Aslında ben birine gerçekten içten içe çok büyük bir şeyler hissediyorum. Onu tanıdıkça kalbim ona daha çok ısınıyor, her hareketi, her sözü beni daha da etkiliyor. Ama ne yazık ki onun çok yakın arkadaşı bana karşı bazı hareketlerde bulunuyor ki bu beni gerçekten çok rahatsız ediyor. Sanki benim hissettiklerim hiç önemli değilmiş gibi davranıyor.
Daha da kötüsü, bu kişi çevresine benim onun sevgilisi olduğumu söylemiş. Bu yüzden herkes bana “Yenge” diyor. Halbuki ben onunla hiçbir şekilde sevgili değilim. Beni sahipleniyor gibi davranıyor ama bu tamamen yalan. Bu durumu bilen hoşlandığım kişi ise ya gerçekten inanıyor ya da umursamıyor gibi davranıyor, bilmiyorum.
Ben bu kişinin bana olan ilgisini açıkça hissettiğim halde, ondan uzak durmaya çalışıyorum. Çünkü benim kalbim başka birinde, o da onun arkadaşı. Ama onunla aramda hiçbir şey başlamadan, böyle yalanlar yüzünden her şey karmakarışık hale geldi. Bu yüzden onunla olan iletişimimi tamamen kesmek istiyorum. Fakat bunu yaparsam, asıl ilgilendiğim kişiden de bir daha haber alamamaktan, onunla tamamen bağımın kopmasından çok korkuyorum. Belki o da bu durumu yanlış anlayacak, belki de zaten hiçbir şey hissetmiyor… Ama ben yine de onunla aramda bir ihtimal varken bunu yitirmek istemiyorum.
Çok arada kaldım. Ne kalbimi dinleyebiliyorum ne de mantığımı. Sadece hissettiğim şeylerin bu kadar değersiz olmasına üzülüyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, ama bu şekilde devam etmek beni içten içe bitiriyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer