Kız kardeşim 6 7 aydır tanıdığı sevgilisiyle evlilikte bu kadar ısrarcı olmalı mı sizce 😕?

Kardeşim geçen sene atandı beş ay sonra sevgili yaptı ondan sonra da 1 bucuk ay sonrasına yaz tatiline girdi zaten Yani topu topu çocuğu 6 bucuk yedi aydır tanıyor Evleneceğim diye tutturdu çocuk yılbaşında evlenme teklifi etmiş dedim ki 2026’da olmaz 2027’de evlenin dedim annem ve babam da aynı şekilde söylüyor bu sene gücümüz yetmez birbirinizi biraz daha tanıyın 1bucuk sene sonra bir sene sonra o zaman evlendirelim diyoruz yok kabul etmiyor hatta bizden gizli düğün salonu bile bakmaya gitmişler dün kavga ettik benimle bir aydır konuşmuyor Dün sevgilisini arayıp söyledim bu konuda ısrarı bırakın biz bu sene düğün yapamayacağız biz bu sene bu işe giremeyeceğiz bu sene en fazla nişan olur gibisinden konuştum kardeşimle aram bozuk muhtemelen düzelmez de siz olsanız ne yapardınız

Çocuğun ailesi geçen hafta ailemle tanışmaya geldi daha babası onuncu dakikada Nisan ayında nişan Temmuz ayında düğün yapmayı düşünüyoruz çocuklar öyle konuşmuş aralarında hani sizin de haberiniz olsun der gibi bize bunu söyledi yani daha tanışmanın onuncu dakikasında direkt bunu söyledi sizce bunlar doğru şeyler mi

Kız kardeşim 6 7 aydır tanıdığı sevgilisiyle evlilikte bu kadar ısrarcı olmalı mı sizce 😕?