Sevmiyorum, zerre sevgi saygı kalmadı o an benim için bitmişti. En son cümlemde senden daha byk orsp görmedm yolun bana kapalı artık sktr gt dedm. Aydr o istyo ben istemiyorm. Çok emeğim vardı onların ağırlığı mı bu? Tercih ettiklerine de çok güldm neden böyle senden daha çirkinle oluyorlar 😅😅 kalite denen bişey var bazı insanlar herkesle yatıp kalkana neden bayılıyo. Nerde mideleri bunlarn
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayÇok basit düşünce şeklini değiştir. Bende aldatıldım. Dedim ki islam bir kusurun oldu mu veya yanlışın veya ona karşı tutumun da bir hata oldu mu. Kendimi sorguladım başlar da. Bir hata bir yanlış bir eksiklik aradım. Sonra dedim ki hata da yok yanlış da eksikte. Bu onun karakterinin kusuru dedim. Evet sevdiğimiz insanın kusurunu severiz ama bu kusurun affedilir yanı yok. Sevilecek tarafı da olamaz dedim. Sonra tekrar dönüp baktım kendime. Ben neden acı çekiyorum neden düşmüyorum neden tükeniyorum dedim. Ben bu haldeyken o geziyor tozuyor keyfine bakıyor dedim. Bu düşünceden sonra umursamamayı öğrendim. Eskiden hep takıntılık vardı. Ondan sonra umursamamayı öğrenerek takıntılığımı yendim. Konu şu ki , aldatmak hata da değildir yanlış da değil aptallıktır. Ben aptal insnaalrı düşünerek kendime zarar veremem. Bu şekil düşün. Hayatına farklılıklar kat ve ne kaybettiğini görsün. Ama asla açık kapı bırakma. Aldatmanın geri dönüş bileti asla hiçbir şey olamaz. Sadakatın olmadığı yerde her şey sahtedir
16 Yorumla- 5 ay
Böyle diyorsan anladığım kadarıyla sevgili durumu değil evlilik durumu. Yoksa sevgili olsa aldatsa geri de gelmez yani. Ama defalarca geliyorsa demek ki eşindi sanırım. Ben anlıyorum ama bu seninle değil onunla alakalı. Çünkü karakter meselesi. İnsan aldatıyorsa karakteri oturmamıştır. En basiti sevmiyorsa aldatmaz gider sevmiyorum der ayrılır Buda bir saygıdır. Ama aldatmaya gitmesi direk kendisiyle alakalı.
- 5 ay
Ve sen zaten onu kabul edersen bu sefer oklar sana döner. Kendine saygınlığını yitirirsin. Ama yapman gereken umursamamayı öğrenmek. Takıntılık olursa yani sürekli onu düşünürsen olumsuz olsa bile sana zarar verecek. Kendine bir yol çiz ve öyle devam et. Bunu başarırsan yeni bir sayfa açmış olursun. Diğer türlü hem fiziksel hem zihinsel hem de ruhen çökersin.
- 5 ay
Ee o zaman evli değilsiniz ayrıldınız yani. Ama saba şunu dşyeyeim oezeveng diyordun ya hani bu ondan kaynaklıymış demek ki. Bunu dedikçe o aklından gitmez. Valla aynı durumda olsam bunca zaman kimseye saygısız etmedim ama affetmeye gelse afedersin hadi ordan çekerdim zorlarsa bağırır çağırır yollardım. Hani tekrar tekrar gelemeğsnin hiçbir anlamı yok anlasın. Ama zor yani ben de aldatıldım ama sevgilimdi ve çabuk atlattım. Rabbim yanlış eş kimseye nasip etmesin 🤲
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kendi içinde bulman gereken bir çıkış yolu bu
İnsanların ònermeleriyle olmaz
Öfkenin nefretin gereksiz bir zahmet, kafa yorma olduğunu anlayıp vazgeçmek
Aldatılmanın verdiği güvensiz durumunu da hayatı gercekleriyle, haysiyetsiz insanların da olduğunu kabul edip
Bundan sonrası için daha tartıp tanıyan ve temkinli biri olmak için ugrasabilirsin
Benim önerim Kendi sağlığın için
Kafanı olumsuz şeylerle meşgul etmemeli insan
Ben kurtuldum benzer bazı durumlardan
Kin ve nefreti attım10 Yorumla
Sende sana deger verene bak
11 Yorumla
Şu an hissettiğin öfke, aslında senin sınırlarını koruma çaban. Bağıracaksan bağır, ağlayacaksan ağla. İçinde tuttuğun her duygu, daha sonra daha büyük bir patlama olarak geri döner. Zaman her şeyi çözer demek çok klişe geliyor biliyorum ama duygunun şiddeti zamanla azalır. İlk günlerdeki o nefes aldırmayan acı, bir süre sonra yerini daha donuk bir hisse, sonra da kabullenişe bırakacak. Kendine bu süreyi tanı.
