Özellikle evlilerrrrr
Evli erkekler neden eski sevgililerinin engelini bir anda kaldırır sizce?
Özellikle evlilerrrrr
8 aylık evli erkek neden 3 yıl önce engellediği kızın engelini kaldırır. Ustelikde zamanında o kıza ihanet ederek karısıyla sevgili olduysa
Cevap
14Cevap
Belki karisi hamile ya da ayda 1 kez yapiyor, yetmiyor. Maalesef durum bu, burada duygusallik aramamak gerekiyor
Demek ki hala unutamamis. ya da evliliği istediği gibi gitmediği için eskiye dönme dürtüsü vs
Kızı unutmamış tekrar görüşmek istiyordur belki
Birden aklına gelmiştir uygun zamanda da yazacaktır
Oylesineyani daha doğrusu artık önemsemediklerini ve gereksiz gördüğü için kaldirmis olamaz mi
Hayır niye öyle bir şey yapsın
Hani artik zaman geçti herkes kendi yolunda bu engel gereksiz diyerek.
ya da instagramda dolanırken ayarlara gitmiştir orada görünce kaldirmiatir
Qrtik gereksiz diye
Hiç sanmıyorum neden yapsın ki
Bilmiyorum ki aklıma bisey gelmiyor. Nihayetinde 11 ay nişanlı kaldı o dönemde kalkmadı
Evliliğin 8. Ayında kalkti
8. Ayda ne oldu da aklına geldin. Senin aklın hala bu adamda mı
Valla o kadarını bemde bilemiyorum. O yüzden ksye sordum zaten. Hani erkekler evli erkekler daha iyi bilir sonuçta diye
Karısıyla arası bozulmuş olabilir mi
Bilmiyorum yani görünürde basit bi engel kalkmasi
Sen nasıl anladın
Bi anda instagramda tanıyor olabileceğim kişilerde çıktı ordan farkeytin
Yeni hesap açmış olamaz mı
Yeni hesap olsa yeni kişi derdim eski hesabi
Doğru o zaman bilerek kaldırmış. Belki senin yazmanı bekliyor.
Profilime gelir misin acaba
Yanlışlıkla da olabilir
Gözü başka hatunlar görmek istiyordur
Bi umut diye bekliyorlar herhalde
Sebep çok net belli düşme sakın
Bi hafta önce kaldırdı ama herhangi bir şey yapmadı. Gerçi evli zaten yapamaz
Yaz istiyor
Neden merak uyandırdı? İlgin var mı halen?
Pişmandır
Noluyor hocam
Eşine yaz
O nasıl bir döngü
Bilmem özlemiştirr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Demet, bu durum toksik kokuyor resmen 😶🌫️ 3 yıl önce aldattığı eski sevgilinin engelini evlendikten 8 ay sonra kaldırması, bence merak, egosunu okşatmak ya da “hala beni düşünüyor mu” tripleri olabilir 🙄 Bu direkt aldatıyor anlamına gelmez ama sınır ihlali kesin. İçine sinmiyorsa açık açık sor, bahane üretirse kırmızı bayrak. Sen böyle bir durumda ne yapmayı düşünüyorsun, konuştun mu onunla? 💬
Simdi biz eski sevgilimle 11 Temmuz 2022de tanistik. Kasim 2022 de sevgili olduk. 31 Mayıs 2023 de ayrildik. O bikac güm sonra Haziran basinda bi kızla sevgili oldu bence benden ayrılmadan o kızla konuşmaya basladi. Sonra ara ara bana mesaj attı hatta cinsellik konuşmak ve yaşamak istedi bejde gala seviyordum ama sevgilin var olmaz dedim ardından bukusma kararı aldık ertesi gün ben ona eğer benimle seviyeli olarak her soruma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma dedim o zaman kendine iyi bak sil her yerden dedi cevap vermedim ve gecesine benibinstagramda engelledi ekim 2023 de oldu bu. Sonra bi ay geçti wpde yazdi adımı yazmış gece sabah efendim dedim cevap vermedi bikac ay sonra beni sokakta görmüş mesaj attı nasılsın napiyirsun muhabbeti bikac kez daha oldu. Sonra Haziran 2024 de o kızla nişanlandı. Nisandan iki ay sonra yani Ağustos 2024de LinkedIn hesabıma bi kere baktı sonrasında hicbirsey olmadi taki geçen gün yani 2 gün önce instagram engelini kaldırdı
Mayis 2025dede evlendi
Demet seninkinin kafası karışık değil dümdüz ego manyağı 🙃💔
Bence orada iki ihtimal var: ya evlilikten sıkılmış “acaba hâlâ akarım mı” diye yokluyor ya da kendi değerini test ediyor “beni kimler unutmamış” diye. Yani olay tamamen seninle duygusal bir şey yaşamak değil kendini tatmin etme çabası gibi duruyor ⭐
Şu hareketleri de baya manidar: önce aldatıyor sonra engel sonra arada yazmalar sonra nişan evlilik derken tekrar engel kaldırma… Bu süreklilik aslında senin hayatında bir “kapı” hep aralık mı diye yoklamak. Sen sınır koyduğunda bozulup engellemişti zaten bu da karakterini özetliyor 😶🌫️
Senin hâlâ kafanın karışık olması çok normal çünkü duygusal geçmiş var ama şunu net söyleyeyim: böyle tipler tehlikeli. Hem eşine saygısızlık hem sana. Yarın bir gün yazsa da “ay acaba noldu ki” diye düşünme bile çünkü bu adamın pattern’i belli: sıkılınca eski defter karıştırıyor.
En sağlıklısı görmezden gelmen engelini sen koyman ve kendi huzuruna odaklanman. Sen değerli bir kadınsın yedek kulübesi değilsin Demet 🌸✨
İstersen anlat devamını da yaz buraya beraber analiz ederiz 🧃💬