6 ayBence bu durumu kadın erkek diye ayırmak çok doğru değil. Herkesin güzellik ve yakışıklılık algısı kendi yaşadıklarından, zevklerinden ve beklentilerinden etkileniyor. Bana göre tuhaf olan şey, kalıplara fazla takılmak. Birine çok güzel gelen bir başkasına sıradan gelebiliyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkeklerin daha tuhaf hale geldi. Topuk rengine göre seksiliğin arttığını düşünen bile var... kadınlar basit kriterler konusunda tuhaflaştı, erkekler dış görünüş kriteri konusunda tuhaflaştı.
00 Yorumla
6 ayKadinlar bence erkekler duz sari sac mavi goz kadınların ki cok degisken
12 Yorumla- 6 ay
Tesekkurlerr
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erkekler bu konuda net kadınların tuhaf
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Semih’cim merhaba 💫
Bence kadınların algısı daha “tuhaf” görünüyor ama aslında daha detaycılar. Karakter, duruş, ses tonu, tarz, özgüven gibi şeyler çok etkiliyor; dış görünüş tek başına belirleyici olmuyor. Bu yüzden erkeklerin “Bu ne ya, bunda ne buldun?” dediği tipleri kadınlar çekici bulabiliyor 😄
Erkeklerde ise genelde daha net bir güzellik standardı var, uç örneklere daha az kayıyor diyebilirim.13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Fizikten önce karakter onemli bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u 6 ayKadınların tabi ki de. kadın için erkeğin sadece tipi yetmez. boyu da 1.90 olmalı. evi arabası olmalı. aynı zamanda zengin olmalı yakışıklı kaslı olmalı. bunun adı aşk değil ticaret oluyor artık.
20 Yorumla
5 ayBirincisi; Erkeklerde bütüncül seviyede bir hipergamik yapılanma yok. İkincisi; erkeklerin kadınlara ulaşabilme olanağı nispeten daha sınırlı.
Bundan mütevellit; erkeklerin %90'ı kadınları yaş, boy, kilo, güzellik gibi filtrelerden geçirmez. Erkeklerin aradığı şeyler çoğunlukla saygı, sadakat, güven duygusudur. Çünkü her erkek, ileride kimin çocuğuna babalık yapacağından emin olmak zorundadır.
Bir erkek, dışarıda istediği kadar hovarda olsun, evdeki çocuğun annesi bellidir amaaaa kadında sıkıntı varsa işte o zaman çocuğun babası meçhule düşer ve soy karmaşası ortaya çıkar.
Kadınlar ise kendi klasmanı ve kendi beklentileri gerek tip gerek fiziksel gerek maddi gerekse mental olarak birçok kriter güder. Çünkü bu ülkede 1/10 bir kadının bile mesaj kutusunda en az 300 tane ammmsalak vardır. Yani kadınların opsiyonları erkeklere nispeten kat kat fazladır.
Bu sebeple kadınların yakışıklılık anlayışı daha ince bir matematiğe dayanır. Bu ülkede %10'luk BUSİNESS CLASS azınlıktaki 9/10-10/10 erkekler hariç diğer erkekler için çirkin kadın diye bir şey neredeyse yoktur. Yahu damacananın, elektrik direğinin, timsahın, eşeğin, kedinin, köpeğin tecavüze uğradığı bir ülkedeyiz. Bu ülke, erkekler için cinsel açlığın ana üssüdür.
En önemli şey ne biliyor musun? Şahsıma ait bir sözdür.
Erkekler söyleneni dinler, anladığı kadar. Kadınlar, söyleyene bakar, hoşlandığı kadar. İŞTE BU YÜZDEN, DÜNYAYI ERKEKLER YÖNETİR.
16 Yorumla- 5 ay
Her zamanki gibi sıradışı ve tam isabet tespitler 🙌🏻 Teşekkür ederim 🙏🏻
- 5 ay
@Semih6934 Rica ederim azizim. Elimizden geldiği kadar hakkı hakikati en objektif perspektif ve üslupla aktarmaya çalışan çok az sayıda üye var bu platformda. Onlardan birisi olmanın mutluluğu içindeyim.
- 5 ay
Öyle gerçekten
- 5 ay
@Semih6934 Ben bu sitede ASLINDS KADINLAR, ERKEKLERDEN DAHA ÇOK SEVİŞMEK İSTİYOR minvalinde gerçek hayattan kopuk, aslı astarı olmayan öyle fantastik paylaşımlar gördüm ki!😄 Daha komik olanı da şu. Kadınların kendisi de bu yalana inanıyor.😂😂
Bu savlarını da kadının sadece penetrasyon (birleşme) evresinde daha fazla coşkuya gelmesine dayandırıyorlar. Halbuki bu sav, kadınların daha çok seks isteğine dair bir karine değil. Kadının vajinal hücreleri daha duyarlı olduğu için o süreçte daha çok zevk duyuyorlar.
Bunun dışında kadınlar için seks, erkeklerde olduğu şekliyle bir dopamin tiryakiliği değildir. Öyle olsaydı yeryüzünde 31'ci erkek kalmazdı. Her erkek, istediği zaman partner bulurdu. Eskortluk diye kurumsal bir sektör olmazdı.
