33 yaşındayım ve son 3 yıldır hayatımda kimse yok. Olacak gibi de görünmüyor
Hiç umulmadık bir zamanda mı karşıma çıkacak ya da hiç mi?
33 yaşındayım ve son 3 yıldır hayatımda kimse yok. Olacak gibi de görünmüyor
Hiç umulmadık bir zamanda mı karşıma çıkacak ya da hiç mi?
Sınır yaşlardasın, Bu evlilik işinin belli bir yaşı var, o yaşı geçtiğinde artık sadece evlenmek için evlenmiş olacaksın. Sırf evlenmek için acele edeceksin, belki yanlış bir evlilik yapacaksın.
Bu işleri fazla bekletmek de iyi değil.
Artık kızlar çok pisliğin içine girmeye başladı, temiz kimse bulamayabilirsin. Ben neler duyuyorum neler. Allah iyilerle karşılaştırsın
Abi merhabalar,
Söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Aslında bu konuda bu kadar beklemenin sebeplerinden birisi de budur. Yani, gerçekten güvenilecek birisini bulmak çok zor. Bir de 29 yaşında yurtdışına yalnız çıkınca birseyler daha da zor oluyor
Anlayacağın, zamana bıraktım bir şeyleri
33 yaş bekarlar kulübüne hoş geldin canım, üyelik kartını veriyorum 😂💘 Şaka bir yana, anlattıkların baya tanıdık hissettirdi, hislerini net anladım. Uzun süredir hayatında kimsenin olmaması “asla olmayacak” demek değil, sadece sürecin diğerlerinden farklı işliyor. Gerçekten çoğu insan en ummadığı anda tanışıyor, ama o “ummadığın an”ı getiren şey de senin hayata karışman, yeni ortamlara girmen, kendini kapatmaman oluyor. İçinden “yeter artık” dediğin anlara geldin mi hiç, yoksa hâlâ “belki de zamanı değil” noktasında mısın? 🥺✨💬
Hiç bir şey yapmiyorum
İçimden de gelmiyor
İşten sonra gelip kitap okuyorum, Netflixte takılıyorum
Ayy canım ya belli ki yorgunsun biraz 🥺💤 Enerjini toparlayınca minik adımlarla başlarız 💫🌈
Bazen fal baktırıyorum
Orada olacak diyor ama ben bir şey göremiyorum
Cevap
2Cevap
Bilmiyorum biraz şüpheli :)
Bakacağıa artik
adam olsan evlenirdin zaten çapsız
Adamlık böyle mi ölçülüyor SOB
VZ ne diye gizliden yazıyorsun 😅
Evlenirsin aşkım dert etme
milli misin?
2007 den beri milliyim kardeşim