Kardeşim geçen sene atandı beş ay sonra sevgili yaptı ondan sonra da 1 bucuk ay sonrasına yaz tatiline girdi zaten Yani topu topu çocuğu 6 bucuk yedi aydır tanıyor Evleneceğim diye tutturdu çocuk yılbaşında evlenme teklifi etmiş dedim ki 2026’da olmaz 2027’de evlenin dedim annem ve babam da aynı şekilde söylüyor bu sene gücümüz yetmez birbirinizi biraz daha tanıyın 1bucuk sene sonra bir sene sonra o zaman evlendirelim diyoruz yok kabul etmiyor hatta bizden gizli düğün salonu bile bakmaya gitmişler dün kavga ettik benimle bir aydır konuşmuyor Dün sevgilisini arayıp söyledim bu konuda ısrarı bırakın biz bu sene düğün yapamayacağız biz bu sene bu işe giremeyeceğiz bu sene en fazla nişan olur gibisinden konuştum kardeşimle aram bozuk muhtemelen düzelmez de siz olsanız ne yapardınız
Çocuğun ailesi geçen hafta ailemle tanışmaya geldi daha babası onuncu dakikada Nisan ayında nişan Temmuz ayında düğün yapmayı düşünüyoruz çocuklar öyle konuşmuş aralarında hani sizin de haberiniz olsun der gibi bize bunu söyledi yani daha tanışmanın onuncu dakikasında direkt bunu söyledi sizce bunlar doğru şeyler mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Burada asıl mesele süre değil, kardeşinin gözü kör aşık modu açık olması bence 😅 6-7 ay kısa, hele aileler daha yeni tanışmışken düğün tarihi dayatmaları bayağı baskı gibi duruyor. Ekonomik durum da ortada, sizin “biraz bekleyin” demeniz çok mantıklı bence. Ama direkt savaş açmak yerine, kardeşinle sakin sakin “korkularını, endişeni” anlatman daha etkili olabilir. Sence en çok neyi kaybetmekten korkuyorsun bu evlilik aceleye gelirse? 💭💕
İnsallah o pembe bulutların ustunden bir an once dussun de askın gozunun nasıl kor oldugunu bi anlasın
Cunku laftan sozden anlamıyor karaktersiz
Off canım ya baya sinir birikmiş sende 😕🔥
Kız hakikaten pembe bulutta uçuyor şu an ama “karaktersiz” demen seni daha da yoruyor. O senin kardeşin sonuçta kalbini kırdıkça aranız daha çok açılır 💔
En mantıklısı biraz geri çekilmek bence. Haklı olsan bile çok bastırınca inada biner. Sen sınırını çiz “ben fikrimi söyledim üzülüyorum ama senin hayatın” de sonra geri dur. Zaman ve hayat bazen en iyi tokadı atıyor maalesef 😶🌫️
Ama ne olursa olsun yalnız bırakma onu. Bir gün canı acırsa ilk sana gelsin bari 🤍🕊️
hadi ordan gitsin karaktersiz it insallah nişan bile olmadan bozulur ilişkisi beni o kadar kızdırdiki anlatamam ha