evde kalmis diye artik yüzüme söylediler hatta biri tartisma cikarmak istedi kiskirtmak istedi sanirim defalarca is yerinde evde kalmis diye konustu üzerime üsteleyerek.. susmustum.. yani icerliyorum da sanki artik bu durumu kime baksam yavrusunu kucagina almis resimler pozlar vs..
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Zaten evliliği artık ciddi ciddi düşünmeye başladım. Bana dedikleri kızlar 18-20-21 yaşlarında onlarda çok küçük. Kendi yaşıtım dahil 28-27-26 yaş civarında düzgün birini bulsam onunla evlenecem.
acik konusmak gerekirse 20li yaslar ideal
tertemiz kiz iste negzel
Ya şimdi benim için sıkıntı yok ama çevremden bir kaç kişi kendisinin yaşına bak kızın yaşına bak derlerse mevzu çıkar işte. Ben bu sözleri işitmek ıstemiyorum.
önce bu düsünme tarzini birakmalisin bencee..
7 yasa kadar nice mutlu olanlar gördüm var ve dogal bise
Ya tabiki 7 yaşa kadar sıkıntı yok ama çevre ne der kaygısı var.
cevren ne derse desin senin yüregini yüzünü güldüren iyi bir es olduktan sonra.
onlarada hayram hayran bakmak düser
Ya aslında bir tane kız var ve banada biraz ilgisi var gibi sürekli her gördüğünde sudan sebeptende olsa konuşuyor benle gözlerimin içine bakarak 23-24 yaşlarında her gün görüyorum kızı şimdi senelik izin almış. Benimde ilgim var ama ona karşı kendisiyle nasıl konuşacam bir türlü cesaret edemiyorum.
anladim tabi birini iyi tanimak icin cevresi de önemli bence niyet ciddiyse aile de adim atabilir
Evlilik yaşa göre yapılmıyor. Bu işler kısmet işi. Belki evleneceğin kişi daha bulunduğun yere gelmedi böyle düşün
belki benim biseler yapmam lazim hep evdeyim
Giyim tarzın nasıl kapalı mısın?
kapaliyim düm düz giyerim kendimi süslemem falan
Elbiseni iyi seç göz kalemi kullan. Kapalı kadında en güzel gözler görünür. Hafif dar giyin. Hatlar belli olmasın ama buradayım da desin diye tavsiye verebilirim
anladim ters yapmak istemiyorum bu dedigin belki bir erkegi cezbedebilir ama ben hoslanmam bu durumdan
Ben kötü birşey söylemedim sana sadece fiziken sana uyan elbiseleri tercih et dedim. Eğer bu ters geldiyse yorum yazmam olur biter
yok kötü bise dedin degil ben kendim ters davrsnmak istemiyorum sadece öyle bir durum da yok ztn ama kendimi tam ifade edememis de olabilirim türkcem okadar iyi degil anlasilmistir belki
Demin durum biraz uzun bir konu detaylı konuşmak gerekiyor
32 yaşında olup da çocuk için evlensem mi diye düşünen ama kadınlara güvenmeyen bir erkek var aramızda :D
allahtan korkan biri var ise o kisiden ztn zarar gelmez
Yok işte yok korktugunu sanıp her türlü nane yiyen mi dersin, geçmişi nane dolu olan mı :D
var tabi ya benim tanidigim güvenilcek cook kiz var bebek gibi tertemiz ahlakli ama iste cogusu evli😅
önemli olan nerde aradigin bir kisiyi önce etrafini taniyarak tani
İşte olanlar sahiplenildi :D geri kalanlar zındık falan diyormuşum :D illaki vardır da benim bahtıım kara ben artık buna inanıyorum cidden. 1 kişiyi tanımaya niyetlenmek zor geliyor bırak etrafını tanımayı.
o dogru kisi sen dogru ara bak gör erkeklerin isi daha kolay ya begenirsin ailen arastirir ve bitmistir
Yok ya nerde yaşıyoruz kimseyi araştıramıyoruz büyük şehrin b*ku bu çok sıkıntı. Kadınlara güvenmiyorum yok olmuyor :D
abicim ben almanya da yasiyorum bura da var ülkendemi olmicak var tabi ama iste rast gelmemistir belki gelmiyecegi anlamina da gelmiyo ama
Abicim o zaman davet gönder geleyim bakayım oralarda :D
he ora bitti bura kaldi burda türkler cok diye laf yedigimiz oluyo daha fazla kisiye gel mi diyim bide😂
Ohoo sen almancı olmuşsun bile. Sen istesende gelmem ben daha bunlar şımarmış agaalarrr
istesende gelmem nedir ya allah askina gel nolur hatrim kalir..
simarmadim ayrica ben veya biz gurbetciler..! herkes bize kucak acmiyo
burda
simariklik baska bisey
Son cümlen bana da o son cümlemi kurdurdu tamamen senden ötürü.
kur veya kurma simariklik ayri bir dünya
şımarıklık mı tek takıldıgın yani? Tamam o kelimeyi geri aldım. Halloldu mu mesele?
yok be ne takilcam
ama eger tr de yasayan bir cok insan yurt disindakiler hakkinda öyle düsünyüosa ozmn üzücü denilebilir yanlis taninmak falan insan kendini dislanmis hissedebilir
Genel değil cümleni yanlış anlayınca kurduğum cümleydi benimki de. yoksa harika biri olabilirsin bilemem.
harika da degilim insanim iste beser sasar nebilem..
