Bir çocuk var. A101 de beraber çalışıyorduk. Ona karşı hislerim oldu. Bana yumurta kolisi bile kaldrtmıyor , paspas bile yaptrmazdı. Biri bir şey derse savunurdu. Bizi yakştryorlardı. evlilk hayaln var mı diye sordu. Askerde aradı bir şey sorcaktim hallettim dedi. Biraz konuştuk o zamanda.. Ben ona biraz dert yandım. mağaza sorumlusu beni bayıltana kdr çalıştırdı gitmiş kadına ağzına geleni saymış. Ona karşı hislerim oldu. Ne yapmalıyım. O da seviyor mudr
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYaşamı taçlandıran aşk ve sevgidir bence o da sana karşı boş değil yani bunlar sadece centilmenlik olamaz belli ki bir hissiyatı var ve hayat ertelenecek kadar uzun değil hiç vakit kaybetmeden bütün cesaretini topla ve çık karşısına ilk adımı erkek atsın gibi klişelere de girme sevgide gurur olmaz ve inşallah karşılıklı olur her şey...
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim korkuyrm. bnden 3 yaş küçük
- +1 yıl
Önce bir psikoloğa git farkındalık kazan senin tek sorunun özgüven eksikliği
En İyi Cevaplar
Korkma cesur ol sana çok güzel yaklaşmış askerdeyken bile seninle konuşmak için bahane bulmuş bence sadece biraz belli etmen bile onun sana açılmasına neden olabilir gibi 🥲💕
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor mu ki
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılZannetmiyorum açılma bence gerek yok genelde kasiyer aşkları çabuk bitiyor
00 Yorumla
+1 yılBütün bunlar his oluşturmaya yetmez ki çocuk sadece centilmenlik yapmış bu senden hoşlanıyor anlamına gelmez ki
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılSevdiği için zaten bu kadar çabalamış. Bence sende belli et.
019 Yorumla
Soran+1 yılBen ona göre daha soğuğum. hiç belli etmem
- +1 yıl
Söyle düşün, seni bir kere bile yormayan bir adam var burada. Senin de bir şeylerden fedakarlık yapman gerekir
Soran+1 yılİşte çok korkuyorum
- +1 yıl
Tüm kapılar senin için açılmışken neyin korkusu?
Soran+1 yılYa işte calisrken bana çok takiliyordu.
- +1 yıl
İlgisinden yapmıştır
Soran+1 yılBirde sigara içiyordu. gel sende iç. içmedigini ben içerim dedi.
- +1 yıl
Ne olmuş sigara içebilir.
Soran+1 yılYoo bana da dedi. içerken iç. içmedigini ben içerim dedi
- +1 yıl
Romantizm yapmış kendi çapında
Soran+1 yılİşte bnden 3 yaş küçük ama askerliği yaptı. sorun olur mu
- +1 yıl
Neden olsun? Yaşı boş ver duygulara bak.
Soran+1 yılO seviyor mu ki sence
- +1 yıl
Seviyordur. Hareketleri onu gösteriyor
Soran+1 yılKoruması sahiplenmesi sevdiğinden mi
- +1 yıl
Evet. Sevmeyen insan uğraşmaz
Soran+1 yılBirde kadın beni tehdit etmeye başladi. sence baya zoruna gidecek şeyler mi dedi
- +1 yıl
O kadarını bilemem
Soran+1 yılAma çok hoşuma gitti sahiplenmesi
Bütün meselenin yumurta kolisi olduğunu ve neden bir sevgilim olmadığını şimdi anladım... Yanlışım buradaymış demek ki.
