Sevgilinizin kendine ayırdığı zamanlarda bile size zaman ayırmak zorunda olduğunu mu düşünüyorsunuz, yoksa kafa dağıtsın ama hemen sonra bana dönsün mü diyorsunuz?
Sevgiliniz, yakın arkadaşlarıyla buluşsa onu darlar mısınız?
Sevgiliyiz diye arkadaşlarıyla sosyalleşmesine kadar karışamam, herkesin kendine göre bir hayatı ve çevresi var. Beni ihmal etmediği sürece sorun yaşamayız.
Hayır. Sadece 1-2 saatte bir mesaj atarım. Ortalık kötü, ne yaptı iyi mi bir şeye ihtiyacı var mı falan haberim olsun. Yine o da beni saat başı bilgilendirsin yeter. İçim rahat olsun.
Hayır asla , hiç öyle huylarım yok kimseyi darlamam , araştırmam , sık sık aramam kontrol etmem , sevmek guvenmektir , aynı şekilde karşımdaki insandan da aynı şeyi beklerim
Bu konuda ben baya rahatım 😂 Sevgilimin arkadaşlarıyla vakit geçirmesine kesinlikle karışmam, hatta “git kafanı dağıt, eğlen” diyen taraftayım 💃🏻 Ama sonrasında ufak bir arama, tatlı bir mesaj gelsin isterim, “aklım sendeydi” hissi güzel çünkü 💌 Sende durum ne, darlar mısın yoksa “özgür takıl ama unutma ben de varım”cı mısın? 🙈