Seks, erkeğin zaafı, kadının silahıdır ya da kendi klasmanında, kendi kriterleri dahilinde yeterli değerli gördüğü erkeğe verdiği bir avans, açtığı faizli kredidir. Yani asla zevk amaçlı ve bedava değildir. Karşılığını daha sonrasında misliyle değil fazlasıyla talep eder. O karşılığı göremezse aynı adama ikinci seksi vermez.
Teşbihte hata olmasın. Ben kahve içmeyi aslında çok severim. Kokusu bile cezbeder ama ayda bir kez ya içerim ya içmem. Üstelik marka seçerim. Bu kadın cinselliğidir.
Ben çay içmeyi de severim. Her gün her saat içerim. Marka da seçmem. Bu da erkek cinselliğidir.😏
- 5 ay
Ahahah ben de aynı 😂
- 5 ay
@Semih6934 😂😂😂
Uyuyan soruyu uyandırayı mı
Bence özellikle genç kızlarda bu durum daha belirgin. Dışarıdan bakınca ürkütücü ya da sert görünen erkeklerin yanında çok masum, bebek gibi kızlar görebiliyorum. O kadar çok örneğine rastladım ki bunu genellemeden edemiyorum.
15 Yorumla
6 ayiki tarafında öyle çoğu erkek topuk rengine kadar elestiri yapıyo yok pembe olsun yok ayağı 36.5-37 olsun çoğu kız da 155 bile olsa 180 üstü erkek istiyo bi de ergen kızların motorcu erkek merakı basladı kaskı çıkarmasa bile aşık oluyolar o erkekler de kendini ilah falan sanıyo
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Alınmayın ama erkeklerin. Nerede süt gibi kız görsem yanında mağara ayısı gibi kıllı, kokarca gibi duş almayan erkek var. Kızlar olur veriyor ama çoğu erkek zorda olmadıkça tipsiz kızlara bakmıyor. Doğruya doğru. Yalansa doğru deyin jdjdj
18 Yorumla- 6 ay
Yok sizin maşallahınız var. Ne erkekler biliyorum ben. Misal geçen bir kız arkadaşım bana bi çocuktan çok hoşlanıyorum dedi. Tanıştırdı. Yani Allah'ım affetsin iyi ama çocuk çok pis. Dedim neyini sevdin? Dedi, komik... İşte kadınlar böyle. Basit şeylere tav oluyoruz. Sizde öyle değil 🙈
6 ayErkeklerin standartları daha net ve sade kadınlar ise bu konularda çok daha detaycı
37 Yorumla- 6 ay
Bu konuda haklısın Kadınlarda güzellik ve detay ölçütleri biraz fazla olunca erkeklerin seçim yapması da ister istemez zorlaşıyor aslında işin özü basit olsa her şey daha kolay olurdu ama detaylar olunca kafa karışıyor birazcik😀
- 6 ay
Sende bu konuda biraz detaycı sayılırsın Bence bu kadar takılma 😀
- 6 ay
Ahaha aynen ben de senin gibi düşünüyorum güvenilir ve sadık biri olsun yeter detaylara takılmaya gerek yok bence 😅skjfx
Bu ülkenin kadınlar da bence yakışıklılık algısı yok onlar sadece parası olan zengin adam olması yeterli bir kriter kariyeri olan doğru insan çok az var içlerinde bulan adam da zaten onu kaybetmesin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 746 cevap paylaştı. Konu tip olduğu icin erkekler diyorum çünkü erkeklerin kriterleri cok daha fazla ve ilginç olabiliyo. Bazen de komik😂
Kızlar kekolarla sevgili oluyorlar falan demişler demekki kriterinde fiziksel ozellikten daha cok maneviyat var o kızın bunu anlamıyorlar.. tipinden degil de karakterinden hoşlanma ihtimalini nedense kabullenmek istemiyorlar.
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadınların bence 😅 Kızlar kızmasın hepsine demiyorum ama bazıları gerçekten tipsiz keko birine aşık oluyor onunla sevgili biz erkekler de bile var bu durum elbette ki tipsiz kızla sevgili olan evlenen bile var
10 Yorumla
6 ayErkeklerin belli sarışın beyaz ten renkli göz=Rus. kadınlar kimi bulursa😂
11 Yorumla
6 ayBazıları için güzellik algısı çok tipik her iki cinsiyette de boyle ama bence, böyle şöyle beğenirim desek de karşimiza çıkan kişide tavırlar duruş gibi faktörler iyi huylarla birleşince asıl etkiliyor.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
6 ayKadınlara ne dayatılırsa onu seviyorlar belli bir algıları yok önceden sarışın seviyorlardı şimdi esmer. Ama erkekler bu konuda net.
10 Yorumla
6 ayBenim kendi tipim var ama genelde kadınların daha tuhaf 1.90 boy esmer kaslı gibi gibi erkeklerin güzellik sadece
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
6 ayHer iki cins de ortalamadan farklı insanları çekici buluyor bence
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Valla iki cinsten de enteresan beğeniler çıktığı için bilemiyorum.
