9 aydır tanışmışlığım olan gerçek duyguları hissettiğim amacı takılmak olan çocuğa hayatımda biri var dedim koymuş mudur bu ona?

Şöyle biz 9 aydır tanışıyoruz ama hep kavga ediyoruz asla anlaşamıyoruz Engelleştik benimle dışarda buluşmuyor hep evde buluşuyoruz konuşmaları çok kısa bana karşı isteksizce cevap veriyor üstelik kendi yazıyor bende bu durumdan çok yoruldum çünkü 9 aydır onun için çabalıyorum ve çok yıprandım çünkü tek amacı benimle yatmak ve bu durum beni çok üzüyor doğum günümü dahi kutlamadı ona rağmen ben onun bana karşı yaptığı her hatayı özür dilememesine rağmen affettim her seferinde dün evime geldi ablamla tanıştı sonra eve gitti 1 saat oturdu ardından ertesi gün yani bugün bana hiç yazmadı ve ben yazdım ona bana soğuk kısa cevaplar verdi ben o kadar sıcak yaklaşıyor olmama rağmen bende bi anda yazdığım mesaja cevap alamayınca mesajı sildim yanlış attım dedim sonra hadi Allah’a emanetsin dedim ve o da nasıl yani diyince hayatımda birisi var ve güzel gidiyor ona ayıp etmek istemiyorum dedim o da ne alaka çözemedim ama tamam dedi sonra anlaşılmayacak bişey yok dediğimde tamam dedik ya dedi ve konuşma kesildi sizce ona bunu söylemem üzmüş müdür
9 aydır tanışmışlığım olan gerçek duyguları hissettiğim amacı takılmak olan çocuğa hayatımda biri var dedim koymuş mudur bu ona?