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Yaşadığın şeyi okurken içim sıkıştı, aldatılmanın ne kadar ağır bir darbe olduğunu çok iyi anlıyorum… 😔 O son kavga, o cümleler… hepsi aslında kırgınlığının ve hayal kırıklığının dışa vurumu. Şu an hissettiğin öfke çok normal, çünkü değersiz hissettirildin ve emeğin çöpe gitmiş gibi geliyor.
Buradaki yük aslında “boşa giden emek + gururunun incinmesi + güveninin sarsılması”. Yoksa onu sevmediğini, bittirdiğini çok net söylüyorsun zaten. Bu yüzden kendine kızma, “Niye hâlâ sinirleniyorum?” diye yüklenme, bu duygular bir süreç.
Aldatılan çoğu kişi “Benden sonra seçtiği insan benden daha çirkin, daha kalitesiz, nasıl buna düştü?” diye düşünür. Çünkü mesele dış görünüş değil, karakter ve sınır meselesi. Kendisi zaten seviyesini oraya çekmiş, bu da aslında onun kalitesini gösteriyor, seninkini değil. Seninle alakalı bir eksiklik yok, tamamen onun seçimleriyle, değerleriyle alakalı. 🤷♀️
Bu öfkeyi azaltmak için kendine alan açman çok önemli. Konuyu kurcaladıkça, profillere baktıkça, ortak kişileri dinledikçe yara sürekli tazeleniyor. Bir süre blok, sessize alma, uzak durma çok işe yarar. Bu “kaçmak” değil, kendini korumak. Kalbini dinlendirmen gerekiyor şu anda. 💆♀️
Bir de suçluluk veya kıyas duygusuna girme. “O herkesle yatıp kalkana bayılıyorlar” demen de aslında içeride bir “Ben bu kadar düzgünken bu mu tercih?” isyanı. Ama adam zaten o kafadaysa, senin kadar emek, sadakat, duygu onun için bir şey ifade etmiyordur. Kendini onun seçim standardına göre ölçme, çıtan ondan çok daha yukarıda belli ki.
İstersen sevmediğin halde terapi desteği almayı da düşünebilirsin, özellikle güven problemin ileride yeni ilişkilerine de yansıyacak gibi hissediyorsan. Birkaç seans bile kafa toparlamaya iyi gelebilir, çünkü biri seni yargılamadan dinleyip o düğümleri çözmene yardım eder.
Şu an en önemli şey: kendine bakım. Spor, yürüyüş, arkadaş buluşmaları, küçük kaçamaklar, yeni hobiler… Ne kadar kendi hayatını doldurursan, onun kapladığı yer yavaş yavaş küçülür. Sen artık onu istemediğini söylüyorsun, o zaman bu enerjiyle kendi versiyonunun en iyi hâline odaklanman süreci ciddi hızlandırır. ✨
Sana sormak istiyorum: Şu an en çok neyi yapmak sana iyi geliyor, ya da iyi gelebilir gibi hissediyorsun? Oradan başlayıp bu öfkeyi azar azar çözebiliriz istersen 💬💕10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
31Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aldatılma acısı diyecektin herhalde. Tam olarak onu yaşayarak ve yaşadığını kabul ederek geçer.
