10 günde bir görüşsek yeter o ne öyle vıcık vıcık olmaya gerek yok diyor siz olsaydınız bu tarz bir insanla devam ettirir miydiniz yoksa defolsun ne hali varsa görsün der siler miydiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir erkek olarak söylüyorum bunu. Lütfen, yol yakınken dönün. Yol uzadıkça, işin sonunda çekeceğiniz acınım süresi ve şiddeti artacak. İşin trajıkomik, sizin açınızdan dramatik yanı ise, karşınızdaki insan bırakın acı çekmeyi, hiçbir şey düşünmeyecek bile. Madalyonun diğer yüzü ise şu: zamanınız, enerjiniz ve duygularınız boş yere yanlış insan da ziyan olurken, uyum sağlayabileceğiniz insanları da ıskalamış olacaksınız. Her seçim bir vaz geçiştir. Her vaz geçişin bir fırsat maliyeti vardır. Hakkınızda hayırlısı olsun. Lütfen, dediklerimi duygularınızdan sıyrılarak, sakince değerlendirin.
48 Yorumla
Soran4 ayHayır ben gerçekten sevdiğim bağlandığım için ona hiç konduramadım beni sevmediğini hep olur zamanla bir şeyler değişir kafasına girdim hep bi umutla bekledim bana alışır zamanla beni sever dedim ama değişen bir şey olmadı birde üstüne bir gün tamam 5 aya kadar nişan söz yaparız benim burdan tayin gitme durumum var dedi kendisi polis burada o netleşsin ona göre yaparız şu an kafam tayin olayına çok dolu bir şey düşünemez oldum dedi sonrada aradan bir kaç gün geçti fikirlerim değişmeye başladı dedi ben evlilik yapamam kadın dırdırı çekemem böyle özgürüm playstation oynuyorm izin günlerim maç izliyorum rahatım evlilik zor sonra kavga dövüş hadi ordan edcem evlendiğim kadını sonra dedi
- 4 ay
Tolstoy derki; " Hayatta insanın canını gerçekler kadar acıtacak başka bir şey yoktur." Ancak, iç huzuruna kavuşabilmenin yolu, zor da olsa gerçekleri kabul etmekten geçer. Birden olmaz zamanla alışır insan gerçeklere. Sonra sağlıklı düşünür, sağlıklı adım atar ve sağlıklı karar verir. İleride bugünlerine ise sadece gülümser. Belki bugünleri hatırlamaz bile. Ben; acı, ihtiras ve göz yaşı dolu bir aşkın içinden sana bunları yazıyorum. Seni en iyi ben anlarım. Bu adam seni sevmiyor. Vakit geçirecek biri olarak görüyordu, artık vakit geçirecek biri olarak bile görmüyor. Sen şimdi bu adamla mı evleneceksin, bununla mı gelecek hayalleri kuracaksın...
Yapma Allah aşkına, o bu saatten sonra pişmanım affet beni dese bile, senin artık ona karşı bütün kapıları kapatman gerekir. - 4 ay
Çok doğru maalesef ki bazı erkekler ne istediklerini bilmiyorlar
- 4 ay
Evet
- 4 ay
Rahatsız olduysanız özür dilerim
- 4 ay
Peki
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayHayatında muhtemelen en az iki kişi veya üç kişi var. Böyle olunca seninle on günde bir görüşsek yeter diyor. Başka bir açıklaması yok. Bu sebeple sana ayrılacak çok zamanıda yok , çok ayırmak istediği zamanda yok. O sana bu düşüncesini ve durumunu doğalıyla değil yapmacık ve gerçek olmayan bahanesi ile söylüyor. At gitsin
14 Yorumla
Soran4 ayHayır ben gerçekten sevdiğim bağlandığım için ona hiç konduramadım beni sevmediğini hep olur zamanla bir şeyler değişir kafasına girdim hep bi umutla bekledim bana alışır zamanla beni sever dedim ama değişen bir şey olmadı birde üstüne bir gün tamam 5 aya kadar nişan söz yaparız benim burdan tayin gitme durumum var dedi kendisi polis burada o netleşsin ona göre yaparız şu an kafam tayin olayına çok dolu bir şey düşünemez oldum dedi sonrada aradan bir kaç gün geçti fikirlerim değişmeye başladı dedi ben evlilik yapamam kadın dırdırı çekemem böyle özgürüm playstation oynuyorm izin günlerim maç izliyorum rahatım evlilik zor sonra kavga dövüş hadi ordan edcem evlendiğim kadını sonra dedi geçenlerde de ulaşamadım kendisine 3-4 saat whatsaptan profil resmi gitti birden mesajlarım tek tik oldu 3-4 saat ulaşamadım sonrasında da instagramdan beni engelledin mi dedim bana hayır saçmalama engellemedim nerden çıkardın saçmalama dedi sonra resmi geri geldi whatsaptan ama attığım mesaj hala tek tik ol
- 4 ay
En çok üzüldüğüm kederlendiğim durum nedir biliyor musun, böylesi sevgi ile , temiz düşüncelerle , hassasiyet sahibi değer veren kıymet bilen , erkeği sevgisiyle donatmak isteyen , tüm olanlara rağmen olumusuzu en küçük şekilde bile sevdiği erkeğe konduramayan kızlara böylesi umursamaz bir nankörlük içinde mertlikten uzak aşağılık şekillerde yaklaşım sergilenmesi. Berrak ve naif kalbin görülmemesi, ince düşünceliliğin görülmemesi. Maalesef bir çok değerden uzak birine denk gelmiş ve sevilmemişsin, tayin konuları filan bahane aslında bu kısımda düşünce olarak git geller yaşamış olabilir. Çok sevdiğini biliyorum ama İlişkinizin düzeyi ne durumdaydı bilemiyorum bu kısımda üzüntünü anlıyorum fakat senin için çok iyi olan durum mutlu olan durum , onun gibi birinden kurtulmuş olmandır. Aslında hayatını karartmasından korunmuşsun. Seni sadece instadan değil WhatsApptanda engellemiş muhtemelen bunların öncesinde senin uzaklaşman için birşeyler yapmıştır imalarda bulunmuştur sen gitmeyince, görüşme süresinin uzaması , çağrı ve mesajlara karşılık vermemesi vb. Onun Instagram da tahmin edeceğin gibi sahtedir. Polis olmasının duygusal güvenilirlik hissettirmesinden de kaynaklı negatif durumlar düşünmemişsindir ama maalesef insan , teşkilatta çok değerli insanlar olduğu gibi çürüklerde çıkabiliyor. Tek tık ın ne anlama geldiğini biliyorsundur ama bilmiyorsan eğer tek tık işareti ile WhatsApp diyorki, senin cihazınla ilgili sorun yok bu mesajı sen gönderdin fakat karşı tarafa ulaşılamıyor telefon açıldığında ulaştıracağım. Sizin durumunuzda ise bunun karşılığı. Onun seni engellediği oluyor. Maalesef. Ne denli buhran içinde olduğunu tahmin edebiliyorum fakat bundan çıkman gerekiyor , mutlu olman gerekiyor çünkü hayallerini harap edecek birinden kurtulmuşsun. Ne kadar şükretsen azdır.
