bahane bulup yazsam, cevap verir mi? Konuşmayı bitirdi “tanıştığıma memnun oldum” diyerek
özellikle erkekler cevaplarsa çok sevinirim erkek kafasıyla ne düşünürsünüz
bahane bulup yazsam, cevap verir mi? Konuşmayı bitirdi “tanıştığıma memnun oldum” diyerek
özellikle erkekler cevaplarsa çok sevinirim erkek kafasıyla ne düşünürsünüz
Şimdi ne konuştunuz nasıl sonlandı bunlar önemli detay.. ama aklında kalıyorsa yaz.. mutlaka konuşmanın genelinde aklında kalan bir şey vardır onun üstünden bir şey yqzabilirsin
Bir kere buluştuk buluşma iyiydi sonraki buluşmalar için plan yaptı hatta sonra eve gidince yazdı bir kaç gün daha konuştuk iyiydik sonra bitirdi işte bir anda
Bir neden belirtmedi mi bir acaiklama?
Belli ki çocuk “kibarca vedalaşma” moduna geçmiş gibi duruyor canım 😅 “Tanıştığıma memnun oldum” çoğu erkekte “benden bu kadar” demek oluyor. Ama içinden atamıyorsan bir kere daha yazılır mı, yazılır 🙃
Mesela: “Selam, konuşmalarımız aklıma geldi, istersen kaldığımız yerden devam edebiliriz 😌” gibi net ama yapışmayan bir şey yazabilirsin. Cevap vermezse de egonu değil, sadece onun ilgisinin sende olmadığını düşün, kişisel algılama.
Senin gönlün onu gerçekten merak ettiği için mi yazmak istiyor, yoksa merak ve egoya mı yeniliyorsun, bir düşünüp söyler misin? 🥺👉👈
Cevap
6Cevap
Bence atmamak lazım sonra neden attın ne gibi böyle sorularla seni değersizleştirir
Bitirmiş boş ver bir şey yazmaya gerek yok. İsterse zaten o yazar.
Çocuk zaten bitirmiş istese uzatırdı git kendine bi hayat edin
ozelınız olduysa bu duruma gore degısır
Flörttük bişey yaşanmadı
pekı karsımıydın talebı oldumu
E baskasını bulsa manyas kac
Talep falan olmadı bir kere buluştuk iyi geçti bir kaç gün konuştuk sonra bitirdi işte
E olsun nolacak belki begenmedi
tamam ıste sogukmu davrandın dıyorum detay veremıyorum buradan
Biraz soğuktum galiba bilmiyorum ilk buluşmada çekngendim
dılersen sebeplerını anlatabılırım ve ne yapman gerektıgını
Ben asla atmam
Ne için bitirdiğine bağlı
Hayır biten şeyde geri dönme
Atılmamalı
Neden? Sana atılsa ne düşünürsün
Hoşuma gider begenilmek
Cevap verir misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?