Sonuca bakarım sadece, gitmişse nedenini sorgulamam. Yeterince çabaya değer bulmamıştır, belki sevgisi yeterince büyük değildir ya da sadece olmuyordur işte. Tekrar döndüğünde değişen hiçbir şey olmaz, ben aynı ben olurum, o da aynı şekilde olur. Göz göre göre zamanımı çöp edemem, araya ayrılık gibi bir durum girince geri dönüşü olmaz. Baştan bu kararı verirken düşünülmesi gerekir aksi olduğumda gözümde dengesizlikten başka bir şey olmuyor benim. Öyle bir insanla zaten olamam, hele ki tam toparladığın vakit gelip tüm dengeni alt üst ediyorsa... Hissettiğim tek şey büyük bir sinir olabilir bu durumda...
En son ki tartismamizda hicbirsey demeden gidisimi izledi. Sonrada hicbirsey olmamiscasina tekrar konuşmaya basladik derken en son "dışarıdayım yazamıyorum sonra konussak olur mu" dedim "olur olur " dedi 1 aydir mesaj bekliyorum. Coktan benden gittigini hissettigim de cok koydu. Simdiden sonra donse eski samimiyetle yazar mi? Yazsa ne olur? Bilmiyorum. Ama dojunce de posta koysam canim daha da yanacak cunku seve seve posta koymakta cok zor be...