Küçükken yaşı hakkında yalan söyleyen biri yıllar sonra eski sevgilisine yazsa umut olur mu?

13 yaşındayken, 17 yaşında bir oğlanla konuşmuştum. Hem dış görünüş olarak, hem de kafa yapısı olarak yaşımdan hep daha olgundum. Zaten ben hiçbir zaman tam olarak çocuk olamadım, çocukluk yaşayamadım, ailem daha küçük yaşta omuzlarıma epey sorumluluk koydu. Herneyse, ben oğlana 16 yaşındayım dedim ve iki senelik bir ilişki yaşadık. Baktım ciddi bir ilişki, işler daha da ciddiye binecek, doğruyu söyledim. Ben 15, o 19 iken ayrıldık. Çok güzel bir ilişkimiz vardı, yaşım mı sorundu yoksa onu biraz saf yerine koyup kandırmış olmam mı, hiç kesin bir cevap alamadım. Ondan sonra hayatıma kimseyi almadım, yazan çok oldu, herkesi kibarca reddettim. Aileme ve akademik hayatıma odaklanmaya baktım. Sınavı geçtim, istediğim üniversitede istediğim bölümde okuyorum. Onu hala unutmuş değilim, sadece senelerce kafamı derslerle doldurdum. Onu hala özlüyorum, eski günleri, yüzümü güldüren tek kişi oydu bana hayatımın en güzel anlarını yaşattı. Sizce ona yazsam bir umut var mı? 18’im o 22.

Küçükken yaşı hakkında yalan söyleyen biri yıllar sonra eski sevgilisine yazsa umut olur mu?