Kız arkadaşımdan sevgi dileniyorum ne yapacağım?

Biz 1.5 yıldır beraberdik aslında , ve nişanlıydık maddi konularda ve bazı meselelerde anlaşamadığımız için o beni terketmişti aradan 5 ay geçince tekrar geldi , Sen niye peşine düşmedin derseniz ben onun için 55 kilometre yol giderdim iş çıkışı yarım saat görmek için haftanın en az 3 4 günü. Yani bir oturup çay içip dönmek için. Yani sevgi konusunda hep ilgili davrandım , özet geçmek gerekirse doğum gününde ona sürpriz yaptım sonra tekrar birbirimize şans verelim dedik , ona notlar hazırladım kelebek kolyesi aldım altın, 10 sayfalık not yazıp, kelebek resmi çizdim Yani mutlu olsun diye , ama o haftada 1 kez dahi olsa görüntülü konuşmayı çok görüyor sevmem istemem diyor , bende ona bende sevmediğim şeyler oluyor ama sen mutlu ol diye yapıyorum dedim. istagramdan tekrar takipleşmek istedim o hayır eklemeyeceğim dedi dedim 50 kişi kim takip ediyor normalde sen takipçi kabul etmezsin sonra baktım bir kaç takipçisi azaldı dedim erkek mi var flan of sanane be seni bu yüzden işte istemiyordum bana güvenmiyorsun dedi , dedim hayır erkek ekli değil desen ve beni eklesen bu şüphe olmazdı. Bana diyor bak sana şans verdim zorlama ve ben günde 1 kez konuşunca telefonda 20 dk , daha konuşmak istemiyorum benim yapım bu merhaba merhaba arada gün içinde konuşuyoruz yeterli dedi , dedim sen evlenince benden ozaman sıkılırsın, hayır o farklı diyor , ve bana hastalıklı gibi yaklaşıyor, oysa 4 5 saat yazmadığın da neredesin napiyorsun diye merak ediyorum her dk konuşalım demiyorum ki
Kız arkadaşımdan sevgi dileniyorum ne yapacağım?