Herkesin ilişkiden beklentisi ve önemsediği noktalar farklıdır. Kimi için güven, kimi için anlayış, kimi için ise emek daha ağır basar. Peki sevgilinde olmasını istediğin ya da değişmesini arzuladığın üç özellik nedir?
Sevgilinizde olmasını istediğiniz ya da değişmesini arzuladığınız üç özellik nedir?
Bana saygılı davranması ve benim sözümden hiç bir zaman çıkmayacak birde sevgilim benim her dediğimi yapacak yok ben bunu yapmak istemiyorum lafından anlamam ve evdeki kararları ben veririm karımın eşimin fikrini hiç sormam bu evde ben ne dersem o olur derim
Keşke bu kadar dindar olmasaydı keşke bu kadar kıskanç olmasaydı onun düşkün olduğu şeyler ile benim düşkün olduğum şeyler arasında uçurum kadar fark var çok aşırı bencil bilmiyorum hiç istediğim gibi birisiyle birlikte olmadım o yüzden artık çok önemi de yok benim için değişir ya da değişmez
Soru efsane olmuş, ilişkilerin röntgen filmi gibi 📽️💕 Bende şu üç şey çok kritik: net iletişim (trip atmadan, açık açık konuşmak), duygusal olgunluk (her tartışmada ayrılık kozunu oynamamak) ve emek + istikrar (hep ilgi isteyen ama emek vermeyen değil 😅).
Senin için ilk üç ne olurdu, güven mi daha ağır basar yoksa tutku mu? 😌✨