Erkekler neden eski eşlerine karışma geregi duyarlar? Erkekler bosandiklarini idrak edemiyorlar mi?

Eski esimle bosandik. 1 yila yakin oldu. Arkadas ortamimizda ortak. Zaman zaman karsi karsiya geliyoruz bu yuzden. Cocuk falan yok. 2 aydır erkek arkadaslardan biriyle beraberim.

Esiminde tanidigi, benimde tanidigim. Normalde kendi arkadas cevremden iliski sevmem. Bugune kadar da yapmadim, sorun olacagini da dusundum bir nebze ama bir evlilik geçirdikten sonra ve yaşta ilerliyor oldugundan biraz guvenli limanlara, tanidiginiz kisilere gidiyorsunuz.

Baska biriyle tanış, flort et, biz neyiz olayina gir bilmem ne bunlar uzun işler. Gencken ve bu seyler ilk kez yasandiginda guzel oluyor. O enerjiyi de sahip oluyorsun. Ama artik belli bir yastan ve bir seyleri gorup gecirdikten sonra bu aşamalar zor geliyor insana, netlik istiyorsun.

Arkadasim geldi duygularini soyledi, bende onayladim. Beraberiz suanda. Bu esimin kulagina gitmis haliyle. Geldi bana onun sende hep gozu vardi zaten, seninde varmis ki berabersiniz, belki de benimleyken de bir seyler yasandi falan demeye basladi.

Dedim biz evli miyiz. Hayır. Benim onunla iliskime 2 ay oldu. Sana hesap vermek zorunda da degilim. Bekarim istersem senin yakin arkadasinla da cikar hatta evlenirim bile. Bu seni hic ilgilendirmez.

Kafanda sacma sapan seyler dusunuyorsan, seni aldattigimi dusunuyorsan dusunebilirsin bu da beni hic alâkadar etmiyor. Ben kendimi biliyorum, yukaridaki de biliyor. Senin ne halt dusundugun zerre umrumda degil.

Bana karismaya, laf sokmaya hakkında yok. Gerekirse bu tavirlarin yuzunden dava acarim, bosanirken almadigim tazminati bu sekilde alırım dedim. Erkekler bosandiklarini idrak edemiyorlar mi?

Erkekler neden eski eşlerine karışma geregi duyarlar? Erkekler bosandiklarini idrak edemiyorlar mi?