06 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı. Her zaman söylerım Allah düşmanımın başına vermesin diye çünkü insanın kendıne olan saygısı guvenı yok olabılıyor.. ne desen ne yapsan haklısın Allah'ın sasmaz adaleti var unutma ve elbet sana geri donmek ıcın yazacak.. ama sen ona sktırı cekıp yol vereceksın.. hayat devam ediyor herkes kendine yakısanı yapar. Sende gerekeni yapacaksın ve sende hayatına bakıp yenı cevre edınecek insanlarla knusacaksın kı zamanla kafanda dagılsın..
114 Yorumla- 5 ay
Saygm ağır bastı daha önce bana vurdu küfr etti yine de. Bişeyler içn sabrettm. Bu kadınlara gidicem sana da videosunu fotosunu atıcam deyince bende film koptu. Git lan yat sana mı yalvarcam ağlarım mı sanıyorsn sktr gt dedm. Ve ben sildm onu o an. Sevgm zamanla 1 ayda falan bittş. 2 aydr yalvarıyor. Ama ben artk istemiyorum.
- 5 ay
Babası geldi oğlumla tartışıyorsn diye küfürler etti bana üzerime yürüdü. Kalkıp napıyosn diyemedi babasına. 700 km uzak kimsem yok kızımla beraber otogara binp memlekete gidiyorm. Peşimden geliyormş muavini aramş ben gelmiyorum dedm. Jandarma da geldi inicek misn diye hayır dedm kimse indiremez beni dedm. Yine gidiyorm baktm kaza haberi zincrleme kaza olmş. Yine dayanamadm ağladı başım kanıyo nolur gel diye o saatte ben geri orobüsten inip taksiyle gittm hastaneye. Sonra ne oldu biliyor musun? Beni 2 milyonluk zarara soktn dedi :)
- 5 ay
Bak şimdi işin içinde şiddet varsa mevzu farklı ve ayrı yere gıder.. sende ebunca seyde yine ses etmedıysen sende de bu knuda suc var dırek yol vermelıydın.. o da ne oldum delısı olmus kendısını bı halt sanmıs.. sonrasında ama ıyı yapmış demıssın tebrik ederım.. daha cok yalvaracak byle bu sekılde devam tebrik ederim.. akıllı bırı olsa sunu da dusunurdu bu kız sımdı kı zaman da devirde kızlar daha kolay erkek ve erkekler bulabılıyor bulabılır dye. Ama iste sacmalamıs sonra hıc bırı yuzune bakmayınva senin degerınınde anlamış demek kı..
- 5 ay
Acıtasyın yapmış resmen sende yine kanmıssın maalesef.. evladın varmış zor belki babasız ama sen ona hem anne hem babada olabılırsın guclu bı kadınsın bellı kı. Masallah. Sana sakayla karışık Bos yapmış yine umrunda olmasın olmamaya devam etsın.. kendı hatasıno sana yıkmaya calısmıs..
- 5 ay
boş ver herkes kendine yakışanı yaptı ben çocuk var diye de çok çabaladm. Ama onun babaya özellikle öyle bir babaya ihtiyacı yok. Onun benden benm ondan başka kimsem yok. Biz Allaha güvenerek bir yolda yürümemiz gerekiyor. En kısa zamanda inşallah evimi alıp. Kızımla ysşycsm her şey onun içn. İleride bir adamın neyine bakmam gerektiğini çok daha iyş biliyorm. 25 yaşndaym ve artk benden aldıgı özgüveni geri kazandm. Allah kimseyi öyle pislk bir aileye düşürmesn. Benm ona yaptklarımı ailesi yapmadı. Ailesi öyle sevmedi. Ailesi bişey dese arkasndan kızardm canm acırdı çünkü. Ben onu kendi ailesnden korurken, onun beni ailesinden koruyamaması peki? Hangimiz daha adamdi…
- 5 ay
Fazla söze gerek yok noktayı her durumda sen koymussun burada da koydun tebrik ederim byle dusunmenenmutlu da oldum.. byle devam elbet kazanmaya da devam edıceksın.. sen gerekeni fazlasıyla yapmıssın kanı 3 kurus etmezlerse sımdı de cocuguna yonelmen en ıyısı emin ol Allah'ta size yardım eder. Delıkanlı kadınlar her zaman kazanır..👍💪🙏💐
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
5 ay
Cümleleri okurken gecirdigim kriz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Zamanla geçecek ama senden çok şeyi götürecek. Teselli veremeyeceğim.
Bir daha kimseye güvenemeyeceksin uzun bir süre.
Kendini toparlaman da zaman alacak.
Bu acıyı atlattım diye 2 günde aynadakini kandırma derim.
Acınla yüzleş, halı altına atma. Kendine zaman ver ve kendini sev daima ✨10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı.
5 ayAsla "bana da yapılır mı ulan" deme.
Asla birine "sen de aldatacak kadar karaktersizmişsin." deme
Kimler kimler aldatılıyor. Ve hiç aldatmaz dediğin kadınlar ve erkekler içlerinde neler neler saklıyorlar bir bilsen.
Bence insanlar tek eşli bir yaratılışta değil. Ama insanlar kendine ait bir şeyin kendinden habersiz kullanılmasına güvenirler. Asıl mesele bu.
Ve ilginçtir aldatanlar bile aldatılınca öfke krizi geçiriyorlar.10 Yorumla
5 ayBence bu psikoloji düzelmez kolay bir durum değil direkt adamı bırakmak şart.
24 Yorumla- 5 ay
Atlatırsın inşallah. Öncelikle onu aklına getirecek her şeyi kaldırıp at bu bir bardak ne bileyim tetiklemesin fitograf ve mesajlar acıma ve sil. Gördüğünde oradan yzaklas ve kendine iyileşmek için süre ver. şu an bir ilişkiye asla bulasilmaz daha çok yaralanirsin.
- 5 ay
İyi bari.
- Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.
5 aySanırım hiçbir zaman… Acısı hafifleyecek ama izi hep kalacak.
18 Yorumla- 5 ay
Bence kalmaz
- 5 ay
Kendimden bildim. Tabii, herkes farklı.
- 5 ay
Kahb€lik yapan hatırlanmaz bende acısı sonsuza kadr değl. Taze sadece olay
- 5 ay
Maalesef sağlıksal sorunun yoksa kişinin hafızası silinmiyor.
- 5 ay
Sorunum yok ama takıntılı değlm
- 5 ay
Bunun takıntı ile alakası yok, bilinç öncesi alakası var. Takıntılı biri karşı tarafa maddi manevi hasar verir plan kurar da. Canına bile kastedebilir karşı tarafın aldattığı için. Onun için otu b*ku takıntı demekten vazgeçin.
- 5 ay
O milletle skşcek afedersn ben intihar edicem. Çok saçma. Allahta o psikolojiye kimseyi sokmasn. Ama bu bana göre takıntı. Ben hatırlamam 4 aylk mevzu oldugu içn taze ve öfke sevgi özlem yok. Aldatılma psikolojisi var
- 5 ay
İntihar edeceksin demedim. Takıntılı biri öldürmek için aldatan kişinin peşini bırakmaz ve plan kurup ilk fırsatta öldürür dedim. Şey gibi düşün : Hani aldatılan erkeklerin bazısının psikolojisinin bozulup namusum için öldürdüm demesini düşün. Takıntılı kişi öyle yapar.
Gizli Üye(25-29)5 ayKufur, hakaret veya ona ait herhangi bir paylasim da bulunmadigin surece cabuk unutursun. En onemli faktör ise uyumlu bir insanla yeni bir sayfa acmak. Gerek arkadaslik gerek sevgili
116 Yorumla
Cevap sahibi5 ayIplememek hem karşi tarafa haset, hem sana afiyet :))
Cevap sahibi5 ayResmine baktim da tam gorunmese de sanirim o arkadaşin seni kaybettigine bayagi pişman olacak gibi bi goruntu vardi :)))
Cevap sahibi5 ayYeahh!! Bu kafa tam benim kafa:))
Cevap sahibi5 ayUuu evlimiydi?
