Gecmisi olan kadin evlenemez mi, ikinci el muamelesi goruyorsak ne yapmaliyiz 😔?

4+4 sene iki tane ilişkim oldu. İkisinde de yakınlaşmalar oldu ama daha ilerisi olmadı. İlkinde aile tanışmasına kadar gidildi. Ve ikinci ilişkime tüm açıklığıyla her şeyi anlattım kabul etti. Şimdi bu allaha kitaba söven sinir hastası çıktı. İş yerinde yükselme pahasına beni 2 ay kendinden yaşça küçük kız kardeşi olacak yaşta sübyancı gibi bir ilişki yaşamış ve benle de birlikteydi o ara. Allah karşıma çıkardı ve gördüm yoksa öğrenemiyordum. Ben buna rağmen aşık olduğum için ayaklarına kapanıp yalvardım beni bırakmasın diye ciddi ciddi.

Şuanda da bana allah kitap sövüp anneme ölmüşlerime kadar dil uzatabiliyor. Ve bana her seferinde ikinci el kız alırsan böyle olur imaları yapıyor. Ben bununla evliliği zorlamak istiyorum. Yeterince kirli hissediyorum. Ayrılırsam evlenemem , tek kalma korkum var. Beni bu şekilde kimse kabul etmez. Aşık olduğum insan bile bana ikinci el muamelesi yapıyor.

Allah aşkına sorum şu herkes namuslu olduğu için mi evlenebiliyor? Yaşça büyük abiler ablalar akıl verebilir mi lütfen?

Gecmisi olan kadin evlenemez mi, ikinci el muamelesi goruyorsak ne yapmaliyiz 😔?