Sorunun açıklanacak bir yanıda yokki
Tek seferde anlamayan evlenmesin zaten
Tek seferde anlamayan evlenmesin zaten
Çoçuklarının olması, evde seni bekleyen birilerinin olması düzenli bir hayatının düzenli bir seks yaşantının olması, soguk günlerinde yatagını ısıtacak biri olması için ayrıca gelir düzeyinin daha iyi olması, yalnız kalmama düşüncesi yalnızlıga çare arama çalışması için evlenilir.
Üremek için.
Türkiye de çoğu erkek genç yaşta evleniyor bu tamamen yokluktan dolayı sadece bedava seks için evleniyorlar.
Ben 40 yasin dan önce evlenmem
Çünkü hayat tek basina mücadele edilmeyecek kadar zor.
Yalnızlık Allaha mahsus bide.
Evlenmek sünnettir
Allaha kulluk etmesi için bir nefes daha meydana getirmek güzeldir.
Zinadan kacinmanin tek yoludur
Çocuk cookk güzeldir (:
bir ömür yastığa başını koyacağın eşim diyeceğin sırdaşın eğlence arkadaşın sevgilin canın olacak bir kişi , mutluluk.. onun ardından Allah katında günah değil istediğin kadar seks :D sonra anne olma duygusunu kim tatmak istemez? ki
bence yazdıklarım arasında senin en çok ilgini çeken o oldu :D:D
o kadar irademize hakim oluyoruz sevişmedim hiç onun patlamasını yaşıcam sanırım evlenince :D
Cevap
31Cevap
Günümüz toplumunun getirdiği normlardan bir diğeri olmasıyla birlikte, ilişki içerisindeki iki insanın; yaşadıkları toplum tarafından seks yapabilmelerini resmi olarak onaylanmasını ve artık ayıplanmamasını sağlayan bir konsepttir ;)))
Kendi hayatını zikmek için, topuklarina sıkmak için, hayatı kendine zindan etmek için, cennetten çıkıp cehenneme gitmek için... Falan filan iyi yönünü bilen bulan varsa söylesin...
evlilik denilince aklıma gelen ilk kelime düzen olmuştur bunu isteyen kendini hazır hisseden insan evlenir bana göre
Can sıkıntısından... Yatagin bir tarafi bos kalmasın dengelensin :)
Seninle insanın canı sıkılmaz.
senle yaşlansak ne olacak ki :)
karşılıklı olarak iki kişi arasındaki söz demek, bir hayatı hertürlü zorluğa rağmen birlikte geçirme anlaşması...
Kimin eli kimin cebinde belli olsun insanlar rahat sevişebilsin diye devlet destekli s*x. :-)
evlenenlerin yarısı cinselllik ve çocuk için evlenir
Kişiden kişiye değişiyor sevişmek için evlenmem heralde bir olmak için biz olmak olmak için evlenirim :)
Cevabını bende çok düşündüm bulamadım cevapları bende merak ediyorum
Evlenince aile kavramı oluyor anne baba ve çocuktan oluşuyor. hukuki olarakta bir güvence oluyor her iki taraf istedikleri zaman ayrılamıyorlar
Cocuk sana anne benim babam kim diye sorunca anlarsın
Yuva kurmak icin hayatını duzene sokmak için sevdiğine kaybetmemek için çocuğun olmasını babak olmak istediğin için olabilir mi?
Hazır olduğuna inandığın için, ya da "daha evlenmiyo musun yavrum"lar yüzünden 😁
düzenli hayat için. Anlık yaşamdan artık zevk alamadıgım zaman evlenırım heralde
çok sevdiğin birine başkası dokunmasın diye, birde çocuk için
Kenan dogulununda dediği gibi ; oyun arkadaşlığı aşk ortaklığı vs. vs.
Sevişmek ve seks yapmak için toplumdan izin alıyoruz ne saçma
Rahatca seks yapmak için tek amacı bu benm gözmde
Degisiklik olsun diye... La niye ewlenilir sewdigin icin bebek ypmk icin da ne diyim
paran varsa sağlığına dikkat edebiliyorsan evlenmek saçmalıktır
paran az ise sağlığına her zaman dikkat edemiyorsan evlenmek mantıklıdır
Erkek zevk için evlenir :)
Kadın para mülk için :)
senin gibi birinin meşru yolla dünyaya gelmesi için evlenirler. daha doğrusu baban kim dendiğinde cevap vermeni sağlayan fiildir.
Al işte bir slk daha bunu kendi üstüne alan ve anlatmak istediğimi ne yöne çeken.
Hadi bacım hadi
Bana bu cümlede yanlış şeyi Söyler misin
Tamam bacı söyle diyorum ne var bu cümlede ben senden özürdilicem
Cümleyi anlamıyorsun laf atmaya çalışıyorsun hadi..
Eve hiztemetci almak icin evlenilir :D
Düzenli ni ilşki
Çocuk sahibi olma isteği
Bosanmak icin
Bkz ben
Hayat arkadasi bulmak icin. d
Hayati birlikte paylasmak icin
yagmurda islanmamak icin
Rahat battigi icin :)
Bir ömür herşeyini paylaşmak için
Aşk meşk çoluk çocuk torun torba falan işte
Birini sevmemişsin sen daha