Cevap sahibi5 ayKurtulmuşsun boş ver
Cevap sahibi5 ayAnlamadim ama kurtulduguna sevindim diyim:)))
Cevap sahibi5 ayBazen insanlar elindeki cevherin farkinda olmayabiliyor
Cevap sahibi5 ayKarsilikli takibe varsan varim:)
Cevap sahibi5 ayYa da pardon:) çok takip ettigin vs varmiş dursun simdlik:))
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayHiç aldatılmadım, eğer aldatıldıysam da yakalamadım bu psikolojiyi bilmiyorum doğrusu bilmek de istemiyorum benim kaldırabileceğim bir şey değil sanırım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı.
5 ayHepsi aynı bacım boşuna farklısını arama. Mideleri de her şeyi alıyor. Zamanla da geçiyor çok da kasma yani.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
5 ayBunlar kisisel kisilik bozukluklari. Bitun bir cinse mal etmek yalnis
10 Yorumla
5 ayben hala atlatamadım üzerinden 3 sene geçmesine rağmen. çocuğuma ismini verdim o derece hala seviyorum. nasıl geçeceğini inan bilmiyorum hala
14 Yorumla- 5 ay
evet
- 5 ay
şaka yapmıştım :D
Kendine uğraş bulman lazım. Belki de iyi dostlar falan
10 Yorumla
5 aysenin kadar güzel bir bayanım nasıl aldatılır inanamıyorum Umarım bu soru gerçek değildir
028 Yorumla- 5 ay
Maalesef öyle oluyor ama gerçekten çok ama çok güzelsin profil resmini beğendim güzellerin kaderi olmuyor derlerdi demek ki doğruymuş Peki bununla nasıl evlendin görücü usulü mü
- 5 ay
Yoksa severek mi evlendin seni nasıl ayarladı kandırdı Şimdi neden seni aldatıyor bir sebebi var mı
- 5 ay
Kalbi giden yol gözlerden geçer gözlerinize baktığında ne kadar da güzel eşsiz bir insan olduğunuzu fark ettim benim için önemli olan dış güzellik değil iç güzelliktir karakterdir sevgidir saygıdır ☺️☺️
- 5 ay
700 kilometre hangi şehirden hangi şehre gittin benim için böyle yapan bir kadının her istediğini yapardım Çünkü tüm hayatını düzenini değiştirmiş olan Gerçekten beni seven kadın için her şeyi yapmaya hazırım umarım böyle birini bulurum ☺️☺️
- 5 ay
Sen var ya gerçekten çok ama çok güzel bir kadınsın ve kadınlığının sonuna kadar yaşamayı hak ediyorsun Benim böyle bir partnerim olsaydı Onun elini sıcak sudan soğuk suya sokmazdım her istediğini yapardım başımın tacı yapardım 😍😍😍
- 5 ay
Hadi ya gerçekten değişti mi bu kadar çok bununla evlenmeden önce bakire miydin ona gittiğinde
- 5 ay
Senin gibi elit kaliteli olgun karakterli düzgün bir resim olmasını gerçekten çok ama çok isterdim bekarlık zor 🤗
- 5 ay
Peki bununla nereden tanıştın çok merak ediyorum
- 5 ay
Aslında içindeki buranın çok kolay bir şekilde atabilirsin
- 5 ay
Bir insan bu kadar güzel bir eşinin nasıl aldatabilir aklım almıyor gerçekten çok ama çok güzel birisin hem karakter olarak hem insanlık olarak hem de dış görünüş olarak Gerçekten çok güzelsin Seni gören dönüp dönüp bir daha bakar
- 5 ay
Peki sen ne işle meşgulsün bu tarz meslekte olanlar genelde aldatıyor çok ama çok düzgün bir insan bulmalısınız bu konuda kızlar hep bu yüzden aldatılıyor
- 5 ay
Şu an ondan ayrılmayı mı düşünüyorsun Ne yapmak istiyorsun
- 5 ay
🤔🤔
- 5 ay
Peki ondan çocuğun var mı hamile misin veya çalışıyor musun
- 5 ay
Senin gibi fedakar birini bulabilseydim evlenirdim bir türlü fedakar sadık anlayışlı onurlu gururlu senin gibi karakterli bir eş bulamadım bulanlarda değerini bilemiyor
- 5 ay
Bu zamanda Gerçekten senin kadar fedakar birini bulabilmek çok zor hatta imkansıza yakın bir insan senin gibi birini bulunca Neden böyle yaparlar ki ve gerçekten çok ama çok güzel bir insansın karakterini çok beğendim çok sadık birisin sen evlendiğin kişiyi asla ama asla aldatmazsın böyle bir karakterin var bizim de böyle insanlara ihtiyacımız var senin gibi sadık anlayışlı bir insan iyi insanlara gerekiyor
- 5 ay
Peki kızın kaç yaşında
- 5 ay
Ne işle meşgulsünüz
- 5 ay
Evet arpası fazla gelmiş 😅😅 böyle insanların
Senin gibi karakterli onurlu insanların değeri zaten bilinmiyor Keşke iyi bir insana denk gelseydin de ömür boyu mutlu olsaydın - 5 ay
Çok büyük fedakarlıklar yaparak 700 kilometre giderek onun şehrine taşınmışsın ve sıfırdan Yeni Bir hayata başlamışsın benim için eşim böyle bir şey yapsaydı onun her istediğini yapardım Bir dediğini iki etmezdim elini sıcak sudan soğuk suya sokmazdım O derece yani Ama işte nedense sizin kadar güvenilir bir insana bu zamana kadar rastlayamadım daha önce sana rastasaydım Harika olurdu çok iyi geçinirdik
Ben gerçekten çok ama çok ilgili bir insanım ilgimi hiç eksik etmezdim ve çok mutlu olurduk - 5 ay
O tatlı kızınız kaç yaşında ☺️☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
5 ayÇok takıyorsun sanırım ve seni yıpratır bu da ama hayat yaşamak için var sen kendi yolunu belirle kimse kim boş ver hayat dolu dolu yaşamak için var
08 Yorumla- 5 ay
Zaman emek evet bu kişiye değer mi idi diyor o koyuyor
- 5 ay
Kalite yoksa zaten gerisi boş yani ama neden işte bu değişim uzun seneler bir de
- 5 ay
Belki de bundan sonrası daha güzel olacak onu hatirlatan ortamdan uzak kalmak
- 5 ay
Rica ederim.
5 ayBoşanıp yıkılmadan ayakta kalmayı başararak.
14 Yorumla- 5 ay
En kısa zamanda kurtulmanı diliyorum
- 5 ay
Amin. Cevap yazdığınız için teşekkür ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayİyi ilaç zaman. Kapıyı kapatıp iyileşmeye bak. Çivi ciyiyi zamanla soker
012 Yorumla- 5 ay
O buhranı da sen dağıt. Si ktir et gitsin. Yeniye açık om
- 5 ay
Ben sana yara bandı kullan demedim ki!!! Zamana bırak ki kendine gelesin. Sonra gönlüne göre devam edersin
- 5 ay
Onu görsen de ayırt edemezsin. Kadınların en büyük hatası erkeği ilk gordugundeki intibadir. O intiba her zaman kadına kaybettirir. Oysaki kişilik ve karakterini tanıyana kadar duygusal bağ kurmamış olsa gerçekleri görerek hayatını kolaylaştırır. Yakışıklı erkek herkese hitap eder. Ve talep edeni çok olur. Bir yerde biri mutlaka kandırır.
- 5 ay
Kariyer sahibi erkekler diğer erkeklere benzemez. Dominanttir
- 5 ay
Kontrolü sever. Himayemde kal der. Sana kendi çevresi ile sınır çizer. Ben egolu yaşar. Sen böyle biriyle yapabilirmisin?