312 Yorumla
Soran+1 yılHahhaa öyle deme çok ağır 😜
Soran+1 yılCentilmen ol en güzel kız bile etkilenir
Soran+1 yıl@Heyworld 😜🤣
Soran+1 yılBundan sonra palet atarken agirlari al
Soran+1 yıl@Heyworld zaten market ortamı kızlar narin olur. hemen 2 güne sevgililer. ay sonu öpüşürken yakalanmasa iyi🤣
Bence bir erkek bu kadar şey yapmaz bir kıza karşı ne bilim bence hoşlanıyordur hoşlanmasa bu kadar şey yapacağını sanmam sende belli et senin için en hayırlısı olsun derim 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah seviyordur. kendi kuruntum olmasi yorar
+1 yılKızlar Bir Adım Öne belki yanlış anlamışsındır
00 YorumlaBence iyi biri.. bu kadar koruyup kollayan birini zor bulursun.. devir olmuş yumusak devri🤣
113 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum valla yazcam da
Soran+1 yılPeki sence ilgisi var mk
- +1 yıl
Korkacak ne var ki
Soran+1 yılİşte reddedilme korkusu
Soran+1 yılYa centilmenlik olarak yapıyorsa😔
- +1 yıl
Bir erkeğin tavrını anlamadan tefkif etme ters köşe yapar sudan çıkmış balık gibi olursun yâda gece gözüne ışık vurmuş tavşan gibi
Soran+1 yılNe bilim de işte o a101 den askere gitti. bnde biraz çalıştım çıktım..
Bence pnunda sana karşı hisleri var, babasının kızo değilsin olmzsa neden bu kadar şey yapsın ki
110 Yorumla
Soran+1 yılVar mı işte onu bilmiyorum
Soran+1 yılİşte korkuyrm ki yazmaya 😔
Soran+1 yılReddedilmkten korkuyrm
Soran+1 yılBir duyguları var midr yani
Soran+1 yılSence reddeder mi ya da sevgilisi var midr
Daha ne bekliyorsun. Açılsana. Başkası kaparsa kafayı yersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor mu ki
İlgisi var ki bu kadar şey yapmış senin için. Senin de duyguların oluştuğuna göre birebir ifade etmekten çekinme. Karşılık alacağından şüphem yok...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİkinizden biri a 101den çıkmak zorunda kalır şirket kuralları olarak bu böyle evlenin düğünde xroll gofret dagitirsiniz 😂
03 Yorumla- +1 yıl
@Heyworld sana esktradan bicola 😂 eski a101 mağaza sorumlusuydum şirket menfaatleri doğrultusunda işten cikardim sebeb çalıştığım mağazanın cirosunu artırmak 🤭
- +1 yıl
@varrohincco ayıp
+1 yılYani bi şansını dene ama sen açılma onun agzını ara bence önce
05 Yorumla
Soran+1 yılYa napcam bilmiyrm
- +1 yıl
Bence sor bana karşı dolu musun boş musun ben neyim falan gibi bir şekilde yanaş
Soran+1 yılYa korkuyorum valla
- +1 yıl
Bence korkma korkanın çocuğu olmaz
Soran+1 yılBen ona dedim ki mağaza sorumlusu beni bayıltana kdr çalıştırdı. gitmis kadina ağzına geleni saymış
+1 yılSiz bimde çalısanlar olarak neden hep ayran gönüllü oluyorsunuz ya cinsiyet farketmeksizin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. Bilemeyiz ama öyle bir şey var sa onu bekle bayan her zaman bir adım geride kalıp karşıyı beklemeli
00 YorumlaBelkide bunları arkadaşça yani bir abi gibi yapmıştır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
+1 yılAskerdeyken o seni aramiş sen aramaliydin birak bu ayaklari
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılOy oy oy. Romantizme gel. Yumurta kolisi bile tasitmazmış. Hiç gülesim yoktu.
00 Yorumla Kendi hislerine kapılıp uçuruma atma kendi konuş çocukla bak varsa öyle bir şey zaten devamı gelir.
00 Yorumla
+1 yılaçıl..
açılmamak başkalarına fırsat tanımaktır..01 Yorumla
Soran+1 yılKotkuyrm
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Artık lütfen seven sevdiğine gidip söylesin bunun cinsiyeti yok bunun egosu yok üç günlük dunyadayiz
05 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum valla bir şey der diye
Soran+1 yılBu seferde tamamen silerse
Gizli Üye(36-45)+1 yılFaydasız boş insanlarsınız, hep boş işlerle uğraşıyorsunuz, daha bebek gibisiniz.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. sana karşı boş olmadığı belli sanırım açılmaya çekiniyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBnde korkuyrm
Soran+1 yılBegenmez diye
+1 yılYa kanka cok safsınız cıdden çocuk sana aşık degıl sadece fazla aamciï bir eleman, senın yerıne Ayşe Fatma olsa onlara da aynı kıyagı cekerdı ajlık cok kotu bir şey☹️
10 Yorumla
+1 yılKendini ağırdan vermen güzel inan ki , ona küçük bir kıvılcım çak istiyorsa sorumluluğu alır dewamini getirir ama sakın aşkını itiraf etme tam anlamıyla emin olmadıkça.
00 YorumlaOff cok abarttın @q söyle işte sinra baskasina gidince noyo bolo oldo boni sovmoyordo diye dert yanıyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın yw
+1 yılİstersen bir konuş onunla ama hemen hislerini belli etme bir konu aç ve konun arasında ona karşı hislerini söyle
027 Yorumla
Soran+1 yılNasıl derim ki ya terslerse
- +1 yıl
Seni koruyormuş, sana destek çıkıyormuş yani terslemek istese ve kötü niyeti olsa bunu baştan yapmaz miydi mağza müdürüne bile senin için rest çekmiş bence içinde kalmasın konu aç ve ona bunu söyle :)
Soran+1 yılBu beni sevdiğinden mi sence
Soran+1 yılBende onu çok seviyorum. sevgilisi olsa benim için rest çeker miydi
- +1 yıl
Ya hemen sana sırılsıklam aşıktır diyemem ama içinde sana karşı boş olmayan hisler vardir muhtemelen mağazadaki diğer kadınlara ya da müşterilere de sana olduğu kadar ince davranmiyorsa ve bu davranışı sana mâhsussa onda da bir şeyler vardır belki söylemeye çekinmiştir. İçinde ukte kalmasin ona açıl derim :)
Soran+1 yılO zaman eski mağaza sorumlusu bizi sevgili sanıyordu. cok samimisinz aradaki samimiyeti azaltın İsterseniz dışarda el ele tutusun gezin dedi. dusun yani
- +1 yıl
Sorunun cevabini zaten sen kendin vermişsin 😉 Yani içinde ukte kalmasin sevenler ayrılmasın diyerekten onunla güzelce konuş derim 😌😁
Soran+1 yılNe yani seviyor mu ki
- +1 yıl
Yok ya sevmiyor seni 😅 ya sevmese seni korur mu çok kafaya takma bence çünkü çok sorguladikca daha çok panik yaparsın. Sakince onunla konuş gitsin 😁
Soran+1 yılTersler mi ki. birde sevgilisi var midr
- +1 yıl
Ya korkma, korkuyla hareket edersen bu iş geri teper ya hadi diyelim sevgilisi var. Bunu size güzel dille anlatır ki bence yoktur sanırım dediğim gibi şansınızı deneyin derim
Soran+1 yılSevgilisi olsaydı sence korur muydu. sosyal medyada İliskisi yok yaziyo
- +1 yıl
Sevgilisi olsa öyle kolay kolay korumazdi çünkü bunu sadece sana yapmaz diğer kadınlara da böyle davranirdi dediğim gibi sansini dene ve kendinden emin ol
Soran+1 yılYani sevgilisi olsa umursamaz mi takılırdı
- +1 yıl
Sevgilisi olsa sana böyle sıcak ve yakın davranmazdi bilmiyorum yani
Soran+1 yılKorumacı tavır sahiplendiginden mi birde kadına baya laf demis. kadın bana yazdi
- +1 yıl
Cevabı sen vermişsin zaten kadına rest çekmiş senin için yani konuş derim
Soran+1 yılKadın birde onun eski patronu.. ağzına geleni saymış.
