Aşık olmayan birinin kurduğu süslü dizeler ilginizi çekmez mi, belkide en güzel ifade oradadır😅🥳 aşk bir manipülasyon oyunu ya

Aşık olmayan birinin kurduğu süslü dizeler ilginizi çekmez mi, belkide en güzel ifade oradadır😅🥳 aşk bir manipülasyon oyunu ya

Aşk şuurunu kaybetmiş, uyuşturucu etkisinde gibi başlarda iyi hissettiren bir şey. Bu yüzden aşkı dinleyecekseniz eğer, gidin aşkın içinden geçmiş o yolu bitirmiş birinden dinleyin. Çokta iyi bi b*k değil sdfhgsfghs
Özenmeyin :D
Özenmiyorum, gelsin o aşkın içinden geçmiş biri anlaysın ohalde bakalım neymiş😅🤷♀️
Bence evet, çoğu zaman daha etkileyici oluyor. Çünkü aşkı yaşayan kişinin ağzından dinlediğinizde kelimelerin arkasında gerçek bir duygu, bir titreme, bazen çelişki ve savunmasızlık hissi olur. Dışarıdan anlatılan aşk daha düzenli, daha mantıklı ve mesafeli olabilir; ama âşık olan biri anlatırken eksik cümleler kurar, bazen abartır, bazen susar. İşte o kusurlar anlatıyı daha sahici kılar. Âşık olanın ağzından dinlenen aşk, sadece “ne oldu”yu değil, “nasıl hissettirdi”yi de taşır. Dinleyen kişi de kendini o duygunun içine daha kolay koyar. Bu yüzden aşkı yaşayanın anlatımı, çoğu zaman daha derin ve akılda kalıcı olur.
Tabi ki aşkı aşık olan güzel anlatır. Halk ozanlarımız yani aşık dediğimiz kişilerin türkülerine bakınca ne kadar güzel anlattıklarını görüyoruz zaten. Keşke öyle bir aşık olabilsem
Olanlardan dinleyeceğiz artık😅
Aşık olmak daha etkileyici oluyor bence.. bu sitede genelde kimse aska inanmıyor. aşkı birinden dinlemekten se.. sokaklarında kaybolmak daha güzel :)(
Çıknaz sokaksa ya😅 ya bir bomba gibi aşk bence
Çıkmaz olsun.. kalalım zaten orada..
Günümüzdeki sıkıntı çıkmaz sokak olması değil zaten cift şeritli otoban olması :))
😅😅😅 sesli güldüm resmen ya
Aşık olanın anlattığı aşk kesin daha vurucu geliyor bence, çünkü ses tonu bile başka oluyor 😅 ama hiç aşık olmamış biri de çok net, çok beyinle yazdığı için bazen daha dürüst hissettiriyor 🎭 aşkın manipülasyon tarafı da tam olarak “anlatan”da gizli bence, duyguyu hangi amaçla kullandığı önemli. Sen daha çok kalpten anlatılanı mı seversin, yoksa soğukkanlı analizleri mi? 💘🧠
Cevap
28Cevap
Aşkı aşk acısı çekenden dinleyeceksin
Bilnemki varsa gelsin snlatsın bakalım neymiş🤷♀️😅
Aşkı daha güzel tarif eder acısını da , tatlısını da
aşka inanmıyorum
Aşık olan hisseder icinden geleni ifade eder tek başına kelime yeterli bile gelmez bazen asik olmayan için ikna eder kelimere yüklenir dışarıdan bir göz durumu herzaman daha net gosterir aslinda
Aşık olmak cok guzel bir duygu acısına da katlanabilecekseniz buyrun artik herkes aşktan ya korkuyor ya da inanmiyor:))
Bilmem ama anlatsınlar bskalım nasıl
Eviiit asiklari sahneye alalim:))
Bence dinlemek değil bazı şeyleri yaşamak güzeldir dinleyince sadece dinleyip geçersin yaşayınca o işi anlarsın
Yok ya hetr şeyde yaşanarak olmaz
Doğru
Hayır, bence. Çünkü onlar yakında iken bazı şeylere kör oluyorlar. Uzaklaşmak gerekir ki daha iyi görebilmek için bulunduğun durumu.
