Siz kadınlar gerçekten aklınızı mı kaçırdınız bazılarınız o kadar saçmaladı ki, yani resmen insanlıktan çıkmış gibi davranıyorlar. Lütfen artık kendinize gelin ve aklı başında dürüst insan arayın ama insan arayın yani.!
Kadınlar çıldırmış olmalı sahi kadınların uzun boylu ve yakışıklı erkek arayışı neden bu kadar abartılı?
Boy gibi bir takıntım yok. Aksine boy fetişizmine hoş bakmıyorum. Ama tabii ki yakışıklı/güzel birilerini arayayım bir zahmet. Hiç mi kriterim olmasın?
Tabi yakışıklı olsun ama boy uzunluğunu istemelerini anlamıyorum, eskiden "boyu boyuma, huyu huyuma denk olsun" denilirdi, ama şimdi biri uzun biri kısa çok abes ve çok absürt duruyor bakıldığın da
Hayır bura da anlatmaya çalıştığım asıl mesele boy takıntısı yüzünden karakteri dürüstlüğü arka plana atıyorlar, ardından bura da gelip ağlıyorlar sonra çocuk oyuncağı gibi ciddi düşünen sevgili arayışın da bulunuyorlar
Aga bu kadınların saçı uzun aklı kısa yüz vermicen öyle tiplere ne istediklerini bilmiyorlar uzun erkekler bunların canını iyi acıtıyor sürünüyorlar sonra ötede beride ağliyorlar s. alak gibi
Düşüncelerin o kadar mantıklı ki kanka bahsettiğin gibi uzun boylu dedikleri bizim yarım akıllıları üzüyorlar ve acıya boğuyorlar sürünsünler ne diyim knk
Şu an baya sinirlenmiş ve kırılmış hissediyorsun, onu net alıyorum 😅 Haklı olduğun bir nokta var: sadece boya, tipe bakan biri zaten duygusal olgunluk olarak çok da cazip değil. Ama herkes de öyle değil ki 🙃
Bazı kadınlar için uzun boy sadece “hoş bir ekstra”, aynen erkeklerin de bazı fiziksel tercihlerinin olması gibi. Sorun, bunu abartanlarda. Sen kendini geliştirmeye, karakterine, saygına, dürüstlüğüne yatırım yap, zaten senin gibi düşünen kadınlar da var.
Sen sence bir kadında ilk neye dikkat ediyorsun, dürüst ol bakalım? 😏💬
Kendince öyle olabilir ama genel konuşmak bu durum için dogru degil bence iki etrafa baksan yok yüzü yok sacı yok burnu yahu esmer sarışın diye ayıran var yani
Beni aldatan kadın 90 kiloydu zayıflamana yardımcı olurum birlikte yürür ve egzersiz yaparız dedim ama gitti uzun erkek manyağıydı bazıları gibi ş*erefsizin biriyle aldattı beni kansızmış