- +1 yıl
Bu adamla evlen bile derim bee
Soran+1 yılSeviyor mu ki
- +1 yıl
Ya seviyor gibi görünüyor
Soran+1 yılİşte terslerse o var
- +1 yıl
Terslemez kendinden emin ol
Soran+1 yılBirde onu eklediğindn beri 1 haftadr sürekli erkekler istek atıyor. sence o mu yaptiriyor. misal günluk 4.5 erkek
- +1 yıl
Bu tesaaduf de olabilir ya da o çocuğun arkadaşları da sana istek atabilir yani bilmiyorum bunun için bir şey diyemiyecem
Soran+1 yılHayır her gün atılıyor. denemek için yaptrr mi hepsi Gebze'de yasiyor ben gibi
- +1 yıl
Valla buna bir şey diyemeyecem maalesef
+1 yılKonuşmaya devam et. Ona varlığını hissettir ama açılma. İlk adımı erkekler atmalı
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapcam ki
- +1 yıl
Orasını bilmiyorum artık
Belliki seviyor zaten direk yaz deki seni seviyorum kendini belli eder zaten eğer ters teperse o anlamda demedim dersin sıyrılırsin
00 YorumlaTabikide açıl şimdiden başla hani yavaş yavaş sonradan pişman olma
09 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum valla
Soran+1 yılİlk ne yazım kui
- +1 yıl
Yazacağın şu beni yanlış anlama ama sana karşı kendimi hep rahat hissediyorum bu da bir çekim gücü oluşturuyor sende de oluyor mu de cevabı bekle😀
Soran+1 yıl@Burjuvalıyız ohhaa evlilk teklifi yapıp istersen. ya da yarın müsaitsenz cicegimizi cikolatamzi alıp istemeye gelek diyim🤣
- +1 yıl
Yok alakası yaa beynini kemirmektense az evvel dedigim. gibi hergun ölmekten bir kere öl platoniklik zordur
Soran+1 yıl@Burjuvalıyız ne bilim çok korkuyorum
- +1 yıl
Korkaklar sadece olacakları uzaktan izlerler
+1 yılİlgisi var ama emin değiliz. Sözlerini göster ama elletme
00 YorumlaBir erkek hoşlandığı kıza bakarken gözlerini kırpmaz ordan anlarsın
00 YorumlaSöyle gitsin ne kaybedeceksin ya da yeşil ışık yak anlasın o gelsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. konuşsana ne duruyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor mu ki
+1 yılNe demişler seviyorsan git konus bence
01 Yorumla
Soran+1 yılO sevmiyorsa kahrolurum
Açıl bence bir şey kaybetmezsin
09 Yorumla
Soran+1 yılİşte o sevmiyorsa
Soran+1 yılEvet aynen böyle ama bn ondan 3 yaş büyüğüm
Soran+1 yılBu seferde onun beni terslemesi var. bir yandan diyorum seviyor ki koruyor
Soran+1 yılİşte bu seferde tamamen kaybetmekten korkarım
+1 yılŞansını dene. Denemekten zarar gelmez.
10 YorumlaHeaa heaa seviodur la
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. seni seviyorsa çoktan açılmıştı bence
00 YorumlaSeviyorsan git konuş bence
00 Yorumla
+1 yılilk gördüğü erkeğe aşık olan yurdum kızı
00 Yorumla
+1 yılSaçma neden işini yaptırmadı sana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Sende kendini ona karşı belirtmessen uçar gider 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapcam
+1 yılAyy ne tatlı bence açıl
12 Yorumla
Soran+1 yılSence seviyor mu
- +1 yıl
Açılöadan bilemezsin
Şansını dene.
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte ters teper falan
+1 yılBence seni seviyor, çok geçmeden açılmalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor mu
- +1 yıl
Davranışlarından anladığım kadarıyla, KESİNLİKLE!
Soran+1 yılTers teperse
+1 yılBayılıyor sana
01 Yorumla
Soran+1 yılCiden mi
seviyor bence
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah benim kuruntum değildir
+1 yılAçıl ona..
05 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum 😔
- +1 yıl
Neden niye.
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
Birincisi neden korkuyorsun seni reddedeceginden mi?
İkincisi denemekte fayda var diyeceğim sonu hüsran yıkım hezeyan olursa ne yapacaksın buda baska bir dert
Ayrica seni koruyup kodlaması seni etkilemiş olabilir ama bunu yapmayan erkek zaten hayatına girmeye senin için jisey ifade etmez
Soran+1 yıl@Burjuvalıyız tabiki reddeder diye
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılDene şansını
01 Yorumla
Soran+1 yılMuhabbette anca
+1 yılSeviyodur da niye bi adim atmadi acaba
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. 1 hafta oldu 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte korkuyrm
+1 yılDaha ne olsun
00 YorumlaOnu daha çok tanımaya çalış.
00 Yorumla
+1 yılAskerdeyken aradiysa olur bu iş jejdkwkjdd
00 YorumlaÇok komikmiş bekle o açılsın atlama sen hemen
00 Yorumlaolabilir şansını kaybetme
00 Yorumla
+1 yılAçıl dene şansını
00 Yorumla
+1 yılAçıl
00 YorumlaKim bilir kac kez depoda yiyiştiniz ya
00 Yorumla
+1 yılMaşallah
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Birlikte çalıştığım çocuğa karşı hislerim oluştu. O da beni seviyor mudur, açılsam mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler