Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu sorma sebebim bunları önceden ayırt edebilme imkanimin olup olmadığı. Allah muhafaza bir daha denk gelmeyelim böylelerine.
Kendim uckuruna hakim olabilen genelde soğuk, sert ve ağır bir mizaca ve karaktere sahip biriyim
5-6 sene önce saf ve masum zamanımda birini sevdim. Bir sürü başka başka yan etkenlerle beraber bir de bu kız bana psikolojik teknikler uygulamıştı. Adı iki erkeği aynı anda idare etmekten bizim okula gelmişti. Bir de sessiz sakin ve masum gibi duruyordu.
Diğeri de (Aralık ayına kadar) uzun süreli tutulmuştum, bir de kızı terbiyeli ve iyi aile kızı zannediyorduk. Ne yemediği halt ne de halt yemediği kişi kalmamış.
Hiç de sevmem böyle k*şar tipleri anında soğur ve itici bulurum hatta masumiyet etkiler beni fakat ben neden bunları elimle seciyormusum gibi oluyor anlamıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu düzeni hiçbir zaman çözemeyeceğiz ben de kndırıldım çok kez seviyormuş gibi yapan bir tipler tarafından
Hepsinin a neyse
Ya bu geri... Z.. Kalı sineği gebertmedim kıymayayım canına dedim 8 yerimden ısırdı şwrefsiz ya yetmedi kulağıma vızıldıyor ara sıra uyutmadı ulan niyeee niye hani bi yeri ısırdın yetmiyoe mu sekiz yerimi ısıracak bünywn mi var mk
Kesinlikle; bu düzenin a**. Ben bu devrin adamı değilim. Hoşlanıyormuş gibi yapıp ilgimi cekmeye çalışıp sonrasında gelip konusmaya çalıştığımda beni tersleyen olmuştu aklıma o geldi şimdi sen öyle deyince. -Perseus
Senin olay nasıldı?
Kara sinek mi sivri sinek mi?
Perseus ne bilmiyorum da herkesin psikolojik problemleri var bu devirde galiba çoğu erkekte ve çoğu kızda herkes bana aşık olsun kafası var herhalde lise sonda benim peşimden afederain eşek gibi koşup onun yanına gitmeye ben başladıktan sonra adım atmaya başladığımda bu denyo kendini geri çekti şimdilerde başka bi kızın peşinde aynı şekil kpşuyor kandırmış it beni resmen aman neyse şu an o beyinsizden daha çok beni üzen şey uyuyamamak bu sineklere bi çözüm yok mu ya da sinek ısırığının kaşıntısı nasıl geçer kafayı yiyicem bi yerimi daha ısırdı galiba
Sivrisinek bi sürü ısırmış ya
Perseus benim imzam sanal ortamdaki, aynı zamanda bir cok yerdeki kullanıcı adım. Yunan mitolojisinde geçer Medusa'yi yenen kişi olarak. Sivrisinek icin de şu prizlere takılan seyler var ya hatta içine tablet vs koyuyorsun onlardan tavsiye ederim. Kaşıntısına yapacak sey olarak da kolonya damlat 1-2 damla bir de şiş yerin etrafina birkac defa tırnağınla bastır hafifletir biraz. Kolonyayi en son yapmayı dene. Yarın da dedigimden almani tavsiye ederim. Pencerelere de tül tak.
Konuşalım mı?
Arkadaşça
Az önce sineği öldüreceğim diye kendime tokat attım ama gene ölmedi
Olur, soruyu beğen yazayım ben. Bir sigara içip geliyorum hemen
Dediklerimi yapıp evdekileri öldür problemin çözülür. Tül çok önemli, girmelerini engelliyor. Dış kapıyı fazla açık da tutma gün icinde.
Tül var zaten sineklik de var da işte bir şekilde balkondan mı nereden giriyorlarsa teşekkür ederim
Neyi istemezsen o gelir zaten başına
İstemedigimiz ot burnumuzun dibinde bitiyor işte ve bir taraflarını kaldiriyoruz. Hani peşinde koşmaya ve reddedilmeye değer birisi olsa gram umrumda olmayacak hatta bunlar yerine düzgün biri tarafından reddedilmek yine iyi bir sey.