Arkadaşlar benim ablam neden böyle delirmiş kendisi gibi evli?

Evine gittim beni yönetmeye çalıştı kuşlarıma dokunma , araba kullanıyor ındim yardım etmeye çalıstım dur sakin ol karşıdan karşıya yavaş geç, sakin ol panik yapma, evimi pisletmissin, evimde saygısızlık yapamazsın, sende evlen evinde neler yapacagım, ıcerıde dua ederken yoksa arkamdan beddua mı ettin ne yaptın, sana asla güvenmiyorum evimi teslim etmem hırsızlık yaparsın, haddi olmadığı halde gelsinler görücü evlen belki istediğim var onu ne ilgilendiriyor ki sen dur sana tekmeyi vururlar görürsün akrabalarımızın arkasından konustu gıybetini yaptı kötü kötü basınıza bu gelir yani namazdan önce ahlak önemlidir benim hayatım beni ilgilendirir dedım seni ilgilendirmez karışamazsın o ne zırlarsa zırlasın hiç sesimi çıkarmadım hep kaçtım yanından sonra aradan zaman geciyor Allah herkesin gönlüne göre versin herkes mutlu olsun böyle bi dengesızce konusuyor her seyden önce ahlak önemli annemde hep ablamla güzel gecinmemi istiyor beni ona yönlendiriyor ben zaten bunalmışım bu cümlelerden sonra hayatıma burnunu soktuktan sonra ben zaten burada yaşayamam ki bide ablam kocasına o. c diyor küfür ediyor ailesine herkesi gıybet ediyor hasedi var delirmiş gibi o kadar midem bulandı ki davranışlarından beni zorla istedi ben asla gitmemeliydim aslında ben zaten bu sehirde de o varken de mutlu olamam kı bana hep tehditler savuruyor o kadar midem bulandı kı evime geldiğimde mide ağrısı cekmıstım ilk defa ailem kusura bakmasın bana küsmesinde kendi kararımla gitmeye karar verdim ben bunaldım nedense kac yasıma geldim ben sıkıntı çekemem bu kulaklar zehirli cümleleri duyduktan sonra asla burada kalamam...
Arkadaşlar benim ablam neden böyle delirmiş kendisi gibi evli?