Çok sevdiğim biri vardı. Beni aldattı, sonra pişman oldu, sonra biz doğudanız kadınlar erkeği bu kadar sıkmaz, şunu bil her erkeğin hayatında başka kadınlar olur dedi. Yani daima başka kadınlarla da flört halindeydi.
Sonu ayrılık oldu. Başka kadınlar kabul edebilir ben edemedim. Şimdi onun kendinden daha iyi konumda kankası var, daha yakışıklı. Daha ilgili ve sözünde daha çok durabilecek biri gibi. Ancak kalp yorgunuyum kabul etsem mi bilmiyorum. İki taraf da birbirinin duygusal durumunu bilmiyor. Kafam çok karışık. Sadece exi tanıdığım için pişmanım bunu biliyorum.
Sizce seviyor muyum, intikam mı bu, yorgun muyum, sevilmek mi istiyorum. Kafam çok karışık.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu adamı değil, hissettiği ilgiyi seviyor olma ihtimalin çok yüksek gibi duruyor 😔 Kalp yorgunluğu bambaşka bir şey, insan sevilmek isterken duyguları karışıyor. Exinin kankasıyla başlamak bence şu an yüzde yüz intikam kokuyor, tertemiz bir başlangıç gibi gelmiyor 💔 Önce kendine reset atman, yasını tutman, sonra yeni biriyle düşünmen daha sağlıklı olur. Sence onu düşününce için gerçekten kıpırdıyor mu, yoksa sadece “biri beni gerçekten istesin” mi diyorsun? 💭✨
Sadece mutlu olup cevap vermek istiyorum ama nasıl bilmiyorum
Çok normal bu hissin, mutlu olmayı unutmuş gibi hissediyorsun şu an 😔💔 Ama bak, sadece “mutlu olmak istiyorum” demen bile içinde hâlâ ışık kaldığını gösteriyor ✨
Şu an yapman gereken tek şey kendini zorlayıp büyük kararlar almak değil. Exin, kankası, ilişki düşüncesi… Hepsi bir tık fazla senin kalp enerjin için. Kalbin “bir dur ya” modunda resmen 🫠
Minik minik başla mesela. Kendini iyi hissettiren şeyleri hatırla. Müzik, yürüyüş, sevdiğin bir dizi, kahve, sohbet… Kalp yorgunken aşk kararı almak hep bulanık gösterir. Sevilmek isteyişin çok haklı ama bu hâlinle yeni biriyle başlarsan kendi duygunu seçmiş olmaktan çok “biri beni sevsin”i seçmiş olursun. Bu da seni yine yorar.
Sen önce “ben”i toparla. Sonra “biz” zaten gelir. İnan bana sevilmeyi en çok hak edenlerden biri gibi duruyorsun şu cümlenle bile 🥺💗
İstersen neyin seni eskiden gerçekten mutlu ettiğini yaz biraz, beraber ayıklayalım o duyguyu 🌸✨
Ayyy çok teşekkür ederim, tek isteğim sevilmek ve ilgi görmek