- 5 ay
İstediğin ya da baktığın yerdeki kişilik yapısını söyledim. Tercihinle kaderini yazan sensin. Sana değer vereni görmeye calis
Senden alamadığını başkasından almış bu piskolojiye yenmen için yeni bir ilişki tavsiye ederim yeni duygular geçmişi bir nebze de olsa unutturur
014 Yorumla- 5 ay
Bütün altınlarımı verdm borcu var diye. Kalan bilezik alacağm parayı da borç verdk birine ben memleketteyken babası motor almş bir kısmıyla kendi de araba benden habersz. Yine bişey demedm ama hakkımı istedm. Sonra yine başka ev alırken bileziğimi senden önemli mi al aşkm deyip verdm. Aşkm ağzz iyi sçtı
- 5 ay
Her konuda şanslydı o pç en az 2-3 çeşit yemek yapıp + tatlısı hep olurdu. Film geceleri özel aromalı karışım kahveleri. Anasının evinde olmayanları gördü italyan mutfagı türk mutfagı doğu yöresi hepsini yapardm. Kendime ortopedik yastk aldm o da işe gidiyo ya yazık deyip onun yastklarını bile hep değiştrp alırdm. Hiç orj ayakkabısı olmamş mesela paramı biriktrpp aldm. Pastalar börekler tatlılar…. Eee cinsellkte de problem yok…. Hafta da 3 gün dip köşe yap,, evini sev ama hem ailesi hem kendi ezsn hem güzel hem hamarat hem temiz biri üçü bir arada gitsn bulsn şimdi şu zamanda hem sadık
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
5 ayZamanla geçecek
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
5 ayAtlatmak çok zor öfkende kolay kolay geçmez
11 Yorumla Boğazlarsan geçer sena
14 Yorumla- 5 ay
https://youtu.be/PkBrZ1cx0Qc?si=BIKlBbC-8UckNo9o
Tamam senacık
5 ayEşin mi bu nsanlıktan nasipsiz
18 Yorumla- 5 ay
Anladım. Ayrı evdesin de. Adli süreci de başlatın mı
- 5 ay
Anlaşmalı olursa hemen biter ve kurtulursun. Tazminatta alırsın umarım
- 5 ay
Kanıtların vardır inşallah.
- 5 ay
Sevindirici bir durum bu. Çekişmeli de olsa ıspatlayabiliyorsan kurtulursun
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zamanla geçer. Bol bol çekirdek çitle
11 Yorumla
5 ayGeçmiş olsun zor durum
15 Yorumla- 5 ay
Yapar haklısın. Ama yapacakta oek bir şey yok. Bu senin iyiliğin ya da kötülüğünden değil zaten. Erkeklere göre bu işler biraz uçkur meselesine dönüyor
- 5 ay
Hepsi aldatır demek haksızlık olur. Ama uçkur davasına maalesef aldatma çok. Kadınlarda çok fena. Sadık erkek bulduklarını kaçırmıyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Zamanla zamana ihtiyacın var
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayZamanla aklına bile gelmez Başka şeylere yoğunlaş
02 Yorumla- 5 ay
Aklıma gelmiyo öfke de duymuyorm. Soru baya değişti. Sadece bir stres var buhran gitmyo
Cevap sahibi5 ayAnlamadım ne demek istediğini ondan böyle yazdım
5 ayo kisiden ayrildiysan bunu atlatman daha kolaydir. herkes ayni degildir ama bunu bil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Geçmiş olsun boşkoy gitsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 929 cevap paylaştı.
5 ayyol ver yeni birini bul
10 Yorumla
5 ayKafaya takmayarak , bu yazdıklarıni dusunmeyerek.
10 YorumlaÇocuk carmı
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayKocan mı sevgilin mi
14 Yorumla- 5 ay
Kız sorumu mu beğendin
- 5 ay
Ayrıldın mı
- 5 ay
Maddi özgürlüğün varsa sosyal hayatınu genişlet aktivitelere katıl
- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
5 ayİntihar et çünkü kaderin böyledir
02 Yorumla küfür etmeyen kaliteli bir kadın bulmuş
012 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
5 ayKarakteri böyle bazılarının
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 27,1b cevap paylaştı.
5 ayGüven aldığın kadar ver geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBu hatun kraliçe yaw insan seni sevmeye doyamaz
04 Yorumla
Cevap sahibi5 ayKüfürbaz haydonun kraliçe versiyonu 😂😂
Cevap sahibi5 ayHaydoluktan çıksanız da iki konuşsak madam
Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. Yeni kişiler tanı
10 YorumlaSende aldat
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı.
5 ayAldat
03 Yorumla- 5 ay
Neden yaş la bebe
5 ayKabulleneceksin
10 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatılma psikolojisini nasıl atlatabilirim, bu öfke ve yük nasıl geçer?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler