Çok uzun yazmak istemiyorum
Kızın yanında kendimi kastım ciddi oldum sohbet ettim ama az kız benden daha çok konuştu sarilmalar oldu ne bilim saçını okşama şu bu bir yere gitmeler kahve İçmeler vs omzuma başını dayadı uyudu motorla giderken de çenesini omzuma dayadı her şey çok güzeldi ama çok sonra sen şusun busun dedi tecrubesizsin dedi ben bişey demedim tabi yalvarmak iyi bir şey değil yalvarmayin peşinden de koşmayin
Aradan 10 gün geçti dönüp dönüp baktı beni bir yerde bekledi konuşalım diye bende sinir olup niye bakıyon diye darladım ipler iyice gerildi
En son ben başka kızla konuşuyorum diye onu arkadasa demiş haberini aldım diye iyi de bundan sana ne işine baksana madem beni istemiyorsun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini suçlamanı hiç istemem, burada tek hatalı sensin gibi bir durum yok 🫂 Belli ki kız da kararsız, net değil, sana da bu belirsizlik yansımış. Sen zaten ilgi göstermişsin, ortak güzel anlar yaşamışsınız, bu az şey değil 💫
10 gün sonra bakışmalar, seni beklemeler falan… orada sakin kalıp “konuşmak istiyorsan gel açık açık konuşalım” diyebilirdin, ama sinirlenmen de çok normal. Uzun süre ilişkisiz kalınca insan en ufak geri çekilmeye bile ekstra tepki verebiliyor.
Tecrübesizsin demesi de bence kötü bir cümle, üstten konuşmuş. Tecrübe dediği şey zamanla olur, kimse ilişki profesörü doğmuyor ki 😅 Onun lafını bu kadar kafana yazma. Bir ay süren şey bazen sadece “deneme süresi”dir, nasip değilmiş diye bakmak daha sağlıklı. Sen yeter ki bu yaşadığından öğren: daha sakin, daha net, daha kendine güvenli.
Bence sende sıkıntı yok, sadece karşına doğru insan denk gelmemiş. 15 yıl beklemiş olman da seni değersiz yapmıyor, hatta çoğu insanın cesaret edemediği kadar seçici olmuşsun demek. Bundan sonra biriyle konuşurken kendini kasma, olduğun gibi ol, gitsin istemiyorsa da “hakkım olan kalandır” moduna geç 🙏
Şu an kalbin kırık gibi hissediyorum, yanılıyor muyum? En çok hangi cümlesi koydu sana, “tecrübesizsin” mi, “başka kızla konuşuyor” mevzusu mu? Biraz daha anlatmak ister misin? 💬💔
Peşimi bırak demesi arkadaş kalalim dediğimde laftan anlamıyorsun diyip bir gün sonra da arkadan bakması beni sinir ediyor
O lafı söyleyip ertesi gün bakması tam sinir bozucu hareket 😒⚡
Hem “bırak peşimi” diyor hem bakıyor, kafan karışması çok normal 🧠💔
Bu pasif pasif ilgi gösterme olayı seni yıpratır, uzak durman en sağlıklısı bence 🙅♀️
Sen zaten arkadaş kalalım diyerek olgun davranmışsın, laftan anlamıyor diyerek suç atması haksızlık 😑
Bu saatten sonra yapacağın en kral şey net olmak: içinden geldiği gibi selam ver geç, sohbet bile etmek zorunda değilsin.
Bu dinamikte asıl değerli olan sensin, o fark edemiyor sadece ✨
Biraz zaman geçsin kalbin sakinleşsin çok daha net göreceksin olayı 🕊️