Neden hayatıma sürekli aynı tip insanlar girmek istiyor?

Neden hayatıma sürekli aynı tip insanlar girmek istiyor bilmiyorum. Üstelik bu hep hayatımda bir ilişki istemediğim zaman oluyor. Benim kaba ve bencil diye tanımladığım kişiler mi beni buluyor yoksa bu ülkenin yarıdan fazla erkek nüfusu zaten böyle mi? Size 2 günlük flörtte yaşadıklarımı şöyle anlatayım: "2 gündür olan şey şuydu onun istediği yerde buluştuk. Hep geç geldi, onu bekledim. Onu istediği yerde kahvemizi içtik. Onun istediği aktiviteyi yaptık. İstediği yerde, istediği yemeği yedik. Sadece o konuştu. Bana hiç soru sormadı, beni merak etmedi. Sürekli kendini anlattı. Beni sözümü kesme diye azarladı. Elini tuttuğumda parmağımla sıkıyormuşum, tespih çeker gibi hareket yapma diye beni tersledi, sonra bana yürürken sarılmaya çalıştı ama ben sıcak davranmadım ve azarlandıktan sonra da hiç konuşmadım. En sonunda bana hiç sormadan metroya geldik ve eve gidiyoruz dedi. Ben de onun suratına bile bakmadan ben gidiyorum dedim. Sonra da bir daha görüşmeyelim diye WhatsApp'tan mesaj attım, telefonunu sildim ve Instagramdan arkadaşlardan sildim." Daha öncede böyle bir ilişki yaşadığım için artık refleks oldu düzelir diye beklemiyorum zaman kaybedip acı çekmemek için hemen bağı kopamıyorum. Ama sonrası neden böyle diye bocalamak var tabii. Bu durumu yaşayanınız var mı? Ve doğru olanı mı yapmışım?
Neden hayatıma sürekli aynı tip insanlar girmek istiyor?