Soran4 ayhep kafamı karıştırdı benim ilk 4-5 ay ilgiliydi sonra kendini geri çekti ben sevmeye başlayınca sonrasında ben evlilik adamı değilim demeler başladı sonra bu dönem tayinim çıkabilir gidicem demeye başladı sonra görüşmeleri azalttı ama en kötüsü bana söz verdiği gün sonu arkadaşlarımla plan yaptım demesi beni ekmesi sonra canı istediğinde arayıp görüşmesi istemezse de görüşme dahi istememesi bi öyle bi böyle sonra ben kendime zaman ayırmayı seviyorum izin günümde maç izliyorum playstation oynuyorum dedi beni başından attı saatlerce telefonuna ulaşamadığım zamanlar oldu hep beynimle oynadı benim
- 4 ay
Evet öyle çok anladım ki , senin zihin dünyanı çok yıpratıcı konuşma tavır ve davranışlar içinde olmuş. Muhtemelen bazı bahaneleride kadınlarla birlikteydi. Senden alacağını onlardan aldı, kendini geri çekerek senin ona yaklaşmanı istedi. Böyle oluncada herşeyin sonunda maalesef klasik durum , ben mi gel dedim , zorla bir şey mi yaptım herşeyi kendin istedin, bana dair bir beklentin olmasın diyecekti. Lakin sen gitmedin , gitmeyince o da hayatını başka yöne çevirdi sana sırt döndü. Umarım tekrarı olmaz. Tamamen kurtulursun
4 ayTabii ki devam etmemelisiniz. Ben sizi gerçekten anlayamıyorum. İstediği an sizinle buluşup istemediği an sizi insan yerine koymayan bir kişi için neden tüm benliğinizi ayaklar altına alıyorsunuz? Değerinizin farkına varın. Heba etmeyin günlerinizi. Elde ettiği an kendini tahta koyanlara kralın çıplak olduğunu gösterin. :)
00 Yorumla
4 ayHayatımda biri var artık hayatında başarılar de geç. Sen tereyağ gibi erirsen egosu tatmin olur tabi. Sen onu sevmiyorsun onun yarattığı tamamlanamama hissi sende bağımlılık yaratmış. Bu manipülasyoncu arkadaş o aradaki 10 güne de başka kızları koyuyordur. Tiksinmen gerekir
22 Yorumla
Soran4 ayHayır ben gerçekten sevdiğim bağlandığım için ona hiç konduramadım beni sevmediğini hep olur zamanla bir şeyler değişir kafasına girdim hep bi umutla bekledim bana alışır zamanla beni sever dedim ama değişen bir şey olmadı birde üstüne bir gün tamam 5 aya kadar nişan söz yaparız benim burdan tayin gitme durumum var dedi kendisi polis burada o netleşsin ona göre yaparız şu an kafam tayin olayına çok dolu bir şey düşünemez oldum dedi sonrada aradan bir kaç gün geçti fikirlerim değişmeye başladı dedi ben evlilik yapamam kadın dırdırı çekemem böyle özgürüm playstation oynuyorm izin günlerim maç izliyorum rahatım evlilik zor sonra kavga dövüş hadi ordan edcem evlendiğim kadını sonra dedi
- 4 ay
Çevrene bak bakalım gerçekten isteyen erkek nasıl davranıyor. Rolleri değişmişsiniz. Onun senin peşinden koşması gerekiyor. Cinsellik yaşadıysanız sadece bunun için seninle muhatap oluyordur. Yani kendi değerinin farkına varıp bu kişiyi hiçbir veda mesajı çekmeden sessizce hayatından çıkar derim. Bişey anlatma buna.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Canım, okurken bile gerildim, sen düşün… 8 ay olmuş, hâlâ seni “opsiyon” gibi görmesi hiç hoş değil.
Gülüm, “10 günde bir yeter, vıcık vıcık olma” demek; emek vermek istemediğini, seni öncelik yapmadığını gösteriyor. İlişki dediğin şey iki tarafın da isteyerek, özleyerek, çabalayarak yürüttüğü bir şey. Sen ilgi ve değer istiyorsun, o minimumla idare etmeye çalışıyor.
Ben olsam net silerdim, içim acısa bile. Çünkü uzun vadede özsaygını yiyip bitirir. Sen değer verene, seni gerçekten isteyen birine lazımsın.20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
98
Cevap
89Cevap
Bu kişi seninle cinsellik konuşuyor mu?
10 YorumlaAslağ :D
🍞 Ekmek kırıntısı teorisi nedir?
Breadcrumbing, bir kişinin başka birine:
Küçük ilgi kırıntıları verip
Umut canlı kalsın diye arada sinyal gönderip
Ama gerçek bir ilişki, bağlanma ya da netlik sunmaması
durumudur.
Yani karşı tarafı tam bırakmaz, ama hiç sahiplenmez de.
“Buradayım… ama tam değilim.”65 Yorumla- 4 ay
Alkışladım 👍🤌🤝
Aşkış emojisini bi türlü bulamamam. - 4 ay
Alkış ha, aman, aşkış değil 🫷🫷
- 4 ay
Yorumu kaldjrdırmısın?
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Bu anlatılanlar bana tek taraflı ve yoran bir ilişki gibi geliyor. İstediği zaman var olup istemediğinde yok sayması insanın özdeğerini zedeliyor. Ben olsam bu düzende kendimi mutlu hissetmediğim için devam etmezdim. Bir ilişkide ilgi lütuf gibi sunulmamalı.
00 YorumlaGayet normal her dakika konusmak istemeyebilir bir özel alana ihtiyac duyuyordur unutma sen istedigin icin her dakika senle mesajlasirken sen istedigin icin ilgi gösterir ama 10 günde bir yanına gelirse değer verdiģi için gelir değer ilgiden önemlidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
4 ayyani kisacasi bu lavuk cani istedigi zaman seni hatirliyor istemedigi zamandada ortaliklardan kayboluyor boyle pisligi yapan birisi seni yedekler listesine almis seninle oyun oynuyor varligiyla yoklugu belirsiz hic ugrasma sende onun gibi sessizles ortaliklardan kaybol engelle gec yoluna bak sana dair hicbir iz birakma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayGorusme sıkliginiz cok absurt degilde , ozlem olur guzel olur. Fakat onun disinda mesaj atmamasi falan tamamen degistiriyor bunu.
Bunu sorma bile , tekme bile basma , pufff ol yok ol seni sanki hic tanimamis gibi kaybol ortaliktan. Daha nasil diyim.
11 Yorumla
Soran4 ayHayır ben gerçekten sevdiğim bağlandığım için ona hiç konduramadım beni sevmediğini hep olur zamanla bir şeyler değişir kafasına girdim hep bi umutla bekledim bana alışır zamanla beni sever dedim ama değişen bir şey olmadı birde üstüne bir gün tamam 5 aya kadar nişan söz yaparız benim burdan tayin gitme durumum var dedi kendisi polis burada o netleşsin ona göre yaparız şu an kafam tayin olayına çok dolu bir şey düşünemez oldum dedi sonrada aradan bir kaç gün geçti fikirlerim değişmeye başladı dedi ben evlilik yapamam kadın dırdırı çekemem böyle özgürüm playstation oynuyorm izin günlerim maç izliyorum rahatım evlilik zor sonra kavga dövüş hadi ordan edcem evlendiğim kadını sonra dedi geçenlerde de ulaşamadım kendisine 3-4 saat whatsaptan profil resmi gitti birden mesajlarım tek tik oldu 3-4 saat ulaşamadım sonrasında da instagramdan beni engelledin mi dedim bana hayır saçmalama engellemedim nerden çıkardın saçmalama dedi sonra resmi geri geldi whatsaptan ama attığım mesaj hala tek tik olarak kaldı önceki attığım dün bende bana değer verdiğini düşündüğüm biriyle görüştüm şu an yeni daha o kişi ama önemsiyor gibi davranıyor onun yanında aramasın mesaj atmasın diye bende 3 saatliğine onu engelledim
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. bence iyi yapıyor vıcık vıcık ilişkiler gün gelir kopma seviyesine gelir işi gücü varsa sizde ona göre davranın üzerine düşmeyin benim annem vefat etti annemin saglıgında aramayan hiç bi akrabasına annem hakkını helal etmedi öldükten sonra beni hepsi aradı gel bizde kal bişeye ihtiyacın olur sa ara diyorlar ulan annem sag iken neden aramadınız edepsizler dedim zaten uyumuyor yemek yemiyorum sinir harbi geçirttiler bana benden size tavsiye kimsenin üzerine düşmeyin
01 Yorumla
Soran4 aycanım hep kafamı karıştırdı benim ilk 4-5 ay ilgiliydi sonra kendini geri çekti ben sevmeye başlayınca sonrasında ben evlilik adamı değilim demeler başladı sonra bu dönem tayinim çıkabilir gidicem demeye başladı sonra görüşmeleri azalttı ama en kötüsü bana söz verdiği gün sonu arkadaşlarımla plan yaptım demesi beni ekmesi sonra canı istediğinde arayıp görüşmesi istemezse de görüşme dahi istememesi bi öyle bi böyle sonra ben kendime zaman ayırmayı seviyorum izin günümde maç izliyorum playstation oynuyorum dedi beni başından attı saatlerce telefonuna ulaşamadığım zamanlar oldu hep beynimle oynadı benim
Gizli Üye(30-35)4 ayYani zaman kaybı gibi geldi ama sen olayın içindesin, zaman kaybı mi değil mi sen daha rahat anlarsın. Veya açık açık sor :sen zaman kaybı misin? De, ben seni ozleyemeyecek miyim? Diye sor. Nerede romantiklik de. Yani konuşmadıkca derdini nasıl anlatacaksın.
05 Yorumla
Soran4 aySöyledim görüşülmezmiş sık sık vıcık vıcıklık sevmıyormuş kendini özel vakit ayırmayı çok seviyormuş vs vs
Soran4 ayBoş vaktinde playstation oynuyor maç ve video izliyor bu yaptığı
Cevap sahibi4 aySeni sevdiğine eminsen devam et. Ama seni sevmediğini düşünüyorsan yol yakınken bırak.
Soran4 aycanım hep kafamı karıştırdı benim ilk 4-5 ay ilgiliydi sonra kendini geri çekti ben sevmeye başlayınca sonrasında ben evlilik adamı değilim demeler başladı sonra bu dönem tayinim çıkabilir gidicem demeye başladı sonra görüşmeleri azalttı ama en kötüsü bana söz verdiği gün sonu arkadaşlarımla plan yaptım demesi beni ekmesi sonra canı istediğinde arayıp görüşmesi istemezse de görüşme dahi istememesi bi öyle bi böyle sonra ben kendime zaman ayırmayı seviyorum izin günümde maç izliyorum playstation oynuyorum dedi beni başından attı saatlerce telefonuna ulaşamadığım zamanlar oldu hep beynimle oynadı benim
Cevap sahibi4 ayTürk erkekleri böyle işte şerefsiz. Yani senden faydalanmis ve seni umursamıyor. Hâlâ nasıl o adamı sevebiliyorsun? Yani kalbinin sesini dinle tabiki ama bu adam senin kalbinle oynuyor gibi geliyor bana
Gizli Üye(25-29)4 ayAçıklaman seni anlatıyor... Piyasa da gerçekten işe yaramaz kadın çook fazla... Ne cinsel obje ne başarılı ne eşinin bir tanesi ne evladının bir tek cananı olamayacak hiç bir şey yapamayacak kadın çook fazla var. Bu iyi bir şey... bizi yormuyorsunuz sorumluluğunuzu çilenizi çekmiyoruz en azından.
