Eski sevgilimin bu tavırları depresyon belirtisi mi yoksa karakter meselesi mi sizce?

Kızdan ayrıldık çok uzun bir süre ilişkimiz olmadı doğrusunu söylemek gerekirse beni bir kaç kez şöyle yapma böyle yapma diye uyarirdi beni kaybetme derdi ama ben benim açımdan hata yaptığımı düşünmüyorum varsa da tolere edilebilecek hatalarım oldu ilk tecrübemdi o yüzden belki de neyse

Kız benden hemen bir gün sonra başkasını buldu hatta benim gözümün içine sokmak için benim de peşinden koşmamamı sağlamak için oğlanın önünde bana arkasını döndü

Başka bir gün de başka bir erkekle sohbet ediyordu içine düşecek gibi beni de gördü o sıra daha fazla böyle hani sulanıyordu işte

Başka bir gün de bir tane oğlanın koluna vurdu acıdı mı dedi oğlan buna bişey demedi kız güldü gitti sonra

Yani benim belki görmediklerimde vardır yaptıkları beni çok yaraladı sanki hiç bir şey yaşamamışız gibi hiç bir şey aramızda olmamış gibi

Ve sanki bizim ilişki olmadı kız da depresyona mi girdi de herkese salça oluyor bu doğru değil gerçekten çok yanlış bir insan tanıdım

Annesi babası bunu nedense kabul etmiyormuş neden dedim soylemem demişti ne halt yediyse artık ne anası ne babası nede ben. Buna razı olamıyorum içim içimi de kemiriyor halbuki onu çok sevmiştim her gün ağlamak gerçekten zor geliyor bana

Eski sevgilimin bu tavırları depresyon belirtisi mi yoksa karakter meselesi mi sizce?