Nişan attığın kişi ile tekrardan olur mu?

Şimdi biz 1 yıldır beraberdik evlenmemize 2 ay kala ayrıldık orası çok uzun hikaye ama onun isteklerine yetişemedigim için tartışıp o herşeyi iptal etmişti, şimdi 1 haftadır konuşuyoruz 5 ay aradan sonra ama o çok ilgisiz , yani sabah 09.00. Çalışıyorum oda 10.00 da işe başlıyor mesela telefonda pek konuşmuyor günde 10 dk flan dün molamın bitmesine 5 dk vardi konuşuyorduk neyse ben müzik dinlicem görüşürüz dedi gitti zaten 5 dakika sonra zaten molam bitecekti , ne bileyim umursamaz geldi , bugün mesela hiç sesli konuşmadık o mağazada müdür olarak çalışıyor sürekli yiyip içiyor, ama hiç bir zaman arayacak vakti olmuyor en son akşama doğru ilk defa arayacaktı aradı açtım direk yüzüme kapattı, dedim saatlerce konuşmayı bekliyoruz sen yüzüme kapatıyorsun , dedi kız geldi o meraklıdır sorsun istemedim kim diye , ozaman dedim daha sonra arayacağım flan , sonra işten çıktı ee napiyorsun dedi , eve gidiyorum dedim vs yani konuşası yoktu çok belli hiç konu açmadı neyse görüşürüz dedi , sonra 15 dk sonra mesaj attı, ee napiyorsun, bende sinirlendim ya insan der hayatım kusura bakma direk yüzüne kapadım , ee napiyorsun hayatım nasılsın demen gerekirken , ee napiyorsun diye yazıyorsun, oda abartma sen niye sorun çıkarıyorsun ne saçmalıyorsun dedi , dedim senin benim sesime bile tahammülün yok , saatlerdir hiç konuşmadık mesajda az bir şey konuştuk arayıp konuşmak yerine kısa kesiyorsun biz boşuna mı 5 ay ayrı kaldık dedim , oda kes sesini dedi , ya ben miyim erkek o mu kız belli değil normal mi bu durum şimdide hiç yazmıyor dün akşamdan sabaha kadar.. Ben yazmasına yazarim ama bir manası yok gibi
Nişan attığın kişi ile tekrardan olur mu?