Mantık olnadan olmaz bence
Efendim mesele Aşk ya da Aşık olmak da değil mesle Aşık olacak... şey gerek şey değil... adına Kalp ve Yürek diyorlar
Bu öldğrücü darbe oldu, aşık olankar sanki çok yürekli, dünya düzeni hep başa sarıyor. Mantık camdır gerisi sadece heyecandır
Aşık olan birini dinlerken "ah yazıkk" diyorum garibim her şeyin daha başında bulutlarda geziyor meczup 😂
Bende öyle diyorum😅🤭
Aşkı yaşayan süslü cümleleri hakkıyla kurar
Yaşamayanda kurar bence
Dinlemeyi severim ama inanmıyorum ben aşk olayına yaa
Bende inanmıyorjm
Aşkı en güzel aşık olmayı bilmeyenler tanımlıyor. En azından realistler. D
Değilmi bende öyle düşinüyırum😅
Yaşayanlar ve yaşamış olanlar her zaman susar,
Sadece yaşadığını zannedenler methiyeler düzer.
Hayatın her evresinde böyle olmuştur.
Aşık olan aşkı yaşayarak anlatır ama sen okuyamazsın.
Aşkı yaşayan bilir ve anlar neticede. Yani sorunun cevabı evet.
Hal ve hareketleri belli ediyor. İzleyerek görmek anlamak en doğrusu olur
Herkesin kattığı yorum farklı olabilir Aşk kavramı için
Kendisinden dinlemeli aşkı insan
aşkını tarif ederken daha şiirsel bir dil kullanılması bence anlatımı etkili kılacaktır
Güzel balış açısı
gözlerine baktığında derdini unutuyorsan ve gözler kavuştuğuna sözler kifayetsiz kalıyorsa o "AŞK"tır.
Şimdi bir cin de görsem aynı olurum healde ya🤷♀️🥳
eşimin gözlerine bakınca her şeyi unutuyorum. kalbim kuş gibi oluyor nabzım yükseliyor. 18 yıldır her gün böyle hamdolsun
çocuklaşıyorum
Çok saygı duyuyorum , mutluluklarınız daim olsın inş🌺 şarkı yaz bol bol bence bu güzel bir jest
Üzerinde çalışıyorum ona özel sadece onun için.. sana dinletirim bitince
Tamam , bekliyorum🥳🌺
İnşAllah.
bak bu 1. versiyon https://voca.ro/11d0kkAVc5Va
2. versiyonu dmden atıcam
Ben 2. Versiyornunu daha çok beğendim. Çok güzel bence çok neşeli ve mutluluk doku🌺🥳💃💃
İki çocuklu kadından dinlemekten iyidir.
Sitede vardır çok gidin dinleyin
Çocuksuz kadın mı 😀
Oda var sitede çokla. Beni kastediyorsan ooo ben aşka inanmam mntıkçıyım evliyim yani öyle bir şey ddünyada olacaksa falan ne insanı bir poseidon zeus falan olsun isterim madem haya yapıcam bari tam olsun😅🥳
Seni nereden bileyim ben 😀
Kırmadığın bardak kalmadı ama aşkta çıta arşa değiyor maşallah 😀
Yokki aşk , saçmalık valla. Aşık oöanları göeüyoruz vecna gibi dolaşıyorkar ortada😅 Allah akıl fikir ihsan eylesin
Deme öyle, öyle saf öyle duru duygularla dolaşıyorlar ama 😀
Banane ya kim ne ediyorsa etsin🤷♀️💃 hiç işimyok milletin derdşnin sevincnin hammalı olucam , banane
Uğraşırım deseydin, seni aşk bakanı yapacaktım 😀
Pehhh
Aşk keşke hiç olmasa 😏
Bencede😅
Yaşamak daha zevkli oluyor. Cinsel bir fantezi dinlemek mi daha güzel yoksa yaşamak mı
daha etkileyici her zaman..
Uaşan anlatmasını da bilir
Aşkı canı yanmıştan dinlemek daha etkileyeci
Herkesin hikayesi farklı ve kendine özeldir
Bence davranış önemli söz etkili ama davranış şart
Aşk meşk bunlar bana göre boş işler
Aşkın anlamı yok bende.
Daha duygu yüklü anlatır
Evet..
Evet bence de
hayır bence
Aşık olup acı çekenden dinlemek