En azından mütevazı kişiliğin var bu da güzel bişey
tskler🌸
Ben teşekkür ederim /çiçek çiçek
😅😅😅🌸
Önümüzde ki ay cevap vereydin nie acele ettin ki :)
anca girdim 😃
Naptın gııı o arada everdün mü =D ajshyja
Ne bekliyorsun? Sandalyeyi al o kisinin kafasına geçir isyerinde görsün milletin arkasından konuşmayı
öyle yapsaydim cok isterdim ama adim cikiyo bir kac tartisma cikarttim isyerinde adim olay cikariyo olmasin diye sustum
Kısmet bu işler sırf konuşuyorlar diye de evlenmek boşver kim ne derse desin
Bende ailemden korktuğum için bekledim bu kdr. Onlara kalsa hala ayrılmamı daha çok istiolar sevgilimden.
evlilik görünmüyomu daha size
Görünüyor gibi ama aileler anlaşamadı bazı konularda
önemli olan ikinizin mutlulugu agir basmali bence sanki:/
Sevgilimde uzaklaştı zaten eskisi gibi değiliz uğraşacak pek bişe kalmadı.
böyle noktalara gelindiginde ipi hala siki tutmamak lazim birakmak gerek süphe duyuyosan tamamdir..
öyle yaptım zaten napim ben daha
O eskidendi kime ne kim nerde kalmış ne yapmiski önemseme bosver
o evli 3 cocuklu
sen onlara bakma akılsızca ithamda bulunuyıorlar
tercihim 30 yaş
Evde kalmış sayılmaZsın gençsin
Ay evet 28 yaşında değilim daha küçüğüm hatta ben ama ona rağmen arzularımı tutamıyorumm bir anca önce evlenmezsem kötü olucak
arzu bask bir olay ben yuva dan bahsefiyorum yani coluk cocuk kalabalik aileler gezmeler oturmalar kalkmalar iyi bir baba olmasini falan isterdim
Bence hayatı akışına bırak
galiba en dogrusu bu böyle de yapmak istiyorum ama gek basimayim anliyomusun? baya tek yalniz.
üzüntüye kapilinca mantikli düsünemiyorum
Sana bu konuda yardımcı olabilirim istersen?
yardim aramiyorum edenezsin de
Ederdim ama keyfin bilir
Boşver deki istediğim erkekle yatıyorum kudur de😄
öylelerine öyle diceksin
Aynen sen yatarsın istediğiyle o sadece karısıyla kocasıyla yatar sinirden kudursun
o kudurmaz güzel genc 3 cocuk annesi kisksnilcak bise yok
Belli ki bir sorunu var
bilmiyorum ama öylede yapmasi utandirdi beni
Nasıl geçti bu laf durup dururken mi dedi sana
durup dururken basladi üstüme söylenmeye ama öncesinde huzursuzlugumuz olmustu ben atar yapmistim biyerde bana huy yapmisti cünkü.. sonra söylendi durdu yanindaki bir kadina dedi bunlari müdür de onu dinledi kendimi tek hisettim sustum
Salak şey sorunu ne ki senle
Görüşlerini okudum erkekelere hep “tertemiz”ahlaklı kızlardan bahsetmişsin ve acımadım sana hiç emin ol senin o “kirli” gördüklerin evlenmiştir senin gibi fesatlar evlenmez
bana bir giciklik yapti bende atarlandim
ona karsi oda delirdi iste huzursizluk cikardi müdüre gitti bilmem ne uzatti ve abartti olayi
bir sn. ben kesinlikle kimseye kirli gözle bakmam! beni böyle yargilayamazsin ha acinacak durumda degilim acimak zorunda degilsin ama dedigim gibi ben kendimden temiz gördügüm cok insan var hatta kendimi pek kimseden üstün görmem bildigim halde cok erkekle bir cok sey yasayan birini de biliyorum ama ben o kisiden kendimi temiz görmüyorum carpilmasin beni tanimiyosun hüküm verme hemen...
Okay
ok
23 yaşındayım daha evlenmeyi dusunmuyorum.
olabilir normal ama aramizda kac yas var
O dert yok
ne mutlu sana
Evet
Niye cirkin misin bakimsiz mi niye yok kimse
bakimsizim galiba
Aayy paspal kiz tipi.. bak sende o zaman
paspal degilim
ben makyaj ve giydiklerimi süslememekten bahsediyorum sadece
Neyin kafasi bu ya.. guzel zaten guzeldir dogal haliylede. Sacini bile taramiyisundur
temiz olmak baska süslenmek baska bundan bahsediyorum ben..
ben süslenmiyorum sadece
Ooo bu devirde suslu cilveli nazli ve sinsi olucan hahabaahansushd
gülimmi aglimmi derler ya neyse artik
beceremem bile ben ya disari ciksam hemen eve gidesim geliyo:/
Sen simdi guzelim ama bakimli degilim mi diyosun.. sonuc bu mu
yok bakimliyim ama genelde allayip pullanmiyorum extra seylerle anlatamiyorum da neyse artik
Eee aliyim seni ben bari madem hamurun iyi.. Sen bambaska biri yapariz artik
sen cagatay ulusoy sun sanki öz güvene bak
Haha komige vak. seni sen yapan kendinle barisik ve ozguveli olman.. tabi birazcik da moneyy.. fazlasida goz cikarmaz gerci 😉
Ölü yatırım kanks
gayrimenkul mu bu kanka
O kadar masrafı yapacana gayrımenkul alsan daha iyi kanks
onuda yaptik kanka