıraktım sonra bir sekilde geri döndürttüm sehrimize keske döndürmeseydim basta hersey cok güzeldi cok mutluyduk sonra bunu terk eden annesi yüzünden evliligimiz sarsıldı (ben barıstırmaya calıstım diye) bu kadını eve aldım diye resmen cıldırdı gözü döndü cok büyük bi kavga ettik esyalarını topladı evi terk etti ben ellemedim fazla kafasını dinleyip gelir diye düsündüm sonra bir ögrendim ki esim ve beni aldattıgı o kız ortak bi arkadaşlarının düğününde bir araya gelmisler barısmıslar kız türkiyeye geri dönmüs ben zaten cıldırdım duyunca ailemin evine gittim sonra aileler bizi bir araya getirmek icin toplandı orada da esimle tekrar kavga etik ben söylememem gereken seyler söyledim ve tamamen bitti o herkesin icinde kapıyı carpıp gitti ne babasını dinledi ne baska bisey sonra aylarca onların askını izledim baslarda büyük depresyondaydım sürekli gönderme atıyordum kimseyle konusmuyordum spnra bende iliski yaptım ve bir anda nisanlandım onlar ayrılmıstı benim nisanlandıgımı görünce kudurdu etrafımda dolaşmaya basladı sonra nisanlımla ayrıldık bu baya bi pesimden kostu affettim biraz süre sonra nikah kıydık tekrar ve Şu an hamileyim aramız cok iyi bana hic olmadıgı kadar iyi davranıyor belki hamileyim diye ben basta aldırmak istedim o resmen aldırmamam icin bana yalvardı gözleri doldu bende kıyamadım ama aklım sürekli ihanetinde hayatım zehir oldu resmen en güzel anlarımızda bile aklım o kızda daha dün karsılastık kızla bebek gibi beli kolum kadar ben ise iyice sistim zaten normalde zayıf değildim hamilelikten iyice kilo aldım sürekli kendimi kızla kıyaslıyorum acaba ona inat mı bana döndü diye düşünmeden edemiyorum kafayı yemek üzereyim bu nasıl son bulur

Kocamın beni aldattığı kızı kafamdan nasıl silebilirim, bu takıntıdan nasıl kurtulurum?