30 yaşındayım, bekarım. Tanıdıklarımdan biri bana 42 yaşında, hiç evlenmemiş birini önerdi. Aramızda 12 yaş farkı olacak. Bu fark çok mu diye düşünüyorum, kararsızım.
30 yaşındayım, bekarım. Tanıdıklarımdan biri bana 42 yaşında, hiç evlenmemiş birini önerdi. Aramızda 12 yaş farkı olacak. Bu fark çok mu diye düşünüyorum, kararsızım.
Hayır yaşı tam sana uygun. Kalkıp da kendi yaşıtın bir adamla evlenmeyi düşünme sakın. Erkeğin kadından ortalama 10 yaş büyük olması her zaman daha iyidir.
10 yaş bile çok fazla
Kanka bence sen adamı beğenmediğin için böyle düşünüyorsun. Beğenmediysen evlenme tabi kimsenin seni zorlama hakkı yok. O adam 30 yaşında olsaydı yine beğenmeyecektin. Kıvanç 42 yaşında mesela. O gelse hayır mı diyecektin? Çekici adam 30da da 40ta da çekicidir. Tek fark 40 yaşında olursa o da seni daha genç olduğun için daha çekici bulacaktır.
Yok gayet yakışıklı bakımlı birisi
Ee daha ne o zaman?
O beyin var mı ki
of bu yorumdakiler ne en az 10 yas büyük olmalı yazmıslar ghwosbwmdjwd katılmıyorum 12 yas çok fazla sen daha gençsin o yaslı kesime giriyo artık kafa yapınızın da uyuşacağını asla düşünmüyorum en fazla 5 6 yas büyük olmalı
sana bağlı kanka evde kalma ihtimalin var mı? çocuk düşüncen var mı? zaman geçiyor kadınlara önerilen aslında en geç 27ye kadar ilk çocuğu sezaryensiz doğurmak 2. doğum yaş 30larda olsa da sorun olmaz deniyor.
Evet var çocuk düşünce evlilik hayali
Öncelikle evde kalma lafına alınmadığınız için teşekkür ederim. Yani bunu hakaret amacıyla demesim kimi asosyaldir çevresi yoktur hevesi yoktur kısmeti az olur anlamında demiştim. Sorunuza devam edersem eğer bu size bağlı. Ayrıca ben ikinizinde yaşının az olduğunu düşünmüyorum. Yani 30 grnç bir kız gibi söylemişler şaşırdım yorumlara. Sadece şuna dikkat edin yapılarınız nasıl mesela siz gezmeleri piknikleri seven hareketli birisinizdir karşısınızdaki kişi işten gelince yemek seks uyku yeten biridir böyle bir durumda bir zaman sonra bunalırsınız benimle ilgilenmiyor dersiniz. Aksine onun yapısı o dur. Ülkede kendi karakterine uygun partner seçimi nedir gibi konularda cahil olunduğu için yanlış yönlendirmesinler sizi.
Yaş farkı tek başına belirleyici değil aslında, daha çok kafalarınızın uyuşması önemli 💫 30 ve 42 bence tolere edilebilir bir fark, özellikle de adam olgunsa, seninle benzer hayat planları varsa. Ama evlilik, çocuk, yaşam tarzı gibi konularda net konuşmadan duygusal bağa çok kaptırmaman iyi olur. İçine sinmezse de kendini zorunlu hissetme. En çok ne kafanı kurcalıyor, dürüstçe sorabilir miyim? 💬💕
Cevap
44Cevap
Çok ya onun enerjisi çabuk söner boşluğa girersin genç olan adayları değerlendir daha iyi bir ilişki olur
Bide 40 yaşında olup tavan olan var yads tam tersi
Sanmam
☺
Neden başka yokmu yani 30 yaş erkeklerin nesli mi tükendi
şu an talip olarak o geldi
şu an iyi kendine bakıyor tek yaşıyor
@antiquark neden benim abim evlendi herkesi kendiniz gibi sanmayn herkes yaştyla olsun lütfen
Yaş değil kişi önemli. Zamanı nerede yakalayıp yakalamyacağını yaşa değil kişinin zihnine ruhuna bağlıdır.
Daha erken olsa çok değildi de çok şimdi. İlerde cinsel hayar zor olur
40 yaşımda olsa 52 filan olucak yani ama cinsel bu kadar önemli mi ki
Önemsiz mi. Sanırım istekli birisi degilsin
Kendine iyi bakmış çökmemiş biri ise kriterler uyuyorsa olabilir.
Çökmemiş gibi
Kendisine bakmaz ozenmez ise sağlıklı olmaz ise 5 sene sonra tükenir
şu an iyi gibi
Spor yapıp fit kalmalı görsel olarak da yatak olarak ta. dusmemeli
O kadarını bilmiyorum
belirleyici bir durum değil aslında olabilir de olmayabilir de
Çok tabii ki ya ne yapacaksın. 34 35 36 37 en ideal senin için
Kuşak farkı olabilir, senin için en fazla 7-8 diye düşünüyorum, sen 48 o 60 olacak , kendine çok iyi bakmıyor ise ekstra sıkıntı
Dogru tespit
Teşekkür ederim
Hakkında hayırlısı olsun inşallah, takma kafana, inşallah evini geçindirme potansiyeli olan, seni çalışmaya zorlamayacak, edepli ahlaklı hayalı, Allah korkusu olan bir insan bulursun inşallah
Fazla yaş farkı var 8-9 gene ideal gibi ama görüşmeden tanımadan bişey denmez tabi
Çok ama eğer beğendiysen yinede bir şans verebilirsin sonuçta kayıp edecek bir şeyin yok
Onunla görüşüp tanıştıktan sonra fikir olarak uyuşuyorsan yaş olarak fazla değil
Yani yaş farkı az değilmiş ama içi geçmemişse neden olmasın
27 yaşındayım 38 yaşındaki adam bana yürüyor aynı şey
@Rıdo2026 nediyorsun mq sen
Maddi durumu nasıl. ev araba banka hesaları nasıl önce buna bak sonra yaş farkına bak
Maddi durumları iyi muhendis kendisi babası emekli polis
Evet çok fark var, tavsiye eden niye öyle iş yapmış
Adam 42 yaşında yatakta mutlu etmez onun iş bitmiştir çoktaan bitmediyse de kötüdür
42 yasındayım yataktan kacarsın adam kendine bakıyorsa performans iyidir ön yargı yapma derim.
Yok gencler daha iyidir
tercih genctir anlarım ama performans ile alakalı ön yargı yapma
Tm da kaslı gencler hedaha enerjık hem daha iyi bence
40+ bir sportif erkekle denedin mi peki kıyas yapıyorsun😉🫡
Kırk yaslı erkekler genelde salıyo kemdimi sportiflere bişi diyemem ama, onlar iyi sever de o genç heyecanı kalmıyordur adamda çünkü görmüş geçirmiş oluyo o heyecan gidiyo
tecrube işte acemi olmasından daha iyidir diye düşünüyorum. leb demeden leblebi anlar.
Yok ya acemilikten bahsetmiyorum
gelenübilrsen mesaj gel burası başkasının sorusu?
Ben seni engellemişim ya ve seni de iyi hatırlamıyorum
Dogrudur onemli değil olmustır hatamız
En sın sen fot atmak için ısrar ediyordun sanki
insanlar neden foto yanlış yorumlar arkadaş foto at dedim sanki nude istedik burada pembe profil erkek dolu bunu ban sebebi yaptıysan ne diyim günlük hayata bir foto sonra sil. kiminle konuştuğumu bileyim. buna banladı isen bir şey demiyorum.
Hayır canım. Sen kendi nudeni atmak istemiştin
yok o ben değilim karıştırıyor olabilir misin kendi nude kimseye atmadım burdan o ben değilim.
Hiç düşünme erkekteki olgun yaş kadına göre çok değil
Ilerleyen zamanlarxa anlasamazsiniz fazla surmez evliliginiz
Kadının bile 8 10 yaş büyük olduğu ilişkilerin olduğu devirdeyiz. Ona bile alıştık. Bu zaten hep olan bir şey. 15 yaşa kadar abartı bulmuyorum
Uyum varsa belki olur
şu an tanışma aşımdayım
Zaman gösterir o zaman
En güzel yaşındasın… ve çok acılar çekmişsin hissettim… kendini sev biraz.
Yo öyle bir şey yok
Neden
Bence yanlış
Kesinlikle olmamalı
Kararsızım
Evet çok bir beş yaş yeter bence
Kararsızım
bence ya çok yaşlı olmamlı bence
2 yıla kalkmaz sonra yanarsın
Niye
Kararsızım
Burdan
Peki
Nasıl biri kariyeri huyu falan
Maddi durumları iyi muhendis kendisi babası emekli polis
Tanımak lazım o yaşa kadar neden evlenmemiş belki iyi biri değildir
Oda var onuda düşünüyorum
Hmm tanımak istersen konuşursun bana sorabilirsin kafana takılan olursa da
Düşünme aşınmasındayım
Burdan
Sorudan zor
sen sevdinmi yaşa takılma
Olur neden olmasın ki
Bence çok. 35'i geçme.
Yaştan ziyade uyum ve zihniyete bak derim
Eğer adam yaşlı görünmüyorsa bence idealdir
fark normal jilatini açılmamış sıkıntı
Bulmuşsun bunma evlen işte kız kurusu
Ne bulursan onla evlencen artık.
Ne
Yok bişey.
Evlenmekten için mi?
Hayat arkadaşı
Bahsettiğin yaş farkı hiç önemli değil. Seks hayatın da süper geçebilir belki. Ama çocuk istemiyorsan başka yöntemler var
On sene sonra pişman olursun
Neden
Kültür farkı anlaşma sağlanmaz sen gezme eğlence istersin o tansiyon hapını ister sen dışarda yemek istersin senş dürümcüye götürür gecelik giyip yanına gidersin kıllı göbeğini pireli gibi kaşıyarak horlayıp çoktan uyumuş olur
Bilmiyorum ya
Sen cıvıl cıvıl biri iken 40 yaşında heyecanın ateşin en üst seviyede iken neneler gibi pijama üstğne patik giyip tv karşısında uyumayı mı tercih edersin gezip eğlenip hayatını yaşamayı mı
Onu bilemem yani belki öyle olmuyacak
Yahu 52 yaşındakş adamdan ne bekliyeceksin adamın şeyi bile kalkmaz sen bilirsin
Yuh 42 ne alaka
O geldi
Çokmuş
Evt
Bence olma
Bilmiyorum
Düşün öyleyse
Evtt
Hayatını yaşayamazsın gibi
Bilmiyorum ki
Evlenme boş ver
Sen daha önce evlendim mi?