Sevgilimi sevmiyorum ama maddi manevi çok iyi biri, onu yeniden sevmeyi nasıl başarırım?

Sevgilimle aramızda 17 var
Ben 27 o da 44 yaşında
Daha önce evlenmiş boşanmış 11 yaşında kızı var ama ben bâkireyim zaten

Kendisi çok zengin şirketi var kendi kurduğu şirketi zaten odtü mezunu
İstanbul'da deniz manzaralı dışarıdan daire gibi görünen içi 2 katlı olan rezidansta yaşıyor kendi evi zaten İstanbul'da başka rezidanslarda da kiraya verdiği evi var
Kızı istanbulun en pahalı özel okuluna gidiyor yani öyle zengin ama ben zengin olduğunu cidden bilmiyordum adamın ınstasına baksanız asgari ücretli sanırsınız zaten gösterişten hoşlanmaz kendisini kanıtlama ihtiyacı olmayan biri ama üstü başı hep marka kıyafetler

Sigara içki kullanmaz bakımlıdır temizdir
Ben çalışmıyorum diye bana ayda 10 bin tl atıyor hastaneye gitsem ücreti ödüyor

Beni çok seviyor farkındayım bende onu seviyordum ama biz ayrıldık o ayrıldı işleri dolayısıyla stresliydi zaten ben ciddi ilişki istediğim için beni oyalamak istemedi sonra iş sıkıntısı bitti yeniden sevgili olduk ama ben artık onu sevmiyorum yani ayrıldıktan sonra sevgim bitti zaten ayrıldıktan sonra kimseyle konuşmadım bile yani aklımda gönlümde kimse yok

Parası umrumda değil ben ondan 1 kuruş istemedim zengin diyede sevgili olmadım
Beni seviyor diye sevdim onu ama şimdi ben onu sevmiyorum sevmek istiyorum ama olmuyor ben napıcam

Sevgilimi sevmiyorum ama maddi manevi çok iyi biri, onu yeniden sevmeyi nasıl başarırım?