AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Kafandaki soru işaretini oluşturan kişi için değil tamamen kendine özsaygın için boşan.
Şu kafaya sahip olabilmek için ne yiyip içiyorsunuz acayip merak ediyorum
Senin ki kusura bakma ama bahane. Evlenmicektin o zaman. Evlendiysende başkasına bakmicaksın. Sen ayrılıp o adamla olsan mutlu mu olurum sanıyorsun. Evli kadına bunu yapan senle olduğunda başkasıyla konuşmayacağından emin misin? Seninki ooospuluguna kılıf uydurmak. Yazık, kocana üzüldüm, bilseydi seni böyle u. uz olduğunu o bırakırdı seni zaten
Bence saçmalamişsin gibi ve eşinde iyi biri bu zamanda öyle birini inan bulamazsin millet karisini öldürüyor şiddet gösteriyor vs belli ki eşinde seni seviyor yani ama som tercih senin
kalbin en büyük
önceliğindir..
mewlam imanını tazelesin
nurlandırsın..
hanımefendi evlendiyseniz o birlikteliği mümkünse bozmayın çünkü siz bu birlikteliği bozduğunuzda sizin gidebileceğiniz bir liman oluyor ama beyefendinin olmuyor yani beyefendi ağır bir şekilde etkilenebilir. siz en iyisi kendisinin ahını almayın yoksa ömrünüz mutluluk kucağınız bebek görmez ben size söyleyim. belki de eşiniz sizin için daha hayırlıdır. bu konuda daha kötü ne olabilirden ziyade daha kötüsü olabilirdi deyip şükretmenizi tavsiye ediyorum
Belli aldatıyorsun, mantık evliliğinin mantık tarafı maddi kısmı olduğu da belli boşan
Madem sevmiyorsun o zaman neden onunla evlendin kusura bakma ama hata sende kanka
Sırf evden kaçmak için sırf evlenmek için evlenilmez bunu bu yaşta anlamadın mı hala bide o yazıştığın konuştuğun çocuğa da güvenme insanlar ilk başta hep iyi davranır
Onu bunu geç de sen adamı sevmiyorsun ayrıl
Komedi filmi, bi de bana manyak diyolar 😹😹
Neşeli, canlı, çılgın bir kızdım diyip çocuğa dindar olduğu için bayıldığını söylüyorsun.
Bence bir karar verin
Dinde çılgınlığa yer yok
Aldatma gerekirse ayrıl. Aldatırsan hayatın mahvolur. İhanetin mazereti olmaz.
Ayrıl gitsin geberiyosan Çok yaşa de bitti gitti😂
Zamanında mantıklı gelen şu an mantıklı gelmiyor sadece
Tiktoklar da gezen kadınlardan ev hanımı olmaz
Mantık evliliği bende yapmayı düşünüyorum, ama tereddütlerim de var, değer mi sence?
Senin başkasına gidesin var bahane arama, boşan ikinize de yazık olmasın
Ölü internet teorisine inanmaya başladım bunu kesin bir yapay zeka yazmış hiç yazım hatası yok
Hiç buluşmadığın yüz yüze görüşmediğin bir insana aşık olmak aşk değil duygusal boşluktur
Valla sevgi mevgi bu devirde bir yere kadar bence. Yasam sartlarin iyiyse neden ayrılacaksin ve sana deger de veriyorsa. Evlilik için o kadar emek vermişsiniz biri icin değer mi her seyi bitirmeye
Böylelerine manipülasyoncu derler. Seni böyle elinde tutmaya çalışıyor. Ona karşı bie şey hissetmiyorsan ayrıl derim
Türkiye ne hale gelmiş la böyle allah böyle insanlardan korusun bizi ıy iğrenç kalbine tükirim evli ama başkasına hisleri var yazık
Mantıklı miş beyniniz karı koca aldatmak ne * ta kendisi yazılarla olsun sizin gibi kadınlara ne kadar fedakar olsa bir en büyük kötülün en kötü şekilde kocanı aldatmak ne ya öl ya
Evli bir kadının evli olduğunu bildiği halde adım atabiliyorsa seninle evliyken de başkasına çok rahat atar tecrübe konuşuyor ister dinle ister dinleme
Kağıt üstünde evli kal seks için başka erkeklere ver
Do you love me) yi kime yazmış sana mı eşine mi
Senin evliliğin bitmiş bir an önce ayrılmaya bak sonrasını düşünürsün
Ihanet etme adam gibi ayrilacaksan ayril ama ihanet etme
İşte beyler eşinize sahip çıkmaz eril olmazsanız böyle aldatilirsiniz
Önemli olan senin mutluluğun karar senin olacak eğer bir seçim yapacaksan da en az hasarla en az kırık parçayla çık kimseyi incitmeden
Peki bu evliligin neresi mantik evliligi? Mantik evliligi olsa kesiinlikle riske atma derdim de seninkinin de pek mantikli yonu yokmus
mantik evlilikleeije bu yuzden karsiyim ya, kalbinde baskasi var ama evlisin. bu nasil bu durum Allah askina
Dışarı çık Güneş al kocanı deliler hstanesinin kapalı spor salonuna bırak
eşine anlat zaten kabul edemez ve ayrılırsınız
Güzel seven adamların kaderi bu sanırım sevilmemek
Boşanmak için avukat ihtiyacın olursa yardımcı olabiliriz
Kalp genelde işlev görmüyo😂
İlk sırada para ve nankörlük 😂
Hayır mantık evlılogınden devam aptal olma kalbının baskasına kayıyorsa zengın mı dıye bır bak
mantıktan devam et bence
Mutsuz olduğun bir evlilik sadece eziyettir
Mantık evliliği diye bir şey olmamalı zaten.
Sevmiyorsan ayrıl aldatma
Boşanmak istiyorsan panik atağı falan takma
Bence evliliğini korumaya çalış
Evlilik bu çocuk oyuncağı değil ki iş değiştirmıyorsun yani. Hele çocuk varsa asla boşanma diyorum yani. Evliliğinde tam olarak neyden memnun olmadığını anlamış değilim şu yazıya bakarak. Bir sürü şey yazmışsın ama ortada bir şey yok yani
bence 3 lüü dene
sen kocanin annesi olmussun
Eşin seni manipüle ediyor keşke evlenmeseydin
Sevmiyorsan ayrıl seviyorsan devam et
Geç olmadan boşan birde korunmaya bak sakin gebe kalayim deme
Kalp +mantık =huzur
Eşin sana aynısını yapsa ne hissederdin
Mantık evliliği de olsa evlisin
Zorla kasiniyorsun.
İki medeni insan gibi karşınıza alın konuşun
Nasil mutluysan oyle
Mantık evliliği mutsuz olamaz