Siz ne düşünüyorsunuz?
Erkekler mi daha karmaşık, kadınlar mı?
Nedenini de yazarak dürüstçe paylaşın 💬

👇
Siz ne düşünüyorsunuz?
Erkekler mi daha karmaşık, kadınlar mı?
Nedenini de yazarak dürüstçe paylaşın 💬

👇
Genelleme yapmak yanlış ama kadınların belli bir kesimi ben söylemeyim karşı kendi anlasın düşüncesinde. Erkeklerin telepatik yetenekleri olmadığı için de bu ilişkiyi yoruyor. İlişkinin temelini oluşturan iki şeyden biri sağlıklı iletişimdir. İletişim yoksa ilişki kaostan başka bir şey değildir.
Tek düze bir yaşamı hayat felsefesi etmiş bir cins , karmaşık olmaz ki.
Sürekli duygu durum değişikliği yaşayan bir ancak karmaşık olabilir. Kadınlar.
Çünkü update ediliyorlar.
Erkek olsun deniyor.
Ne istediğini bilsin isteniyor.
Tercih ediliyor.
Sonrada ne hikmetse erkekten kadın performansı beklentisi artıyor.
O yüzden değiştirmek konusunda bu yüzden limitsiz bir özgüven sahibi oluyorlar.
Bunu başaramayıncada sen adam mısın diye manipüle etmeye çalışıyorlar.
Erkekler şimdiki erkekler daha ne istediğini bilmiyor daha iyi bir kadının değerini bilmiyor sırf bu nedeniyle bıktım artık erkeklerden ve yalnız kalmayı tercih etmiş bir durumdayım
Katılıyorum özellikle Türk erkeklerinden olmaz.
Öyle maalesef kendimi övmek istemem ama gayet düzgün bir kızım hatta tam evlenilecek bir kadınım ama ortada beni hak edecek bir erkek yok resmen
Türk erkekleri düzgün kız sevmiyor ors arıyorlar canım hiçbiri haketmiyor düzgün kızı.
Aynen öyle
Bence karmaşık olan cinsiyet değil, duygularını ifade etme şeklimiz 😂 Kadınlar daha detaycı, erkekler daha basit sanılıyor ama ikisi de kendi içinde karışık. Erkek “sorun yok” der içinde fırtına, kadın susar ama yüzünden roman okunur 😅 Asıl mevzu, iletişim tarzlarımız. Sen kendi deneyimlerinde hangisini daha çözülemez buluyorsun, erkekleri mi kadınları mı? 💬💕
Cevap
17Cevap
insanlar basit
Kadınlar.
Önce ne istediklerini bir bilsinler, sonra ilişkiye başlasınlar.
Bu kadar fikirsiz ve yaprak gibi oradan oraya uçuşan günü gününü tutmayan kişiler gitsin kedi beslesin.
Kedimi biliyorum ne istediğimi de biliyorum ama bu güne kadar bir tane düzgün adam çıkmadı karşıma en düzgün görünen adam bile iki gün sonra s… gibi davrandı neden çünkü yeterince olgun olmadığı için kusura bakmayın ama siz tc erkekler daha adam bile değilsiniz
Bide gelmişsiniz kadınları kötülüyorsunuz şaka gibi resmen ya
@günes121212 aynen haklısın ztn globalde tc erkeği ile dalga geçiyorlar özgüvensizler diye maço takılıyorlar ama adam değiller 🤣
Ben ne yazdığımı biliyorum. Polemik istemiyorum.
Bugüne kadar aklı başında bir hanımefendi çok az gördüm.
Valla buna kadın erkek diye bakmiyorum insanlar ne istediklerini bilmiyor artık , elde ettiklerinden de çabuk sıkılıyorlar doyumsuz ne istediğini bilmeyen bir toplum olduk
Kadınlar karmaşık geliyor bana ruh halleri değişken ve bu zor durum acaba ne oldu hissi veriyor bir tarih bir inemli günü mü kacirdim hisleri
Belki de biz karmaşık değilizdir, siz yeterince dikkatli dinlemiyorsunuzdur? 😉
Belki de dinlemiyor olabilir bu da bir olgu. Ama dinlerim ben genelde konuşmaları dikkat ederim ya notlar aldığım bile olur telefonuma hatirlatma notları
Sonuçta iş hayatı toplantı başka isler de var orada da ratih notlar almam gerek insan beyni harika olsa da unutulabilir
Kadınlar daha kendileri ne istediklerini bilmedikleri için karşıdakinin onu anlaması daha zor
Tam tersi olmasın
İki taraf içinde geçerli bu kadınları anlamak daha zor benim için erkek olduğum için diğerlerini anlamak daha kolay
Biz kadınlar karmaşığız zaten ama işte ehline denk gelmek gerek 🤗
Türk kadınları karmaşıklığı bırak psikolojik sıkıntılı ruh hastası tipler
Türk erkekleri ruh hastası bence siz hiçbir kadına yaklaşmayın
Biz kadınlar bence ya.. 😂
🤣
Kadinlar karmasik ayrica belli dönemlerde karmakarisik
Kadınlar biz düz varlıklarız kadınları anlamaz imkansız
Cinsiyetle alakası yok karakteri ve olgunluğu oturmamış kişiler daha karmaşıktır.
Erkekler
Aynen
Erkekler bianda soğuk yapiyorlar
Elbette kadınlar. erkekler çok düzdür.
Sormaya gerek yok kadınlar
Kadınlar
Neden?
Kadınları çözmek, anlamak bir çok konuda gerçekten zor
tm
Kadınlar
kadınlar
Kafasını karışık ne istediğini bilmeyen