Sevgilim yaşını yalan söyledi, ne dememi bekliyor?

Merhaba arkadaşlar sevgilimle internet üzerinden tanıştık aslında tanışma sitesi de troll bir siteydi makarasına girmiştik ikimizde denk geldik tanıştık konuştuk 2 ay oldu biz çıkalı ben 23 yaşındayım o ilk tanışmada kendisinin de 23 olduğunu söylemişti biz 2 ayda baya birbirimize yakınlaştık aslında seviyorumda yalan yok daha öncesinde nişan attım oda bana 2 3 defa üst üste yaşını yalan söylemişti o yüzden şu an ki sevgilimde yalan söylediği için fazla kırgınım ve dün buluştuk her şey güzeldi eve gitmeden 2003 lü olduğunu söyledi bana ben ne yapacağımı bilemedim neden yalan söylediğini sordum kaybetme korkusu oldugunu söyledi ama ben fazla konuşmadım banaa bitti mi diye sordu bir şey demek istemediğimi söyledim sen bilirsin falan dedi bu da sinirimi bozdu biraz birazda savunucu tavırları vardı sanki ben yalan söylemişim onunda yalan söylediği için aferim dememi mi bekliyor bilemedim hiç bir özür de duyamadım böyle affettirme çabasıda yok bilmiyorum kafam karısık ama gerçekten seviyorum 4 yaş var aramızda öyleeeğ
Sevgilim yaşını yalan söyledi, ne dememi bekliyor?