Eşimle 2 yıldır evliyiz, 5 yıldır beraberiz. Evlenmeden önce çok kez evliliğe hazır olmadığım için evliliği çoğu kez erteledim.
İlişkimizde birçok kez ayrılmak istediğimde birden panik rolu yapiyordu; nefes alamiyorum diyip telefonlarimi acmiyordu. Ben de suçluluk duygulariyla ambulans bile çağırmak zorunda kaldım. Zamanla ben de ayrılamadım. Sonunda annem tarafından evde yoğun baskı ve şiddete dayanamayınca evlenmeye karar verdim.
Benim için bu daha çok mantık evliliğiydi. Esim gerçekten bana çok iyi davranan, beni önemseyen birisi. Kültürümüz, düşünme tarzımız da çok uyumlu. Bana güvenmeyi ögreten kisi o ve bunun icin de minnetarim ona.
Evlenmeden önce ve evliliğin başında en büyük zorluğum, ailesine karşı beni yeterince korumamasıydı
Esimle zor şartlarda yaşadık; üniversiteyi bitirebilmek için neredeyse hiç birlikte vakit geçirmedik, dışarı çıkmadık, hala öyle.
Kendimi tamamen ihmal ettim. Eskiden canlı, neşeli, çılgın bir kızdım; şimdi sanki tek başıma evden bile çıkamıyormuşum gibi hissediyorum. Hiçbir şeyi artık yalnız yapamıyorum. Dışarı çıkmıyorum ki o derslerine odaklanabilsin diye…
Geçen yaz savaş bölgelerindeki insanlara internet üzerinden yardım etmeye çalıştım. Orada benden biraz genc birisine destek olmak için her gün TikTok canlı yayınlarına sadece destekci izleyici olarak girdim. Eşim her şeyi biliyordu, hep sesli izledim, hiçbir şeyi gizlemedim; kötü bir niyetim asla olmadı.
Çocukla özel bir konuşmamız vs. olmadı, aldatma gibi bir durum kesinlikle olmadi. Savas ortasinda Çok zor şartlarda olduğu için WhatsApp grubu açtım, eşim de o gruptaydı.
Ama bir şekilde… bilmiyorum nasıl oldu ama kendimi o çocuk tarafından gerçekten ‘görüldüğümü’ hissettim. Tanımadığım biri beni başkalarına karşı hep korudu. Bana karsi hep saygiliydi evliyim diye hic bir zaman yanlis bir hareket yapmadi.
Dinine çok düşkün olduğunu gördüm ve onun gibi olmak istedim. Butun hayatimi sorguladim İlk defa hayatimda kalbim böyle bambaşka bir şeyler hissetti.
Şu anda kendimi çok karışık hissediyorum. O çocukla iletişimimi tamamen kestim ama içimde hâlâ o hisler var. Galiba o da bir şeyler hissediyor; eşimle hiç bir zaman bir kontağı olmadı halde resmen ‘Do you love me?’ yazmış.
Eşimle geçen ayrılma konusu açıldı yine, birden tuhaf tuhaf hareketler yapmaya başladı, panik atak diyor ama benim panik atağım var ve bunun öyle bir şey olmadığını biliyorum.
Ne yapcagimi bilmiyorum artik cok yoruldum, tavsiyeniz var mı? Artik mantigimi degil kalbimi dinlemek istiyorum su hayatta 😞
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer