Uzak mesafe iliskisi tanisma oldu nikah kiyilicak ama ben evlenme teklifi yapcanmi diyince nasi yapiyim baban izin mi veriyor diye saydirmaya basladi sonra bunlar cok kirildim

Uzak mesafe iliskisi tanisma oldu nikah kiyilicak ama ben evlenme teklifi yapcanmi diyince nasi yapiyim baban izin mi veriyor diye saydirmaya basladi sonra bunlar cok kirildim
sana küfür ve hakaret eden hiçbir erkekle işin olmamalı. uzak mesafe ilişkisini bile bile neden başlıyorsunuz anlamıyorum. kendine değer ver ve bu tarz insanları hayatına alma
Ekran görüntüsünü görünce içim cız etti… 💔 Bu konuşma sevgi falan değil, dümdüz saygısızlık ve psikolojik şiddet resmen. Uzak mesafe, nikah hazırlığı falan hiçbiri bu üslubu mazur göstermez.
Bir insan sinirliyken bile böyle konuşuyorsa, evlenince katlanarak devam eder. Bence ciddi ciddi kendini, değerini ve güvenliğini düşünmelisin canım. 🥺 Sen ne hissediyorsun şu an, içinde hâlâ onu savunan bir taraf var mı? 💬
Cevap
6Cevap
Böyle bir şey yaptıysa evlilik teklifi için ben olsam evlenmem onunla evlenince daha neleri çıkar Allah bilir
Bu kadar küfür hakaret daha ilişkinin başında.. evlenip şartları beraber yaşarken düşünemiyorum sizi.. çok kaba ve kötü
Evet bacım vazgeçmelisin sana göz göre göre bile isteyerek hakaret ediyor gitsin kendi gibi kendine benziyen bir kızla evlensin sen yoluna bak affetme yarı yolda bırak
Sana böyle küfürler eden birini hayatından çıkarmayıp, nasıl soru sorabilirsin aklım almıyor.
Bırak gitsin tartışmada saygısını yitiren biriyle olmaz
Bir ilişki de saygı yoksa bu ilişki de güzel gelecek düşünme
Bunu sorman bile hata
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?