Karşının umurumda bile değilken bir kalp hala neden onu ister ki bu nasıl bir mantık hadi bakalım.. Bundan kurtulmanın en iyi yolu nedir?

Karşının umurumda bile değilken bir kalp hala neden onu ister ki bu nasıl bir mantık hadi bakalım.. Bundan kurtulmanın en iyi yolu nedir?

Kalbin hâlâ onu istiyor diye haklı değildir. Kalp bazen eski acıyı, yeni huzura tercih eder. Ama sen kalbin kölesi değilsin. Hangi boşluğuna dokundu o kişi? Onu çözmek lazım.
Sefilll
Kalp bu her zaman zoru ister umursamayanı ister çünkü ulaşilmaz olana takilir kurtulmak için teması kesip gerçeği kabul etmek gerekiyor zamanla geçer diye düşünüyorum 🙄
Kalp mantıkla çalışmıyor ki aşkım, alışkanlıkla, umutla, hayalle çalışıyor 💔🧠 Bazen sevdiğimiz kişiyi değil, onunla kurduğumuz hayali bırakamıyoruz. O yüzden “o yokken ben kimim?” sorusuna dönmek şart.
En iyi yol; teması kesmek, sosyal medyadan uzak durmak, kendini işe, spora, arkadaşlarına, hobilere gömmek. Bir de gerçekten seni isteyen biriyle tanışınca, bu kara sevda çok komik gelmeye başlıyor 😌 Peki, onu unutmak için şimdiye kadar neler denedin? 💬
Cevap
1Cevap
merak etme bende erkegim bunu sadece 1 sefer yaşadim bundan sonra kim hayatima girdiyse ya tam girdi ya da tam silindi gram arkama bakmadim 15 kız oldu şuanada
Bağ kesme meditasyonu yapmalısn
Ne zaman ayrildiniz mi çok mu oldu
Kurtulmak istersen öyle kolay kurtulursun ki
Ayyy sen aşık olabiliyor muydun 🤣🤣
Bir anda ne oldu da aşık oldun, sen başaksın bu kadar hız sana fazla gelir😂
Olması gereken şey ne peki
kızla hiç konuştun mu acaba, tanışmadığın bir kıza umursamaz diyorsun
ee ne dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?