019 Yorumla
Soran4 ayPardon da ben hayatım boyunca doğru düzgün bir erkekle görüşmemişim bir anda bununla olunca bağlandım sevdim benimsedim bunlar çok mu ayıp şey de beni karalıyorsunuz
Cevap sahibi4 ay"Pardon da ben hayatım boyunca doğru düzgün bir erkekle görüşmemişim bir " Düzgün bir kadın olsan 20 li yaşlarının başında bu işi bitirirdin... Yok kısmet olmadı yok bulamadım... Bunlar sadece boş mazeret. 20 lerinizde aramıyorsunuz 30 lara gelene kadar günü geçiritiyim cafe cafe dolaşıyım diyorsunuz. 30 lar gelince yumurta aklınıza geliyor... sonra ben bu zaman kadar erkeklere yanaşmadım... napalım pilaket mi verelim bu yaşa kadar yaklaşmayan kadın problemlidir uzun ilişkiye girilmez diye bizde kayıtlısınız hala daha anlayasınız yok işinize geleni anlamaya bayıldığınız için ama biz farkındayız 28 gelmiş kadının aklında evliliğe kapak atıyım mentaliyle koştuğunu görüyoruz... Bu yüzden 10 günde bir buluşalım diyor adam farkında her şeyin.
Soran4 ayHayır ben cafe cafe gezeyim vs düşüncelerim hiç olmadı ben kariyer peşinde koştum üniversite iş hayatı derken yeni evlilik kafasına girdim kimseyle de görüşmedim kariyer hayatım için anlayıp dinlemeden yargılamayın
Soran4 ayŞimdi evlilik yaşı zaten 30-35 20 lerde evlensem şu an bir mesleğim bile olmazdı diye düşünüyorum
Cevap sahibi4 ay@loveliyy Benim kuzenlerim hep evli. yaşları 21-23-25 kızı-erkek kuzenlerim evli... Ben de evlendim boşandım. Kızın piskolojik sorunları çıktı. Bunu kanıtladım mahkemede boşandım. Takıntıları vardı. Takip ediliyoruz gibi şeyleri vardı paronaya geçiriyordu anlaşmalı nafakasız çocuk yapmadan ayrıldım kızdan. kötü ayrılmadık. İyi kadın 20 lerin başında evlenir kardeş biz erkekler mazerete değil sonuç ne bu yaşa gelmiş bunda bir bit yeniği vardır deriz... Çünkü vardır. Evlenmek bir imza sadece... Ben ilk evlendiğim de eşyalı kiralık evde ilk yaşamaya başladık. Düğün yapmadık kına nikah... Çokta kolay geçmişti ama sağlık sıkıntıları çıkmasa bu beni de gerçekten kötü etmeseydi devam ederdim. Kız kötü değildi ama problemleri ciddileşmeye başlayınca ben de yıprandım.
Cevap sahibi4 ay4 yıllık elektirik mühendisiyim! Bir gidin mq metaliksizsiniz yeteneksizsiniz... Gelmiş bana yıkmaya çabalıyonuz kendi beceriksizliklerinizi işinize bakın evde kalmışlar sürüsü @Üyeyok7
Cevap sahibi4 ay@Üyeyok7 Bilip bilmeden konuşma südüne boşaldığımın pisliği bir bok bilmeden milletin karısına sallama! Kızın annesi-babası-kardeşi trafik kazasında tır altında kaldı canım sana yapsak sokağa çıkar orp gibi sağ sola verirsin deliliğinden pislik!
- 4 ay
Eee evlenmişsiniz de ne olmuş psikolojik sıkıntısı var diye kapıya koymuşsun kızı üstelik o yaşta dul kalmış evlenmiş te çok mu iyi olmuş şu an kendi hayatını devam ettirebilmek için garantisi var mı ailesi de yokmuş başında? Ayrıca sizin ne düşündüğünüz kimsenin umrunda değil istediğimiz yaşta okur istediğimiz yaşta evleniriz herkes koca peşinde erkek peşinde gelmiyor
Cevap sahibi4 aySiz isteseniz de evlenicek olgunluğa gelemezsiniz bu kadar peşin konuşup bilmişlikle egoyla kolay kolay değil evlenmek uzun ilişki içinde bulunmak bile istemez temiz bir erkek... Boşandığım kız 8 aydır bakım hastanesinde. Bir anı bir anını tutmuyor. Bir anda mutfakta salata doğradığı bıçakla gelebilir. Benim yaşım 30 siz kendinize ağlıyıcağınıza başka şeyler peşindesiniz. Yazık umarım bir anda sizin bel kemiğim canım ciğer dediğiniz insanlar hayattınızdan yiter gider de enpati duymanızı sağlar ilahi adalet. Yaşamıyan için dalga konusu... taa ki yaşıyana kadar. Gerçi sizin konteynırda gece yarısı bölük pörçük çıkıcağınızı düşünüyorum sizin karakterleriniz belalı tiplere hayranlık duyup tapıcak gibi karakterler.19 sabıkalı adamla evlenip... sonra çöpten parça parça çıkınca erkekler katil deniliyor.
- 4 ay
Iyyyy Allah uzun ömür versin senin karaktersiz herif Allah o kızı kurtarmış emin ol orada yatması senin yanında olmandan daha iyidir pislik seni inşallah o ettiğin bedduaların hepsi seni dolaşıp bulur sen kendi haline yan gizli hesaba girip tanımadığın hayatlarını bilmediğin insanlara sallarsın Allah seninde senin gibi düşünen erkeklerin de topunun belasını versin ömür boyu yalnız kalır kariyerimize odaklanir yine sizin gibi pisliklere prim vermeyiz
Cevap sahibi4 ayevde kalmış kuduz sürüsüsünüz siz iki ezik... Haset ve toksik tiplersiniz verdiğiniz tepkilerden uslubunuzdan belli.30 yaşına gelmiş adam kendine bakamıyıcağını birilerini bulamıyıcağını sanmanız komik. Ne kadar hasta da olsa evliydik evliyken aldatmak istemediğimden boşandım ben sizin gibi 100 kişiyle yatıp kalkıp her türlü pisliği yapıp suyun üstüne çıkmam yağ gibi... Belli ne bok olduğu karakterlerinizin.
@loveliyy
@Üyeyok7
- Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.
4 aySürekli görüşmek istemiyor çünkü o kadar zamanı yoktur. Bence haklı. Özellikle başarılı, çalışkan, disiplinli erkeklerin pek zamanları olmuyor. Tabi görüştüğün erkek ne durumda onu bilmiyorum.
02 Yorumla
Soran4 ayBoş zamanında video izliyor maç izliyor playstation oynuyor vakti böyle
- 4 ay
Ne alakası var? Mutlu olmasın mı yani? Oturup boş boş yalnız mı kalsın? Ha zamanını daha iyi değerlendirebilirdi ama bu faaliyetler de gayet normal bir erkek için, eğlence için.
4 ayHerkesin tercih meselesi saygı duyman yeterli Bu saate kadar hiçbir kadın bana hani Türkçe ifade edeyim vermedi zorla vermek zorunda mı değil? Vermiyorsun diye bir kadına bir şey diyemezsin Hani seni bir erkeğe bir şey diyemezsin burada
00 Yorumla
4 ayAsla devam etmem çünkü o isteyince buluşma olacak o isteyince mesajlara cevap verecek bu ilişki tek taraflı yaşanmıyor sonuçta ama sizin ilişkiniz tek taraflı yönetilmeye başlanılmış. Otur ve açık bir şekil de konuş böyle devam ederse ayrıl, yorar bu ilişki seni, üzülen sen olursun.
03 Yorumla
Soran4 ayYok bitirdim artık canım en son dün bana mesajlar atıp durdu video attı yine aklımı bulandırmaya çalıştı aklı sıra ben onu unutmayayım diye ara ara mesajda atıyor bana ben geçen görüşmek istedim bana işim var akşam olsun haber veririm arkadaşlarımla plan yapabilirim dedi sonra ben kendisi seviyor diye kısır yaptım bekledim gelmedi haber bile vermedi gelemiyorum diye üç saat sonra ben hakaret edince hangi kızlaydın diye maç izliyorum canım evde kafa dinledim yazıyor bana ben boşuna hazırlık yaptım emek verdim sonrada hiçbir şey olmamış gibi benimle sohbet ediyor mesaj video atıyor dünde ben yeni tanıştığım bana değer verdiğini düşündüğüm kişiyle görüşmeye gittim akşam o kişinin yanında onu engelledim bende 3 saat farketmiş olabilir kesin en son mesaj yazmıştı çünkü bana anladıysa da sorun yok napım şimdi başkasını buldu diye düşünmüşte olabilir geçen gün de kendi beni Whatsap ta engelledi 3 saat sonrada inkar etti saçmalama engellemedim dedi ama ben anladım resmi hem gitti hemde mesaj tek tik olarak kaldı sonradan da
- 4 ay
En iyisini yapmışsın bacım bu ilişki baştan oturmamış kafan rahatsa ne güzel daha hayırlıları çıkacak emin ol.
4 ayAhahahaha bunu diyen erkek mi bi de 😄😄😄 cümlesini bitirmesine izin vermemen toruna tekmeyi koyman lazımdı tatlım, kızlar değerinizin neden farkında değilsiniz ya deliricem 😪
10 Yorumla
4 ayİşi düştüğü için, canı sıkıldığı için sana ulaşıyor, sen de onun gibi işin düştüğünde ona ulaşabilirsin, ya da bunu samimiyetsiz görüp iletişimini tamamen kesebilirsin, karar senin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
4 ayİnsan kedisindem köpeğinden kuşundan 10 gün ayrı kalamıyor. Şahsen temas bağımlısı biri olarak 10 günde bir görüşmeyi hiç görüşmeme olatak tanımlarım. Ha varlığı ha yokluğu.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. Kesinlikle devam etmemelisin. Seni değersizleştiren, ikinci plana atan işi düştükçe yazan narsist hareketleri olan birisi ile bir ömür geçmez. Piskolojisi bozulan sen olursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 aySeni sevmeyen bir erkekle birliltesin. Devam edip etmemek senin tercihin. Sana kalmiş. Bazi kizlar.. kendlerini sevmeyen ilgisiz erkeklerlede nedense çıkıyorlar. Nedenini kendileri bilir artik.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
4 ayYa kusura bakma kendine saygısı olan insan bu iliskiyi sürdürmez ve kabul etmez hatta halı saha etkinliği gibi senin görüşüyor bu insan farkında mısın?
00 Yorumla
4 ayBu devirde hala bir insanın bir insana sadık kalıp sevebileceğini mi düşünüyordunuz? Yazık. Bu devirde bir erkeğin veya bir kadınının en az 7 flörtü, 2 sevgilisi bazen de 4 sevgilisi 1 karısı vardır. Sen üzülmek yerine o yazana kadar sessiz kal yazma etme geri peşine düşen o olacak.
00 Yorumla
4 ayBenzer durum yaşadım bende hayatından çıkardığında daha mutlu oluyorsun ve daha güzel ilişkiler çekiyorsun hayatına gerçekten. Bu tipler tamamen duygu ilgi neşe sömürgeni.. Sert bir sınır ile hayatından çıkarıp görüşmeleri reddettiğin an afallayıp sana takacaktır kafayı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
4 ayYa silmeye de gerek yok üstüne düşmene de gerek yok. Kendi haline bırak, seninse geri gelir zaten. Şimdi sana böyle diyorum da benim de yaptığım hatalarım oldu 😂
00 Yorumla Hiç kimseyi kendine olan saygının önüne koyma her zaman sınırlarını çizmelisin sen onun kölesi değilsin cani isteyince seni çağıracak istemeyince pış pış yapacak yok öyle bir dünya ben en fazla 2 kere şans tanırdım 3. yü tekrarladı mı güle güle başka kapıya
04 Yorumla- 4 ay
Bencede evlenmeden cinsellik konuşulmaz da yapılmazda çok sükür benim sevgilim böyle biri degil
- 4 ay
Benimki gibi olsa erkekler keşke sevgilim
Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Dürüst cevap ver ben de dürüst cevap vereyim. Her 10 günde buluştuğunuz da seks yapıyor musunuz
06 Yorumla
Soran4 aySevişme oluyordu ben bakireyim çünkü fazlasını yaptırmadım sevişme ve bir iki kerede orasını ylattı zorla
Soran4 ayTamamda 8-9 ayda hiç mi duygusal bir şey hissetmedi o kadar bana geldi kendinin en sevdiği yemekleri tatlıları yaptım sürekli çay kahve hizmet ettim kendisine bana mesajlar atıyordu şu tatlıdan da yapmadın bana diye şimdi ne oldu yani bir keresinde de tayin gideceğim için üzülüyorum bu dönem seni bırakmak istemiyorum burada senin için kalmak istiyorum demişt demekki her sözü yalanmış yalan olmasaydı eğer sözleri bana geçen hafta 5 aya kadar nişan yaparız ciddiye biner dedi ben sorunca niyetini ciddiyim dedi sonra aradan bir kaç gün geçti bu defada ben vazgeçtim böyle özgür rahatım ben özgürlüğüme düşkün insanım kadın dırdırı çekemem vazgeçtim dedi çok zoruma gitti sanki alaya alır gibi
Gizli Üye(36-45)4 aySizin adınıza kırıcı durum, o kişinin amacını anlamadım, ben olsam böyle bir iletişimi devam ettirmezdim, lise zamanı bile olsa ciddiyet gerekir,2 kişi gayri ciddi olursa bir sonraki görüşmede evlenseler en az 2 kişiyi de daha etkilemiş olurlar
04 Yorumla
Soran4 ayGeçenler de yine bana video atmış mesaj yazmış bende dedimki ben seni unutmaya çalışıyorum lütfen artık yazma arama sorma aklımla oynama dedim sonra birden geri yazmalar mesajlar yine aklımı karıştırdı tam unutuyorum diyorum geri başlıyor aynı senaryo ben yazmıyorm artık kendisine bu defa da kendisi yazmaya başladı geri amacı ne anlamıyorum da hem ciddiyet yok hem böyle yapıyor şimdi daha yeni başka biriyle görüşmeye başladım bu kişi onun gibi değil sürekli mesaj atıyor arıyor değer veriyor gibi bana şuanlık öyle en azından ama güvensizlik var başkasıyla görüşürüm diye düşündü bir kaç kez o diğer çocuğu unutamadın mı bana onu anlattın dedi geri çekildi sonra ben ikna ettim ama onun yanındayken bana önem vermeyen eski çocuk arar mesaj atarsa bu defada o bana değer veren kişi beni bırakır diye korkuyorum 😒
Cevap sahibi4 ayGeçmişi kapatın, yoksunluk ya da yalnızlıktan yazıyor olabilir, hiç önemli değil, kimseyi avutma göreviniz yok, hayatınıza doğal akış devam edin, evlenme döneminde değil misiniz, neden mevzular bu kadar uzuyor anlamadım, bu dönemlerde görüşmeler sıkıntılı ise hızlıca kopmalı, boşa zaman kaybetmeyin
Soran4 ayYok bitirdim artık canım en son dün bana mesajlar atıp durdu video attı yine aklımı bulandırmaya çalıştı aklı sıra ben onu unutmayayım diye ara ara mesajda atıyor bana ben geçen görüşmek istedim bana işim var akşam olsun haber veririm arkadaşlarımla plan yapabilirim dedi sonra ben kendisi seviyor diye kısır yaptım bekledim gelmedi haber bile vermedi gelemiyorum diye üç saat sonra ben hakaret edince hangi kızlaydın diye maç izliyorum canım evde kafa dinledim yazıyor bana ben boşuna hazırlık yaptım emek verdim sonrada hiçbir şey olmamış gibi benimle sohbet ediyor mesaj video atıyor dünde ben yeni tanıştığım bana değer verdiğini düşündüğüm kişiyle görüşmeye gittim akşam o kişinin yanında onu engelledim bende 3 saat farketmiş olabilir kesin en son mesaj yazmıştı çünkü bana anladıysa da sorun yok napım şimdi başkasını buldu diye düşünmüşte olabilir geçen gün de kendi beni Whatsap ta engelledi 3 saat sonrada inkar etti saçmalama engellemedim dedi ama ben anladım resmi hem gitti hemde mesaj tek tik olarak kaldı sonradan da
Cevap sahibi4 ayHakkında hayırlısı olsun, karışık bir hayat olmuş senin gerçekten
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Bence alttan başka kızlarla da görüşüyor. Sıra sana 10 gün sonra geliyor. Böyle iş olmaz aptal yerine koymak olur bu.
07 Yorumla
Soran4 ayÖnceleri böyle değildi 2 güne bir görüştüğümüz oluyordu en son telefonunda başka bir kızla resmini görür gibi oldum huylandım hesap sordum kızdım hayır sen yanlış görmüşsün ablamdı dedi aç göster dedim açıp göstermedi bile resmi sonraları görüşmeyi sayısını azalttı geçenler de hayatında başkası mı var ben çekileyim o zaman dedim hayır yok saçmalama istersen yine dedi çıktı
- 4 ay
Hayatı yalan ya o adamın. Ablasıymış. Sen hislerinde yanılmıyorsun.