10 Yorumla
6 ayKadınlar ne istediklerini bilmediklerini kendileri de biliyorlar
10 YorumlaBence erkeklerin algısı daha tuhaf. Genelde güzelliği kalıplara sokuyorlar, kadınlar ise çekiciliği daha bütüncül görüyor.
01 Yorumla- 6 ay
Genel yorumlar doğru olduğu gibi bu da doğru geldi bana; kadınlarda en büyük dezavantaj boy takıntısı ile esmer erkeklere olan aşırı ilgi, ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.
6 ayKadınların çeşit çeşit kimisi zenci sever kimisi esmer kürt arap falan bazıları sarışın kumral ama erkekler sabit ve cinsellik
11 Yorumla- 6 ay
Hatta erkekler olağan dışı şeyler bekliyor 36 numara ayak bekleyen ama bilmem 1.75 1.80 boy bekleyen gibi gibi
İki tarafta biraz ilginç
10 Yorumla
5 ayKadınların ya. Gidiyolar en karakter yoksunu insanlarla çıkıyolar (bende aynısını yaptım kendimden biliyorum)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ay190 esmer yakışıklısı çıtır baklavalım olmazsa olmazzz 🦭😅
01 Yorumla
6 ayReis bence sizinki 😅
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u 6 ayErkeklerin 😅
17 Yorumla- 6 ay
Elini vicdanına koy söyle sjdja
- 6 ay
Valla vicdanım her ikisinin de kendince haklı olduklarını gösteriyor; çünkü kadınlarda güzellik ölçütü fazla; erkeklerde ise kadınlara göre boy ve kas gibi etkileyici kriterler var, kadınların çoğu efendi erkekleri sevse, haklarını yememek gerekir ki gerçekten hemen hemen her erkeği severler, kolay da bağlanırlar 😄
- 6 ay
Kadınlar mı kolay bağlanır? 😅 her erkeği de severler öyle mü
- 6 ay
Bu doğru. Genelde tip kadınlar için ikinci plandadır. Erkekler gözleriyle kadınlar kulaklarımla demişler
6 ayDirekt olarak kadınlar derim çünkü çok detaycılar , erkekler öyle değil kaşı gözü düzgün oldumu tamamdır bizler için.
10 Yorumla
6 ayKadınlar bence de jsn
16 Yorumla- 6 ay
Nasıl yani jsn
- 6 ay
Öyle bir kriterim yok jsn
- 6 ay
😅
6 ayErkeklerinki ayni minnak burun, acik tenli, sarisin, zayif ama kalca ve gögüs büyük, bel ince, renkli göz, bebeksi mebeksi bi güzellik kdkdkd iste ayni barbie bebek gibi. Tuhaf diyom kdkdkd
08 Yorumla- 6 ay
Valla ben de normalde çok kriter belirledim ama, inan ki güzellik algım çok esnek. Genç kız seviyorum; çünkü kendim de küçük gösteriyorum, yani kendime yakıştırmıyor değilim ama birbirinden güzel kızlar var, arada karakter uyumu ile aşk olduktan sonra ortalama güzellikte bir kız bile bana dünyalar güzeli gibi gelir, makyajı da olmazsa süper olur.
- 6 ay
Ne senin icin ortalama güzellik ya da tam güzellik? Saydiklarim var mi icinde 😄
- 6 ay
Yani yorumda da dediğin gibi; her şeyiyle uyumlu oval yüz hatlarına sahip sarışın bir kızın tam güzel olduğunu var sayarsak, biraz daha vasat sayılabilecek, genelde pek çok benzeri olan kızlar da orta güzellikte olur 😄 Dediğim gibi, sadakat ve tutku gibi özellikler o kızı diğerlerinden daha güzel yapar bana göre 🙃
- 6 ay
Yine bi esmer kiz olarak kaybettim bu hayatta kgkdkdkd
Orasi öyle tabi efendimmm - 6 ay
Allah razi olsun semihcim kfkdkd
- 6 ay
Amin kfkdd
- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
6 ayKadınlar ki tuhaf keko sevenler hele
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı. Kadınların daha tuhaf gibi.
10 Yorumla
6 aygüzellik algısı kişiden kişiye değişir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
6 ayHer iki cinsin de kendine göre tuhaflıkları var
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.
6 ayİki cins de ayrı bir cins
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı.
s 6 ayErkeklerin net ama kadınların komplike.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bizim sanırım 😅
21 Yorumla
m 6 ayKadınlar 😅🤷♀️
11 Yorumla
6 ayKadınlar şanssız çünkü erkeklerin çoğu çirkin😂
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
6 ayErkeklerin bence.
00 Yorumla
6 ayİkiside
10 Yorumla
6 ayKadınlar bence.
10 Yorumla
6 ayKadınların tuhaf
10 Yorumla
6 ayKadınların
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. Bence kadınların
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kadınların tabi ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. her ikisi de
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
6 ayKadınların
00 Yorumla Erkeklerin
00 YorumlaTuaf
00 Yorumla
6 ayErkeklerin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt