Nişanı ben attım, kız her yerden engelledi, 9 yılın üstüne geri döner mi sizce?

Arkadaşlar erkek olarak ben nişanı attım iş stresi nişan stresi düğün stresi beni alt etti. kız arkadaşım wp da çevrimiçi bayan arkadaşıyla konuşurken biraz benimle ilgilen hep 2.3. planda kalıyorum ilgi göster dedim tartışmaya başladık ve bende altınlarımı gönder dedim ben kızı engelledim 4-5 gün hiç konuşmadık. Sevgililik süremiz 9 sene oldu çok ayrıldık barıştık bundan da ağır tartışmalarımız oldu engeli kaldırdığımda ne yaptın altınları diyince anneme söyledim yarın kargoya vereceğiz dedi bende verme dedim ama kargoya vermişti kalktım gittim şehrine annesi site içerisindeki kamelyada erkek kardeşi annesi geldi konuştu kız gelmedi ve annesi evde olmadığını söyledi arkadaşlarıyla kahvaltıya gittiğini söyledi benim kız o durumdayken hayatta bir yere gitmez biliyorum çünkü. Her yerden beni engellemiş ailemi engellemiş ulaşamıyorum şimdi mail felan attım ama dönüş olmadı 1 haftayı geçti ses soluk yok bohça altın felan geldi ama telefonum saatim kulaklığım bir de parfümüm gelmedi sizce kız bana döner mi ne yapmam lazım

Nişanı ben attım, kız her yerden engelledi, 9 yılın üstüne geri döner mi sizce?