Soran4 ay8 ayda belki 10-15 kere bana geldi sürekli ona yemekler tatlılar yaptım güzel davrandım eşi gibi çayı yemeği aramızda sevşme tarzı şeyler oldu ben bakireyim daha ilerisine izin vermedim ama sonra baktım bir diyor ki evlilik düşünüyorum 3-4 gün sonra diyor ki yok vazgeçtim bu fikrimden ben kadın dırdırı çekemem bir gün de telefonundan Whatsap tan beni engellemiş ulaşamadım ona sonrasında sorduğumda engellemedim seni saçmalama gene dedi ama profil resmi gitti mesajım sonra tek tik kaldı ben engelledin deyince geri engeli kaldırdı sanırım resmi geldi ama mesaj hala tek tik kalmaya devam etti amacı ne ne yapmaya çalışıyor anlamadım kendisi yaşıda var 35 yaşında polis burada ben de 30 yaşındayım
- 4 ay
Hmmm valla küfür edecektim de neyse Allah'ından bulsun. 30 yaşında kızsın yazıktır günahtır eşin gibi ilgi göstermişsin onun sana yaptığına bak. Biz evlenecek bakire kız bulamıyoruz kimi tanısak geçmişi oluyor hep, adamın yaptığına bak. Büyük ihtimalle mesleğinden dolayı psikolojik sorunları var. Zaten Ayşe Tokyaz denilen 22 yaşındaki hemşireyi öldüren de eski polisti
Soran4 ayBen çok sevmiştim onu 8-9 ay bağlandım hep ciddiyet düşündüğümü onunla hayaller kurduğumu söyledim bi dediki bende istiyorum sonra dediki ben evlilik adamı değilim yapamam geçenler de yine bana video atmış mesaj yazmış bende dedimki ben seni unutmaya çalışıyorum lütfen artık yazma arama sorma aklımla oynama dedim sonra birden geri yazmalar mesajlar yine aklımı karıştırdı tam unutuyorum diyorum geri başlıyor aynı senaryo ben yazmıyorm artık kendisine bu defa da kendisi yazmaya başladı geri amacı ne anlamıyorum da hem ciddiyet yok hem böyle yapıyor şimdi daha yeni başka biriyle görüşmeye başladım bu kişi onun gibi değil sürekli mesaj atıyor arıyor değer veriyor gibi bana şuanlık öyle en azından ama güvensizlik var başkasıyla görüşürüm diye düşündü bir kaç kez o diğer çocuğu unutamadın mı bana onu anlattın dedi geri çekildi sonra ben ikna ettim ama onun yanındayken bana önem vermeyen eski çocuk arar mesaj atarsa bu defada o bana değer veren kişi beni bırakır diye korkuyorum 😒
- 4 ay
Her yerden engelle, yeni kişiye de dersin ki bu kişi bana saplantı olmuştu engellemeye devam ediyorum dersin. Güvensizlik zamanla çözülür. Eski kişi koç aslan yay mıydı peki
Soran4 ayİkizler burcuydu Yok bitirdim artık en son dün bana mesajlar atıp durdu video attı yine aklımı bulandırmaya çalıştı aklı sıra ben onu unutmayayım diye ara ara mesajda atıyor bana ben geçen görüşmek istedim bana işim var akşam olsun haber veririm arkadaşlarımla plan yapabilirim dedi sonra ben kendisi seviyor diye kısır yaptım bekledim gelmedi haber bile vermedi gelemiyorum diye üç saat sonra ben hakaret edince hangi kızlaydın diye maç izliyorum canım evde kafa dinledim yazıyor bana ben boşuna hazırlık yaptım emek verdim sonrada hiçbir şey olmamış gibi benimle sohbet ediyor mesaj video atıyor dünde ben yeni tanıştığım bana değer verdiğini düşündüğüm kişiyle görüşmeye gittim akşam o kişinin yanında onu engelledim bende 3 saat farketmiş olabilir kesin en son mesaj yazmıştı çünkü bana anladıysa da sorun yok napım şimdi başkasını buldu diye düşünmüşte olabilir geçen gün de kendi beni Whatsap ta engelledi 3 saat sonrada inkar etti saçmalama engellemedim dedi ama ben anladım resmi hem gitti hemde mesaj tek tik olarak kaldı sonradan da
4 ayKendisine saygısı ve sevgisi olan onurlu bir insan böyle bir muameleye katlanmamalı, engellenmeye müstahak tavırlar tam olarak.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayPeki özel bir soru sorcam ona göre cevab vercem. oyuzden soruyorum. Buluşunca aranızda cinsellik oluyor mu? ya da hiç olmadı mı? Evet ya da hayır ona göre bişey diycem bu soruya yorum olarak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 787 cevap paylaştı.
4 ayBuluşma işine bir şey diyemem şartlara bağlıdır.. ama telefona ve mesaja bakmiyorsa yapacağın şey belli...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
4 ayBu bir ilişkim var demek degil. Bu beraberliği sadece sen goturmeye calisiyosn. Bıraktığın an kopar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
4 ay8 aydır zamanınızı böyle birine ayırdığınıza göre yaşadığınız hayatın değerini fark edememiş olduğunu görüyorum.
Allah trafik kazası vermesin.03 Yorumla- 4 ay
Bunun cevabını verebilecek olsa kendine bunu yapmaz.
İnsanlar ulaşılmamayı matah bir şey zannetmeye devam ediyor.
Telefonlarını açmıyorsa kendini zor gösteriyordur.
Seni ciddiye almıyor haberin yok.
😆😆😆
Kural koymalık bir şey yok görüşmek istemiyor bunu bir görev olarak yapıyorsa görevine son veririm
00 Yorumla
4 aySevseydi hep seni görmek isterdi o sanki seni öylesine biri olarak görüyor şu an onun hayatından çıksan ona çok koymaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 949 cevap paylaştı.
4 ayOy bebeğim benim sen tek değilsin ondan zaten 😾 şuna tekmeyi koymayı ne zaman düşünürsün 10 gün sonra mı?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Uğraşma bununla, canına yazık derim. Kafasına göre seni parmağında oynatmaya çalışıyor deli midir nedir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sen bununla muhatap olarak daha ne kadar onu kendinle ödüllendireceksin hemşire? Defolsun gitsin. Bu kadar kendinizi ezdirmeyin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. Gözünü sevdiğim kendini neden değersizleştiriyorsun
07 Yorumla
Soran4 ayÖnceleri böyle değildi 2 güne bir görüştüğümüz oluyordu en son telefonunda başka bir kızla resmini görür gibi oldum huylandım hesap sordum kızdım hayır sen yanlış görmüşsün ablamdı dedi aç göster dedim açıp göstermedi bile resmi sonraları görüşmeyi sayısını azalttı geçenler de hayatında başkası mı var ben çekileyim o zaman dedim hayır yok saçmalama istersen yine dedi çıktı
Soran4 ay8 ayda belki 10-15 kere bana geldi sürekli ona yemekler tatlılar yaptım güzel davrandım eşi gibi çayı yemeği aramızda sevşme tarzı şeyler oldu ben bakireyim daha ilerisine izin vermedim ama sonra baktım bir diyor ki evlilik düşünüyorum 3-4 gün sonra diyor ki yok vazgeçtim bu fikrimden ben kadın dırdırı çekemem bir gün de telefonundan Whatsap tan beni engellemiş ulaşamadım ona sonrasında sorduğumda engellemedim seni saçmalama gene dedi ama profil resmi gitti mesajım sonra tek tik kaldı ben engelledin deyince geri engeli kaldırdı sanırım resmi geldi ama mesaj hala tek tik kalmaya devam etti amacı ne ne yapmaya çalışıyor anlamadım kendisi yaşıda var 35 yaşında polis burada ben de 30 yaşındayım
- 4 ay
İçinde ona karşı artık sevgin yok çünkü yaptığı bu davranışlar basit davranışlar olmadığı için aklında oynuyor onun seni aldattığını yakalamak istiyorsun onun yüzüne karşı söylemek istediğini o hatasını yakalayınca söylemek istiyorsun Şu an elinde bir delil olmadığı için düşüncelerin hep bu yönde hanımefendi kusura bakma ama kendini kullandırma
Soran4 ayGeçenler de yine bana video atmış mesaj yazmış bende dedimki ben seni unutmaya çalışıyorum lütfen artık yazma arama sorma aklımla oynama dedim sonra birden geri yazmalar mesajlar yine aklımı karıştırdı tam unutuyorum diyorum geri başlıyor aynı senaryo ben yazmıyorm artık kendisine bu defa da kendisi yazmaya başladı geri amacı ne anlamıyorum da hem ciddiyet yok hem böyle yapıyor şimdi daha yeni başka biriyle görüşmeye başladım bu kişi onun gibi değil sürekli mesaj atıyor arıyor değer veriyor gibi bana şuanlık öyle en azından ama güvensizlik var başkasıyla görüşürüm diye düşündü bir kaç kez o diğer çocuğu unutamadın mı bana onu anlattın dedi geri çekildi sonra ben ikna ettim ama onun yanındayken bana önem vermeyen eski çocuk arar mesaj atarsa bu defada o bana değer veren kişi beni bırakır diye korkuyorum :(
- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
4 ayŞunların g***t**nü kaldırıyosunuz ya çıldırıyorum
10 Yorumla
4 ayNeden böyle tiplerin peşinden koşuyosunuz efendiler dışarda duruken? Anlamiyorum gerçekten
12 Yorumla- 4 ay
Heyecan seviyorlar ondan. Efendi, sakin adam sıkıcı geliyor bunlara.
- 4 ay
Çok saçma..
Gizli Üye(30-35)4 ayYemin ederim aynısını ben de yaşıyorum en son buluşalım dedik o gün yazmadı hiç. Varla yok arası yoktur. En iyisi kendini seç ben de öyle yaptım dün akşam.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayevlilik çağında değil misiniz, neden görüşmek istemiyor tuhaf, bence vaktinizi boşa geçirmeyin, her anlamda size uyacak birisi ile ailenizi kurun
11 Yorumla
Soran4 ayGeçenler de yine bana video atmış mesaj yazmış bende dedimki ben seni unutmaya çalışıyorum lütfen artık yazma arama sorma aklımla oynama dedim sonra birden geri yazmalar mesajlar yine aklımı karıştırdı tam unutuyorum diyorum geri başlıyor aynı senaryo ben yazmıyorm artık kendisine bu defa da kendisi yazmaya başladı geri amacı ne anlamıyorum da hem ciddiyet yok hem böyle yapıyor şimdi daha yeni başka biriyle görüşmeye başladım bu kişi onun gibi değil sürekli mesaj atıyor arıyor değer veriyor gibi bana şuanlık öyle en azından ama güvensizlik var başkasıyla görüşürüm diye düşündü bir kaç kez o diğer çocuğu unutamadın mı bana onu anlattın dedi geri çekildi sonra ben ikna ettim ama onun yanındayken bana önem vermeyen eski çocuk arar mesaj atarsa bu defada o bana değer veren kişi beni bırakır diye korkuyorum 😒
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 4 ayEe sevmiyor bu net. Seven erkek görmek için fırsat yaratır
00 Yorumla Sürekli buluşup ne yapacaksınız abartmaya gerek yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. soruyor musun kanka bir de kızların bazıları çok tuhaf harbiden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tabi ki devam etme, ne demek canı isterse yazıyor çocuk oyuncağı mı bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
4 ayO başkasını da yanın sıra idare etmiyorsa ben de Mercan değilim. Hatta evli bile olabilir.
00 Yorumla Ondan size bir fayda yok biran evvel yollarınızı ayrın
00 Yorumla
4 ayYol ver öyle ilişki mi olur yedek santrafor musun sen daha değerlisin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı.
4 ayHiç bir sebep yokken benimle görüşmeyen birisine ben bi daha selam vermem.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Muhtemeln diğer 9 günde başkalarıyla buluşuyor defolsun gitsin
00 Yorumlaaklın varsa ayrıl gitsin sana ilgisini göstermiyosa sadece kullanmak için üzgünüm gerçek bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aySanki yedekmişsin gibi geldi bana, başka biri olduğundan eminim ama bunu kanıtlayamam, yinede sen bilirsin.
03 Yorumla
Cevap sahibi4 ayTüm bunlara rağmen, hala o aklında? Burada sorma gereği duyup belki kurtarır mıyım düşüncesi var?
- Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı.
4 ayEngelle hayatndan telden engelle. Artk görüşmek istemedgni belirt
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Böyle yürümez bu cocukdanda olmaz sen baska denizlere yelken aç
00 Yorumla
4 ayBencil bir ilişki. Bence umursamamalısın ayrıl gitsin
00 Yorumla
4 ayhayır devam ettirmem insan sevdiğini görmek ister bulusmaları erteliyosa sevmiyodur net
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı.
4 ayAaay asla kendine saygın varsa bir daha yazarsa bile cevap verme bu ne böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBen 3 dakika geç yazsam kavga çıkıyor 🤷♀️ Takılıyor sadece senle bariz ortada
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayÇoğu ilişkiler böyle ki lisedeki gibi beklemeyin hergun buluşan çift görmedim yetişkinlik döneminde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
4 ayKimsenin kaprisi ve tribiyle ugrasmam sizde ugrasmayın 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayKadın aynısını bana yapıyor * bir türlü bırakamadım, her gün kesin diyorum ama olmuyor. Keyfi gelince konuşuyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (127)
Devamını Gör(172)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 8 aydır görüştüğüm kişi canı isterse benimle buluşuyor ama istemezse de telefonlarıma, mesajlarıma bakmıyor. Devam etmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler